SmackDown pregled – Je li Wyatt ušao u Reignsovu glavu?

Roman Reigns otvara SmackDown. Reigns govori da Bray Wyatt nije ušao u njegovu glavu i da mu ne može slomiti njegov fokus i predlaže Wyattu da ga se okani večeras jer ima meč s Ambroseom protiv Showa i Sheamusa. No, Wyatt ga prekida na ekranu. Wyatt govori o Reignsu i kako publikaa vjeruje u njega, no Reignsu je dosta i poziva Wyatta u ring, no Wyatt govori da Reigns nema nikakve moći nad njim. Reigns podsjeća Wyatta kako je on pobjegao od njega na Raw-u, a Wyatt onda daje savjet Reignsu da ode k svojoj obitelji, pozdravi se s njima i ispriča im se jer poslije Battlegrounda ih možda nikad neće vidjeti. Dobar segment i napokon netko drugi osim Rollinsa otvara SmackDown. Reignsov promo je bio kratak, ali efektivan i onda je usljedila jedna jako dobra konfrontacija Reignsa i Wyatta. Ovaj segment im je jako dobro došao jer nismo vidjeli puno konfrontacija njih dvojice u zadnjih par tjedana, no ova je bila jako dobra i dobar način da se  dodatno nahypa njihov meč koji bi mogao biti dobar. Najavljen meč za Main Event zvuči ok.

 

New Day vs Lucha Dragons – **1/2

Prime Time Playersi su bili na komentatorskom mjestu. Još jedan zabavan meč ova dva tima, sličan onome kojeg su imali na Raw-u prije tjedan i pol. Zanimljiva akcija tokom cijelog meča i zabavne zadnje minute s Hot Tagom Kalista. Ipak, Xavier Woods se pri kraju umiješao u meč i na kraju koštao Lucha Dragonse meča. Poslije meča, New Day je imao promo kako će ima moć pozitivnosti pomoći osvojiti Tag Team titule u nedjelju. Prime Time Playersi su došli u ring, no New Day je odmah pobjegao. Dobra pobjeda za New Day prije njihovog meča na Battlegroundu, no malo mi je glupo što Lucha Dragonsi opet gube. Došli su na razinu Los Matadoresa. Nadam se da se to neće nastaviti i da ćemo ih uskoro vidjeti u lovu na Tag Titule.

 

King Barrett vs Jack Swagger – *

Kratak meč i očekivana pobjeda za Barretta da ga se učvrsti prije njegovog meča s R-Truthom na Battlegroundu. Poslije meča, R-Truth je došao na stage i krenuo govoriti nešto Barrettu, no Barrett ga je brzo prekinuo i rekao kako je on osvojio King of the Ring no kako je R-Truth ismijava njegovu pobjedu, ali će on platiti za to na Battlegroundu. Koliko god mi ova priča ide na živce i jedva čekam da završe jedan s drugim, ovo je bio jako dobar promo Barretta i dobra konfrontacija da se dodatno izgradi njihov meč.

 

Cesaro vs Rusev – ***1/4

Nakon onoga što smo vidjeli na Raw-u ovaj tjedan od ove dvojice, očekivano jako dobar meč. Puno dobrih poteza i kontri s obje strane. Cesaro je stvarno krenuo imati dosta dobre mečeve u zadnje vrijeme i to mi je drago mu daju priliku da pokaže što može. I da, Cesaro je upravo pobjedio Ruseva čisto! Jedina osoba koja je dosada pinnala Ruseva je bio Cena na WM, a evo sada ga i Cesaro pobjeđuje. Odličan trenutak, publika se iznenadila, Cesaro je također odlično prodao iznenađenje, odlično odrađeno. Izgleda da ipak imaju nešto u planu sa Cesarom u budućnosti što mi je jako drago. Ako se Ryback brzo ne oporavi, nadam se da će dati Cesaru IC titulu.

 

Neville vs Stardust – *1/4

Ovo je revanš s Raw-a gdje je Stardust ostvario pobjedu na pomalo prljav način kada je uhvatio Nevilleove gaće. Ovdje su taj meč prikazali u obliku stripa što je bilo jako kul. Od ovoga su mogli napraviti priču komotno po kojoj bi uslijedio meč na PPVu njih dvojice. Još jedan poprilično kratak meč, no ovaj puta Neville pobjeđuje i sada su njih dvojica 1-1. Stardust je i u ovom meču pokušao igrati prljavo, ali nije uspio. Mislim da će njih dvojica imati još jedan meč, možda na Raw-u. Neville je imao intervju u backstageu poslije meča i Stardust ga je napao s leđa. Ovo je ustvari kul, bilo bi dobro da dobiju meč na PPVu i malo više vremena da naprave dobar meč.

 

Naomi, Tamina Snuka i Sasha Banks su imale promo u backstageu gdje su rekle da nisu ovdje kako bi se sprijateljile s nekim ili kako bi igrale lijepo, nego će iskoristiti priliku koju je Steph pružila i razbiti ostala dva tima jer su one ‘Best at Dominating’. Izgleda da će im to biti ime. Malo čudno, ali izgleda kul. Još uvijek nisam prodan na ideju da se Sasha Banks uparuje s ove dvije, ali vidjet ćemo kako će ispasti. Dobar promo.

 

Dean Ambrose & Roman Reigns vs Sheamus & Big Show – **3/4

Iznenađujuće dobar meč, puno bolje nego što sam očekivao s obzirom da je Big Show u meč. Zabavna akcija skoro tokom cijelog meča, osim onaj dio gdje je Big Show dominirao. Završnica je bila dobra i Ambroseov DDT na Big Showu kroz stol je bio izvrstan. Bray Wyatt je ušao u ring i napao Roman Reignsa te tako izazvao diskvalifikaciju. No, Reigns se uspio obraniti sa Superman Punchom Wyattu, a zatim i Spearom Sheamusu. Dobar završetak, sviđa mi se što je Reigns ispao jak, to mu je trebalo prije samog PPVa. No, tko ispadne jak prije PPVa, taj ne pobjeđuje na njemu, takav je WWE Booking. Vidjet ćemo, bit će zanimljivo.

 

Jako sam uživao u ovom SmackDownu. Dva dobra meča, dobar početni segment i još nekoliko kul stvari na showu. 7.25/10

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "SmackDown pregled – Je li Wyatt ušao u Reignsovu glavu?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*