SmackDown pregled – IC i US titule na liniji

Michael Cole započeo je ovotjedni SmackDown. Govorio je o ovogodišnjem MITB meču i učesnicima, a zatim pozvao jednog od njih, Dean Ambrosea. Ambrose je kratko govorio o svome Asylum meču protiv Jericha, no prekinuo ga je Owens. Owens je govorio o tome kako će on osvojiti taj ugovor, no Zayn ga je ubrzo prekinuo. Zayn je rekao da ga ovaj puta Owens neće omesti da osvoji meč. No, zatim se pojavio Del Rio koji će nekoliko trenutaka kasnije imati kvalifikacijski meč protiv Rydera. Nakon kratke konfrontacije izbio je brawl, Owens je pobjegao iz ringa, a Zayn i Ambrose su pokušali izvesti poteze jedan no drugom, no nisu uspjeli. Dobar segment koji se koncentrirao isključivo na MITB meč, što je dobro. Svake godine naprave segmente ovoga tipa gdje jedan učesnik prekine drugoga i tako redom, pa na kraju izbije brawl.

 

Alberto Del Rio vs Zack Ryder – **3/4

Iznenađujuće dobar meč, lijepa i zabavna akcija cijelo vrijeme. Drago mi je da su u ovome meču predstavili Rydera kao nekog tko bi mogao pobijediti Del Ria i kvalificirati se u MITB meč, a ne kao jobbera. No, Del Rio je očekivano dobio s Cross Armbreakerom. Del Rio je sada šesti učesnik u tome meču, što znači da preostaje još jedno slobodno mjesto. Baš me zanima tko bi to mogao biti, jedan highflyer poput Kalista bi dobro došao.

 

Enzo i Cass došli su u ring i krenuli govoriti svoje, no brzo su ih prekinuli Dudley Boyzi. Nakon prilično zabavne konfrontacije, dogovoreno je da će ova dva tima imati meč idući tjedan na Rawu. Dobro je što će se sve ovo završiti u ponedjeljak jer je jednostavno predugo čekati na ovaj meč do MITB-a, bolje je ovako da se Enzo i Cass odmah riješe Dudleya pa da se mogu fokusirati na titule.

 

Rusev vs Kalisto (United States Championship) – ***1/4

Jako mi se svidio ovaj meč, još jedna veoma dobra predstava obojice. Meč je cijelo vrijeme bio zabavan, akcija je bila brza i konstantna, Kalisto nas je zabavljao svojim highflying potezima, dok ih je Rusev na razne načine pokušavao zaustaviti. Bio sam skeptičan oko onih pokušaja izvođenja Bodyslama od strane Kalista jer sam mislio da ga neće izvesti pa mi to ne bi imalo logike, no ipak ga je izveo što je bilo jako impresivno. Kraj veoma sličan onome s Extreme Rules, i ovaj puta Rusev brutalnim Accoladeom pobjeđuje i zadržava titulu. Nakon meča, Titus O’Neil je došao spasiti Kalista i suočio se s prvakom. Moram priznati da mi se ne sviđa ovaj ideja, Titus mi nikada nije bio ništa posebno kao pojedinac, tako da nemam puno nade u ovo rivalstvo.

 

Natalya vs Dana Brooke – NR

Veoma kratak meč, nikakva akcija. Natalya je imala Danu u Sharpshooteru, no Charlotte je ušla u ring i napala Natalyu. Nakon meča, njih dvije su prebile Natalyu. Bože samo da se ovo rivalstvo između Natalye i Charlotte ne nastavi, postaje užasno dosadno. Becky Lynch treba pomoći Natalyi, a onda izazvati Charlotte na meč za titulu na Money in the Banku.

 

The Golden Truth vs Fandango & Tyler Breeze – DUD

Maknite mi ovo s ekrana, molim vas. Ova priča se trebala završiti davnih dana i Goldust i Truth su trebali postati tim još prije par mjeseci. Ovo je samo gubljenje vremena, priča je izgubila sav hype i momentum, a mečevi su užasni, premda kratko traju.

 

Rollins je došao u ring, rekao par riječi o tome kako ga je publika lijepo primila i kako im je drago što se on vratio, no oni njemu ne trebaju. Dosta kratak promo Rollinsa, sličan onome s Rawa. Volio bih da je malo govorio o svom nadolazećem meču protiv Reignsa, ali u redu. Ovo je bio solidan način da se još više navuku negativne reakcije na Rollinsa, iako baš ne razumijem zašto su ga vratili kao negativca, s obzirom kakve je reakcije dobio pri povratku.

 

The Miz vs Cesaro (Intercontinental Championship) – ***1/4

Drugi meč za titulu na ovotjednom SmackDownu i još jedan veoma dobar meč. Oba meča su dosta slična po kvaliteti, ali prilično različita po strukturi i toku samoga meča, što mi se sviđa. Miz je ciljao na Cesarovo ozlijeđeno rame, što je ovaj veoma dobro prodavao. Vidjeli smo dosta lijepih poteza s obje strane, pogotovo od Cesara kao i uvijek. Nekako sam mislio da bi ovdje moglo i doći do promjene prvaka, ali se to ipak nije dogodilo. Miz je dobio sa SCF, no prije toga je Cesarovo rame nabio u nezaštićeni turnbuckle. Dobar način da Miz ostane prvake, a da Cesaro pritom ne izgubi nekog većeg momentuma. No, sada bi Miz trebao dobiti nekog drugog izazivača jer smo već vidjeli podosta mečeva ove dvojice.

 

Zabavan SmackDown s veoma dobrim mečevima za titule i nekoliko zabavnih segmenata.

 

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "SmackDown pregled – IC i US titule na liniji"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*