SmackDown pregled – Izazov prihvaćen

Wyatt obitelj je otvorila ovotjedni SmackDown. Harper, Rowan i Strowman su prvi nakratko progovorili kako će uništiti sve koju im se nađu na putu, sve u čast Bray Wyattu. Rekli su kako će se Harper i Rowan suočiti s Usosima kasnije. Wyatt je zatim izazvao Undertakera i Kanea na meč na Survivor Seriesu. Njih dvojica protiv dvojice iz Wyatt obitelji. Wyatt je dao Undertakeru do kraja SmackDowna da odgovori. Pomalo razočaravajuće s obzirom da sam mislio da će ovo biti Survivor Series meč. Ovako mi se baš i ne sviđa, običan dva na dva meč. Nadam se da će ovo nekako promijeniti.

 

Braun Strowman vs Fandango – NR

Logično, WWE je izabrao Fandanga za ovaj meč jer je on dosta popularan o Londonu zbog Fandagoinga. U očekivano kratkom meču, Strowman je ostvario laku i dominantnu pobjedu. Nikako drugačije nije niti trebalo biti, ovo je sasvim jednostavno i dobro bookiranje.

 

Neville vs Barrett – **3/4

Prvo kolo turnira za WWE titula se nastavlja na SmackDownu i ovo je prvi od tri meča koja će se odviti na ovom showu. Ovo je bio prilično dobar meč, što i uobičajeno dobijemo kada su u ringu ova dvojica zajedno. Barrett je dominirao prvom polovicom meča i bio je dobar. Svidio mi se i onaj njegov neprestani trash talk. Neville je napravio povratak i u uzbudljivoj završnici ostvario pobjedu s Red Arrow. Dobra odluka dati pobjedu Nevilleu, stvarno zaslužuje bolje nego kako ga koriste.

 

Na SyFy verziji nije prikazano, ali na jednoj internetskoj verziji je: Barrett je nakon meča ostao u ringu i govorio o tome kako bi pobijedio Nevillea inače, ali sada mu je na umu bio Rooney. Nakon nekog vremena izašao je Undertaker. Barrett ga je pitao što treba i jedno vrijeme mu govorio kako će ga prebiti, no onda mu je Undertaker dao Chokeslam i Tombstone. U redu segment je bio, Barrett je bio dobar na mikrofonu.

 

Kalisto vs Ryback – **

Ovo je bio drugi po redu od tri turnirska meč na ovom SmackDownu. Nije baš bilo previše dobro. Publika je bila zbunjena jer nije znala za koga navijati s obzirom da su obojica pozitivci, a i baš nisu dobro upareni pošto Ryback i nije previše popularan u zadnje vrijeme, a Kalisto nije izgradio Singles karijeru još uvijek u WWEu. Nisu imali previše dobru kemiju. Kraj je barem bio dobar i sviđa mi se što je Kalisto dobio, fanovi su se iznenadili kao i ja.

 

Alberto Del Rio vs Stardust – *1/2

Posljednji meč prvoga kula turnira za WWE titulu. Del Rio i Colter su prije meča imali promo o tome kako su ljudi u Manchesteru podijeljeni jer imaju dva nogometna kluba i o tome kako će Del Rio osvojiti WWE titulu i ujediniti je s MexAmerica (United States) titulom. Ništa što nismo čuli. Još jedan jako čudno bookiran meč. Obojica su negativci, Stardust je stavljen u turnir ne znam niti ja zašto i nitko ne vjeruje da on ima ikakve šanse. Čudan meč zaista, publika nije znala za koga navijati i jednostavno nije išlo. Del Rio je očekivano pobijedio.

 

Luke Harper & Erick Rowan vs The Usos – **3/4

Zabavan Main Event, ali nikako na razini onih mečeva koje su ova dva tima imali prošle godine. Većina meča je bila solidna, Usosi su bili zabavni. Meč je završio diskvalifikacijom kada su Usosi imali meč pod kontrolom, no ostatak Wyatt obitelji se odlučio uplesti u meč. Njih četvorica su zatim razbili Usose, ali onda smo čuli zvono, arena se zamrčila i čuli smo glas Undertakera koji je prihvatio izazov Wyatta s početka showa. Solidan završetak showa. Već sam izrazio na početku kako bih više volio da ovo bude tipičan Survivor Series meč a ne 2 na 2. Nadam se da će to promijeniti.

 

U redu SmackDown je bio. Imali smo dva dobra meča i solidno razvijanje priče Wyatta i Undertakera. 6/10

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "SmackDown pregled – Izazov prihvaćen"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*