SmackDown pregled – Fastlane main event bez Cene

Niti ova epizoda SmackDowna nije me uspjela prodati na ovotjedni Fastlane PPV. Iako je epizoda bila pristojna čak s dobra zadnja dva meča, nije se ništa desilo što prije nismo znali ili očekivali. Jednostavno su se uvukli u neku šablonu bookinga gdje najave meč i onda ne rade apsolutno ništa.

Styles i Ziggler imali su jednu solidnu konfrontaciju koja je sadržavala onaj klasični Zigglerov klišej promo s mnogo samosažaljenja. To ovdje nužno bilo loše, što govori o njegovoj karijeri u zadnje vrijeme s obzirom da mu je ovaj generičan promo bio nešto najbolje. Stylesov dio je bio solidan.

Meč između njih dvojice je bio prilično zabavan premda je prekinut baš kad je postalo najbolje. Volio bih da su dobili pošteno vrijeme i pošten završetak. Jer imaju odličan meč u sebi. Samo što SmackDown u zadnje vrijeme voli imati nedovršene mečeve koji ne ispune svoj puni potencijal. Brawl nakon meča je bio solidan premda glup. Zašto bi ih napali? Pa pustite ih neka se tuku, bolje za vas na Fastlaneu.

5-way meč bio je jako zabavan, ali što reći o činjenici da su nam gotovo dali Fastlane main event pet dana prije PPVa. Da, bio je bez Cene što je neka razlika ali nedovoljno velika da imaju pravo imati ovaj meč ovdje. Akcija je bila jako dobra i uz puno više vremena i bolju strukturu u nedjelju bi mogli imati i još bolji meč. Svidio mi se kraj jer je Zayn do tog trenutka govorio da je spreman leći Owensu da ga ovaj pobijedi, a na kraju ga je ovdje prevario i pokazao da to baš nije tako. Dobar završetak.

Početni segment bio je čudan ako ćemo gledati kraj. Konfrontacija Ruby i Charlotte bila je solidna i Ruby je odradila jako dobar posao, možda i njen najbolji promo do sada. Ali način na koji je segment završio nije imao smisla. Roode se pojavio da spriječi napad Squada što je logično zbog MMC-a no to ovdje nije izgledalo tako. On je jednostavno ušao u ring i segment je završio. To je bilo to. Jako čudan, slab i nedorađen kraj. Šteta za segment.

Orton i Mahal obnovili su svoje fantastično (moš mislit) rivalstvo jednim mečom ovdje. Meč čak i nije bio los, puno bolji recimo od onoga grijeha zvanog Punjabi Prison. Ali i dalje ništa posebno. Kraj je bio vrlo uobičajen i nedovoljan da me zainteresira za meč Roodea i Ortona. Orton slučajno baci Mahala u njega, ovaj se digne i košta ga pobjede. To je već viđeno i ne bi trebalo biti na repertoaru go home showa.

Meč Becky i Carmelle bio je solidan, ali nije imao nikakvog značaja. Ništa ne rade s Carmellom a niti situacija s Becky nije mnogo bolja. Ova pobjeda nije mnogo značila.

Jedna jako dobra konfrontacija Ruseva, Englisha i Nakamure. Dobro su postavili meč za Fastlane koji sam predvidio prošli tjedan u pregledu, onaj između Ruseva i Nakamure. Mogli bi biti zanimljivo.

Sjajan promo za Usose i New Day. Drago mi je da nisu dodali Bludgeon braću u taj meč.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "SmackDown pregled – Fastlane main event bez Cene"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*