SmackDown pregled – Funkcionira li tim Stylesa i Jericha?

WWE World Heavyweight prvak Triple H otvorio je ovotjedni SmackDown. Triple H nas je podsjetio što se to dogodilo na ovotjednom Rawu i prikazao njegov napad na Romana Reignsa. Triple H je zatim i prikazao sliku Reignsa nakon operacije nosa kojeg je navodno slomio na Rawu. HHH je izjavio kako je Reigns ponižen na Rawu a zatim i pokazao svoj krvavi zavoj koji je bio omotan oko njegove ruke prilikom toga napada. HHH kaže kako treba uložiti puno truda i rada da se dođe na vrh WWEa, a Reigns to nije toliko dobar. Triple H je zatim izjavio kako će pobijediti Reignsa na WrestleManiji. Ovo se poprilično odužilo zbog tog Raw recapa, ali inače, promo Triple Ha je bio dobar. Dobro se uklopio s onim segmentom s Rawa i bio je prilično solidan nastavak priče. Ovo bi moglo biti dosta dobro ako nastave ovako graditi meč do WM.

 

Lucha Dragons, Neville & Dolph Ziggler vs League of Nations – **1/2

King Barrett je u ovom meču napravio svoj povratak u ring nakon ne toliko duge stanke zbog ozljede. Što se tiče samog meča, bio je prilično zabavan iako nije dugo trajao. Bila je prisutna tipična Tag Team formula gdje je Liga nacija dominirala većim dijelom meču i onda smo dobili zanimljivu završnicu s ispucavanjem poteza i near fallovima. Liga nacija je ipak uspjela nadmudriti svoje protivnike te je Sheamus s Brogue Kickom ostvario pobjedu nad Nevilleom. Oni nastavljaju s pobjedama i izgleda da bi ih WWE mogao gurnuti prema Tag Team titulama na WM. Sudeći po segmentu na Fastlaneu, to će se i dogoditi. Ne bih nikako volio da oni osvoje titule jer bi to bilo grozno. Čak preferiram pobjedu Usosa više nego pobjedu Lige nacija.

D-Von Dudley vs Jimmy Uso – 1/2*

Dudley Boysi su prije meča imali promo kojeg su već 10 puta dosada imali, a to je kako više neće slušati publiku niti će više biti stolova kad publika to bude htjela nego će raditi po svojem režimu. Meč je bio vrlo kratak i nije bio baš dobar. Bubba je izvadio stol kako bi omeo Jimmya te je D-Von traljavim Roll Upom odnio pobjedu. Ovo mini rivalstvo Usosa i Dudleya mi se sviđa, no ne sviđa mi se što D-Von i Bubba ponavljaju jednu te istu stvar deset puta. Razumjeli smo razlog, idemo dalje.

Kevin Owens vs Big Show – *

Owens je imao backstage intervju gdje je odlučio dati Ambroseu njegov revanš, no naravno, znao je da Ambrose nije tu pa ipak ništa od toga nije moglo biti. Ipak, Big Show se pojavio i informirao da će njih dvojica imati meč. Sam meč je bio dosta kratak i Owens je odnio pobjedu odbrojavanjem nakon što je Big Show međunožjem pao na užad i od boli nije mogao ući u ring. Njih dvojica bi ustvari mogli proizvesti zabavan meč, ali molim vas, nemojte staviti ovo na WrestleManiju, Owens zaslužuje deset puta bolje. Neka se ovo riješi na Rawu i neka Owens dobije nekog boljeg izazivača. WrestleMania je pobogu.

Natalya vs Becky Lynch – *1/4

Još jedan meč koji je dobio malo vremena, a mogao je biti solidan da su mu dali veću minutažu. Dobro su krenule, ali onda su se Tamina i Naomi pojavile, napale Natalyu i izazvale diskvalifikaciju. Zatim su napale i Becky, ali je Sasha došla u pomoć te su ove dvije pobjegle. Charlotte je zatim izašla na stage i rekla kako će Sasha i Becky imati meč na Rawu i pobjednik će dobiti pravo meča protiv nje za Divas titulu. Nadam se da će ovaj meč dobiti više od 10 minuta i da će njih dvije proizvesti kvalitetan meč. Mislio sam da idu na Triple Threat za WM, ali izgleda da možda i ciljaju na Sasha/Charlotte samo. Meni je svejedno, oba meča bi bila dobra, premda bih preferirao Triple Threat pa da Sasha i Charlotte nastave rivalstvo nakon WM.

R-Truth vs Heath Slater – *

Još jedan veoma kratak meč. Goldust je bio nazočan tijekom meča i pomogao je R-Truthu da pobijedi ovo tako što je Slatera udario šakom i Truth je Backslideom uzeo pobjedu. Nemam puno komentirati ovdje, ovo je bilo solidno, ali ništa posebno. Publika ne reagira baš najbolje na Trutha i Goldusta iako su oni backstage segmenti donekle zanimljivi. Vidjet ćemo što će proizaći iz ovoga.

Chris Jericho, AJ Styles & Mark Henry vs New Day – **1/2

Ranije u showu, Jericho i Styles složili su se kako bi mogli ujediniti snage i zajedno krenuti prema Tag Team titulama. Ipak, da bi došli do titula, moraju prvo pobijediti prvake a to je New Day. Za svog partnera su pronašli Henrya koji također ima problema s New Dayom. Meč je bio prilično zabavan, na razini početnog meča. New Day je dominirao sredinom meča, no Styles je dobio hot tag i na kraju je Calf Crusherom natjerao Woodsa da tapka. Ovo je definitivno zanimljivo jer nisam predvidio ovu direkciju. Pobjedom nad prvacima, prilično sam siguran kako će Styles i Jericho sudjelovati u meču za Tag Team titule na WM. Ne mogu reći kako je ovo odlična ili najbolja odluka što se tiče Stylesa, ali tim Y2AJ bi mogao biti zanimljiv, pogotovo ako osvoje Tag Team titule.

Pomalo nezanimljiv SmackDown. Hrpa kratkih i ispodprosječnih mečeva te samo dva zabavna. Ništa se nije posebno istaklo na showu.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "SmackDown pregled – Funkcionira li tim Stylesa i Jericha?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*