SmackDown pregled – Dvije strane Kanea

Kane, no onaj normalni Kane, otvara ovotjedni SmackDown. Kane je govorio o tome kako je bilo pravo vrijeme da se on vrati u WWE i ponovno uzme sve pod svoju kontrolu. Zatim je najavio neke mečeve: Owens i Rusev protiv Zigglera i Rybacka, Reigns protiv Harpera s tim da će Ambrose i ostatak Wyattsa morati ostati u backstageu. Rollins je zatim prekinuo Kanea i izašao na stage koji je rekao Kaneu da se pretvara te ga pitao zašto ga je napao na Night of Championsu i ponovno na Rawu. Kane je naravno rekao da ne zna ništa o tome, a zatim najavio Main Event SmackDowna između Rollinsa i Kanea. Solidan segment, sviđa mi se ovaj dvolični Kane koji se pretvara da ne zna ništa o Demonu koji napada Rollinsa. Trebalo bi biti zanimljivo ovo dalje.

 

Roman Reigns vs Luke Harper – **

Kao što sam spomenuo, Dean Ambroseu te Bray Wyatut i Braunu Strowmanu je zabranjeno biti pokraj ringa i uplesti se u ovaj meč. Prilično zabavan kratki meč ove dvojice, volio bih da su dobili malo više vremena pa da naprave dobar meč. Lijepa i brza akcija te nekoliko dobrih udaraca. Reigns je na kraju sa Spearom ostvario pobjedu. Očekivana pobjeda za njega, pošto nije bilo Wyattsa da se upletu u meč.

 

Neville & Lucha Dragons vs New Day – *3/4

Prije meča, New Day je imao kratak i dobar promo o svome meču protiv Dudley Boyza 3. listopada na ‘Live from MSG’ događaju. Ovo je bio prilično kratak meč, očekivao sam da će trajati duže. Solidna akcija, pogotovo pri kraju, no nisu dobili vremena pa nije ispalo previše posebno. Woods je ostvario pobjedu za svoj tim nakon što je s koljenom u glavu dobio Sin Caru. Pomalo čudan i antiklimatičan završetak, no drago mi je da je New Day uzeo pobjedu. Woods je nastavio svirati trombon poslije meča. Izvrsno.

 

Cesaro vs Bo Dallas – **

Bo Dallas je imao promo prije meča u kojem je poručio Cesaru da ako želi uspjeti u životu, mora BO-Lievati. Ovo je bilo prilično dobro, ali ni ovo nije trajao Bog zna koliko dugo, no duže nego uobičajeni Bo Dallas meč. Dallas je većinom dominirao, što je bilo prilično solidno, no onda je Cesaro ostvario pobjedu. Šokantan podatak. Nakon dva poraza od Big Showa, Cesaro je uspio naći način da pobijedi u meču. Barem nešto.

 

Charlotte i Becky Lynch su došle u ring. Charlotte je nešto malo govorila o tome kako je osvojila Divas titulu, no onda ju je Paige prekinula. Paige se još jednom suprostavila Becky i Charlotte te rekla kako je ona započela ovu svu Divas revoluciju u zabrinuta je jer misli da Charlotte ne može voditi Divas diviziju. Natalya je onda prekinula Paige i rekla joj da je bolja od ovoga što radi te da prestane s ovime. Paige je rekla da je ona bolja od Natalye i onda lupila joj šamar te otišla. Vrlo dobro, napokon nešto jako zanimljivo u ovoj Divas revoluciji. Drago mi je što su ubacili Natalyu u ovu priču, zaslužila je biti dio ove revolucije koja izgleda tek sada se kreće razvijati u dobrome smjeru. Napokon.

 

Kevin Owens & Rusev vs Dolph Ziggler & Ryback – **1/4

Ovo je većinom bio dosadan meč gdje su Owens i Ziggler dominirali skoro cijelim mečom i razbijali Zigglera koji je ipak uspio dat Tag Rybacku na kraju. Završnica je bila očekivana zabavna. Iako su Owens i Rusev imali meč pod kontrolom, Owensu je ovo dosadilo i on je uzeo IC titulu i otišao. Ruseva je to omelo i Ryback je ostvario pobjedu za svoj tim. Ne sviđa mi se baš što Owens opet odlazi usred mečeva, nadam se da će ga neće bookirati kao slabog prvaka odmah na početku.

 

Dean Ambrose vs Seth Rollins – ***

Uspjeli smo izdržati dva-tri mjeseca bez meča ove dvojice, to je dobro. Prije meča, Seth Rollins je imao kratak intervju o Kaneu. Očekivano dobar meč i najbolji meč na showu. Lijepa akcija, dobri potezi i uzbudljiva završnica. Rollins je imao pobjedu u svojim rukama, no onda ga je prekinuo Kaneov vatromet što ga je omelo i Ambrose je napravio Roll Up te uzeo pobjedu ovdje. Frustrirani Rollins je poslije meča uzeo mikrofon i poručio Kaneu da se prestane zafrkavati s njim jer će završiti kao i Sting na Night of Championsu. Dobar promo Rollinsa. Sviđa mi se ovo zasada između njega i Kanea.

 

Ovo je bio solidan SmackDown. Cijelu epizodu smo imali solidne mečeve i onda na kraju dobar Main Event. Show je bio fokusiran na priči između Kanea i Rollinsa što mi se zasada sviđa. 6/10 

 

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "SmackDown pregled – Dvije strane Kanea"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*