SmackDown pregled – Jedan meč, a dva sudca

SmackDown je odradio dosta bolji show od onoga prošli tjedan i dostavio nam jedan prilično zanimljiv go-home show. Nije bilo nekih mečeva koje bih istaknuo, ali mi se svidjelo što su napravili s Bryanom, Owensom i Zaynom te su ostala rivalstva, izuzev onog nereda u ženskoj diviziji, dobili još malo momentuma.

Zayn i Owens odlučili su napraviti parodiju od Bryanovog ‘Occupy Raw’ pokreta i uradili svoj ‘Occupy SmackDown Live’ pokret s naglaskom na teror Shanea McMahona. Pozvali su ostale hrvače da im se pridruže, a onda se pojavio Bryan koji je kazao kako razumije što Owens i Zayn žele od svega toga i kako misle da ih Shane diskriminira stavljajući njihov posao na liniju te je tako odlučio staviti i drugog gosta sudca u taj meč osim Shanea, a to je upravo on.

Vrlo zanimljiv segment. Jako dobro su to odradili s Owensom i Zaynom, od dijeljenja letaka pa pozivanja svih ljudi da im se pridruže, zabavno je bilo. No, ono što mi se još više sviđa je ono što rade s Bryanom i Shaneom. Bryan se odlučio staviti u taj meč kao sudac bez Shaneovog znanja i time povisio mogućnost konflikta između njih dvojice. Meč će vjerojatno biti jako overbookiran, ali vjerujem da će kao takav biti itekako zabavan i da će opravdati neka očekivanja koja imam. Sviđa mi se stvarno što rade s autoritetom, ne izgleda tako prisilno kao što to rade na Rawu.

Owens i Nakamura su dobili dosta dugo vremena, no imali su malo razočaravajuć meč koji je ipak bio malo ispod očekivanja. No, možda je to zbog toga što je više fokusa bilo prebačeno na Bryana za komentatorskim stolom i na Ortona i Zayna koji su bili kraj ringa. No, završnica je bila jako zanimljiva. Owens je slučajno udario sudca i Bryan je preuzeo tu ulogu i nakon višestrukih uplitanja Zayna i Ortona, Owens je uspio pobijediti Nakamuru. Ono što mi je nekako najviše zapelo za oko je to kada je Bryan malo zastao kad je Nakamura išao po pin na Owensu i tek je nakon par sekundi ušao u ring. Ovo možda dosta nagovijestiti, možda Bryan pokušava na bilo koji način osigurati Owensu i Zaynu ostanak u kompaniji. Jako su lijepo izgradili ovaj meč i zanima me što će se sve dogoditi na PPV-u.

Styles je izašao van i pričao o Mahalu. Tada su izašla Singh Braća i ponudila mu suradnju, da budu u njegovom kutu za vrijeme meča s Mahalom. Styles ih je zapitao zašto su na live eventu u Indiji bili pokraj Mahala ako nisu dobri s njim. Tada je izašao Mahal, a Styles je napao Singh braću i ostavio ih na podu. Jedan zanimljiv segment s malo slabijim radom na mikrofonu Singh braće, njihovi performansi me se ne dojme baš, no Styles je donekle izvukao ovaj segment. Lijepo odrađeni, ovaj lažni pokušaj Singh braće da se pridruže Stylesu pa da ga prevare je dobro odrađen jer je Styles ispao mudar koristeći fotografije sa društvenih mreža kao dokaze.

Rusev i Aiden English pobijedili su Usose u kratkom i zabavnom meču. Nije bilo loše odrađeno, Rusev i Aiden nastavljaju biti vrlo zabavni zajedno, kako na mikrofonu, tako i u ringu. Publika se povezala s njima i ja ne bih iskreno imao ništa protiv da uzmu titule u nedjelju. Mislim da bi to bio pomalo iznenađujuć potez, ali itekako dobar. Naredali su dvije pobjede u zadnjih nekoliko tjedana i imaju izuzetno izgledne šanse za pobjedom. Ako žele maknuti titule s Usosa, onda su Rusev i English pravi nasljednici. Gable i Benjamin uopće nisu popularni i nemaju reakciju publike, a New Day iz očitih razloga, već su držali titule i ne bi bilo ništa posebno.

Corbin i Ziggler su imali meč, a prekinuo ih je Roode koji je samo odjednom ušao u ring i udario obojicu s Glorious DDT-om. Okej, ovo iz neke perspektive ima smisla, prošli tjedan je Ziggler uništio Roodeov meč, ovaj tjedan je Roode Ziggleru uzvratio udarac, ali mene ovo nije zainteresiralo za njihov triple threat meč i Ziggler nije pokupio apsolutno ništa momentuma, a bilo mu je potrebno. Ne znam, iskreno nisam nimalo zainteresiran, valjda će biti zabavan meč, samo eto, moglo je ovo mnogo bolje.

Ne sviđaju mi se stvari u ženskoj diviziji, tu se više ne zna tko od koga gubi, tko koga napada, tko koga voli, a tko koga ne voli. Ne znam uopće međusobne relacije između pojedinih djevojaka, sve je nekako čudno, zbacano, dosadno, monotono, generično, beživotno. Volio bih da ipak na SmackDownu nismo dobili ovaj trio. Riott je jednostavno trebala debitirati solo i krenuti prema vrhu. Ovo je totalno bezveze. Nisam nimalo zainteresiran za ovaj meč na PPV-u.

Bludgeon braća su uzeli još jednu vrlo kratku i dominantnu pobjedu. Dobro su ih i ovdje bookirali, pošto će na PPV-u imati meč protiv Fashion Filesa. Moglo bi to biti dobro ako neće biti čisti squash meč. No, drago mi je da BB-ovci nisu zaboravljeni i da će imati meč na PPV-u.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "SmackDown pregled – Jedan meč, a dva sudca"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*