SmackDown pregled – Formiranje tima

Sinoćnja epizoda SmackDowna bila je poprilično solidno odrađena jer smo saznali par novih stvari za Survivor Series, a usput su i nastavili s nekim aktualnim pričama na samome brandu. Raw je odradio katastrofalan posao noć ranije u nekim segmentima i dok SmackDown nije odradio ništa maestralno dobro, nisu činile neke greške nego je sve bilo jednostavno.

Shane je otvorio show i pričao o onome što se dogodilo Bryanu na Rawu te kazao kako će cijeli Raw pretrpjeti koncekvence za to. Nije bilo ništa naročito posebno ili novo, ali je bio solidan način za otvoriti show jer nisu smjeli zanemariti taj napad na Bryana na Rawu. Premda je meni cijeli taj angle bio vrlo dvoličan jer mislim da upletati Bryana u ovu stvar fizički nije dobro jer on ne smije hrvati i fizički neće smjeti uzvratiti udarac.

U main eventu su se Nakamura i Owens borili za mjesto u Survivor Series timu. Meč je bio prilično dobar i zabavan, po mome mišljenju bolji od njihovog prvog susreta prije nekoliko mjeseci. Ovdje je dosta pomogao i overbooking na kraju koji je bio dobro odrađen i pridodao je na napetosti i uzbudljivosti. Dolazak Zayna kako bi pomogao Owensu je bio logičan, kao i sam dolazak Ortona koji je prošli tjedan imao meč sa Zaynom. Sve skupa je vrlo dobro odrađeno, Owens nije uspio ostvariti svoj plan da se probije u taj tim i sada će biti vrlo zanimljivo vidjeti kako će se ova situacija dalje razvijati jer poprilično sam siguran kako će Zayn i Owens smisliti način na koji će napakostiti cijelom SmackDown timu i brandu u globalu te ih možda koštati meča na Survivor Seriesu. To bi bilo sjajno po meni.

I svidio mi se onaj kratak backstage segment Owensa i Zayna ranije u showu gdje je Zayn kritizirao Shanea i njegovu odluku stavljanja samoga sebe u poziciju kapetana za Survivor Series, a sam SmackDown ima taj ‘land of opportunity’ tagline. Taj se segment baš dopao jer su Zayn i Owens imali neke fantastične kritike na Shaneov rad.

Ziggler i Roode su se također borili za mjesto u timu, ovaj puta u 2/3 falls meču. Bilo je vrlo zanimljivo, mnogo zabavnije nego njihova prva dva meča, iako je i ovaj meč u suštini imao prilično sličnu strukturu, ali ova stipulacija i mnogo uključenija publika te pozicija u timu na liniji učinila je ovaj meč mnogo napetijim. Roode je očekivano uzeo pobjedu. Čak bih volio da je ovaj meč otišao 2-0 rezultatom za Roodea da što jače predstave njega prije Survivor Seriesa jer on je još relativno nov tu, a već će biti dio tog SmackDown tima.

Strangerer Things segment je bio vrlo zabavan i kvalitetan jer smo napokon dobili nekog progresa u cijeloj toj priči. Mislim kako je sada prilično jasno kako iza svega ovoga stoje Harper i Rowan, no vidjet ćemo hoće li napraviti još nekakav twist u cijeloj ovoj priči, premda bih ja volio da završe to vrlo skoro.

Rusev i Big E su imali prilično zabavan meč. SmackDown je kao i Raw ima taj jedan segment na temu Halloweena, ali je Raw imao čistu sprdnju od meča, dok je SmackDown time segmentom postavio jedan prilično kvalitetan meč ove dvojice što bi mogao biti početak feuda između New Daya i Ruseva i Englisha. I moram pohvaliti taj dvojac, meni su oni genijalno zabavni zajedno. Baš izgledaju totalno uživljeno i prirodno u svemu ovome.

AJ Styles pobijedio je drugog Singha u još jednom kratkom meču. Baš onako kako je i trebalo biti, nemam nikakve zamjerke. Napad Mahala nakon meča je bio u redu, drago mi je da su to napravili, čak iako smo taj 3 na 1 napad vidjeli već stotinu puta, barem je dodalo nekakvog heata na ovaj feud sa Stylesom. Još samo kada bi Styles uzeo titulu.

Sin Cara i Corbin imali su još jedan meč koji je završen dvostrukim odbrojavanjem. Ne znam što rade s njima, ali izgleda dap okušavaju predstaviti Sin Caru što relevantnijim kako bi mogli imati ozbiljan meč u bližoj budućnosti. Svidjela mi se njegova doza agresije ovdje, bilo je dobro odrađeno, no nadam se da se ovaj feud neće samo sastojati od mečeva koji traju 3 minute i imaju prljav kraj.

I drago mi je da će Usosi sljedeći tjedan staviti titule na liniji protiv Gablea i Benjamina. Nadam se da neće odmah doći do promjene prvaka jer je Usos/Shield jedan od rijetkih mečeva koji izgledaju dobro na PPV-u, ali drago mi je da idu tom rutom gdje Usosi mogu potencijalno izgubiti titulu do Survivor Seriesa i možda uopće ne biti dio PPV-a.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "SmackDown pregled – Formiranje tima"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*