SmackDown pregled – Highlight Reel sa Zaynom

Nakon što ga je Stephanie vratila na Rawu, Jerichov Highlight Reel otvorio je ovotjedni SmackDown. Jericho se prvo osvrnuo na situaciju s Ambroseom i informirao nas da je on proveo noć u bolnici zbog situacije na Rawu. Zatim je doveo i svog gosta, Sami Zayna. Jericho je odmah krenuo vrijeđati Zayna i zvati ga gubitnikom zato što je njegovo ponašanje neprihvatljivo. Miz i Maryse došli su bez najave i Miz je odmah upao u svađu sa Zaynom oko događanja na ovotjednom Rawu. Zaprijetio je Zaynu da više nikada niti prstom ne takne njegovu titulu, no Zayn je upravo to učinio nekoliko trenutaka kasnije. Jerichu je bilo dosta svega i odlučio je napustiti svoj show. Zayn je zatim izazvao Miza na meč kojeg smo i dobili nekoliko trenutaka kasnije. Dobar opening segment koji nastavlja za sada veoma zabavnu priču za IC titulu između Zayna, Owensa, Cesara i Miza. Njih četvorica će vjerojatno imati 4-Way meč na Extreme Rulesu, s čim sam potpuno u redu.

 

Sami Zayn vs The Miz – **

Solidan meč sa dobrim završetkom i bookingom u globalu. Kevin Owens se pojavio tijekom meča i proveo koju minutu za komentatorskim stolom, a onda se nakon nekog vremena upleo u meč i izazvao diskvalifikaciju napavši Zayna. Zayn i Miz su krenuli tući Zayna kojeg je na kraju spasio Cesaro. Cesaro je udario Uppercute i na kraju podigao IC titulu u zrak. Kao što rekoh, veoma dobar booking ovdje. Nemam problema s time što su Zayn i Owens upali u ovu priču i najvjerojatnije neće imati jedan na jedan meč na Extreme Rulesu, to je dobra digresija kako bi njihovo rivalstvo trajalo što duže i produžilo se eventualno do SummerSlama.

 

Styles, Gallows i Anderson su imali backstage segment. Gallows i Anderson su pokušali nagovoriti Stylesa da postane ekstreman, a ovaj je momentalno odlučio razgovarati sa Reignsom. Solidan segment.

 

The Vaudevillains vs Social Outcasts – *

Kratak meč koji nije bio ništa posebno osim toga da je dao Vaudevillainsima malo momentuma prije njihovog meča protiv New Daya na Extreme Rulesu. Nakon meča, Big Cass se pojavio kako bi osveti ozljedu svoga kolege Enze Amorea te je razbio Gotcha i Englisha, a onda na kraju i Curtisa Axela koji je pokušao stati na Cassovu stranu, ali Cass nije imao vremena za to. Drago mi je kako koriste Cassa dok Enzo nije tu, bio je odličan ovdje.

 

Natalya & Becky Lynch vs Charlotte & Emma – **1/2

Trenutno se u ženskoj diviziji odvijaju dvije priče: jedna je za Women’s titulu između Charlotte i Natalye, a druga je između Becky i Emme koje su u zadnjih nekoliko dana bile aktivne na Twitteru te preko njega razvijali svoju priču. Ovo je bio prilično solidan meč koji je bio možda malo pre dug i dosadan u određenim dijelovima. No, završnica je bila zabavna. Natalya je uzela pobjedu za svojim tim kada je natjerala Emmu da tapka. Nadam se da će Becky i Emma imati meč na Extreme Rulesu. I da neće završiti na Kickoffu.

 

Styles je imao razgovor s Reignsom. Rekli su jedan drugom da će biti prisutni kraj ringa tijekom meča između Usosa te Gallowsa i Andersona. Zanimljiv segment.

 

Darren Young i Bob Backlund su imali nekakav segment. Young je pitao Boba da bude njegov životni učitelj, a Backlund mu je odgovorio da je život za njega zapravo hrvanje. Ovo ili će biti najbolja stvar ikada ili najgora. Ali ovo je bilo zabavno, moram priznati.

 

Zack Ryder vs Rusev – *

Kratka i dominantna pobjeda za Ruseva kako bi to i trebalo biti zato što će na Extreme Rulesu vjerojatno imati meč protiv Kalista za US titulu nakon što je osvojio Battle Royal na Rawu. Nakon meča, Kalisto je utrčao u ring i zadao Rusevu koji udarac i potez, a onda pobjegao iz ringa. Kratka i jasna poruka Kalista da ako si minijaturan ne znači da si i slab. Sviđa mi se.

 

AJ Styles, Luke Gallows & Karl Anderson vs Roman Reigns & The Usos – **3/4

Ovo je zapravo trebao biti tag team meč kako sam i spomenuo, ali pošto je Anderson genijalnim udarcem nogom u lice natjerao Reignsa da se umiješa u ring, meč je završio diskvalifikacijom. AJ Styles se također upleo i dobili smo kaos u ringu koji su sudci morali rastavljati. Styles je zatim izazvao Romana i Usose na meč te smo dobili Six Man Tag kojeg smo zapravo vidjeli i na Rawu. Nije bilo loše, akcija je bila zabavna i vidjeli smo dosta zabavnih poteza. Rezultat je ovaj puta bio drugačiji jer su ovdje Usosi i Reigns bili to koji su uzeli pobjedu te se osvetili za poraz s Rawa. Nakon meča, Styles i Reigns su se gledali što je zatvorilo ovotjedni SmackDown. Dobar booking sveukupno, svidjelo mi se što su napravili. Sve više se podižu tenzije što je odlično za nadolazeći meč Stylesa i Reignsa na Extreme Rulesu. Jedino možda da su izostavili taj 50/50 booking s ova dva meča, to je ono što mi se nije svidjelo.

 

Ovotjedni SmackDown se bazirao na priču između Stylesa i Reignsa te onu za Interkontinentalnu titulu. Bio je zabavan većinom iako nismo vidjeli pretjerano dobrih mečeva.

 

 

 

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "SmackDown pregled – Highlight Reel sa Zaynom"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*