SmackDown pregled – Dva rivala kao kapetani SmackDowna

Show su otvorili Paige i Shane McMahon, a ovaj je kao i očekivano dobio negativne reakcije koje su oni vjerojatno i očekivali, ali je promo bio usmjeren na to da ispadne pozitivac u cijeloj situaciji, da ne iskoristi pobjedu u svoju korist nego u korist showa. No, odmah su predstavili i kapetana njihovog tima na SS-u, a to je bio Daniel Bryan. A onda se na tu odluku pobunio Miz koji je smatrao da su 2/3 trofeja njegove i da bi on trebao biti kapetan toga tima. Stoga, Shane je stavio obojicu na kormilo da upravljaju svojim timom.

Dobar segment. Isprava sam bio skeptičan oko ove odluke da Bryan i Miz budu kapetani svog tima. Jer, iako to definitivno daje novi sloj njihovom rivalstvu, isto tako nema baš smisla da Shane McMahon odabere njih jer znaju da imaju nesuglasice međusobno i da to baš neće dobro funkcionirati. A koji bi šef htio da njegov tim tone u neslaganju, umjesto da svi budu složni i sukladni? Srećom, uspjeli su to nekako izvući tijekom showa.

Miz je najprije izabrao Shanea kao trećeg člana tima, a Bryan se s time zapravo složio jer smatra da je Shane lojalan svom brandu. Apsolutno sam protiv toga da Shane bude dio tima, mislim da su mogli nekom drugom dati to mjesto, ali dobili smo jedan važan moment u svemu tome – Bryan i Miz su se složili u nekoj odluci. Što je vrlo bitno u cijeloj toj priči jer takvim ih Shane želi vidjeti.

Bryan je htio da Mysterio bude dio tog tima, no iako se Miz nije složio s tim odmah, rekao je da ga Rey mora impresionirati u meču s Almasom, pa će ga tek onda možda prihvatiti u tom timu. A Rey je prema Mizu upravo to napravio. Imao je jako dobar meč sa Almasom, koji je bio dosta kratak u odnosu na ono što želimo vidjeti od njih dvojice i ono što mogu, no stvarno je dosta akcije bilo upakirano u ovih 8 minuta i meč je bio stvarno zabavan. Definitivno trebaju revanš i to nakon dobro izgrađenog programa te potencijalno na nekom PPV-u uz bar 15 minuta. No, da se vratimo na Reya, Miz ga je prihvatio u tim i to je drugo slaganje Bryana i Miza u nekoj odluci na ovom showu. Iako je Bryan isprava sumnjao da je Miz poslao Ortona da onesposobi Reya, ali Miz je rekao da nije u dobrim odnosima s Ortonom nakon prošlog tjedna i odmah negirao to. Stvarno su ovo odradili izuzetno dobro. Odlični backstage segmenti kroz cijelu večer s Bryanom i Mizom.

I na kraju smo imali Joea i Jeffa u main eventu SmackDowna koji će izabrati posljednjeg člana SmackDown tima. Solidan meč, treći najbolji na showu, ali poanta je bila više u tome da Joe uzvrati udarac nakon što ga je Jeff pobijedio prije nekoliko tjedana te skupi malo momentuma prije Survivor Seriesa. No, bitnije je ono što se dogodilo nakon meča, a to je da je Joe isprovocirao Bryana pa ga je ovaj napao. Miz ga je pokušao odvojiti, ali je onda i njega krenuo tući, a zatim je prizemljio i Shanea koji je došao pak rastaviti Miza i Bryana. Time je Bryan poništio i doveo pod upitnik sva ona slaganja tijekom showa i donekle dobar odnos bez incidenata s Mizom. Stvarno je to odlično ispalo jer me interesira što će se dalje dogoditi, hoće li Bryan i Miz ikada stati zaista na zelenu granu ili će Shane trebati mijenjati taktiku.

Becky Lynch imala je još jednom odličan promo koji je bio odgovor na promo Ronde Rousey s Rawa. Ništa se više ne može kazati za Becky kao govornicu što već prije nije bilo rečeno, stvarno je uvjerljiva, zanimljiva i odlična i bila bi šteta da ne pobijedi Rondu, imaju sjajnu priliku koju bi trebali iskoristiti.

Becky je bila toliko nabrijana da je htjela neki meč, a taj izazov je prihvatila Nikki Cross koja je odmah pokazala tko je i što predstavlja, a to je pomahnitalu luđakinju koja svojom psihičkom nestabilnošću uspije zbuniti protivnika. Tako da je barem bilo u NXT-u, ovdje izgleda nije uspjela zbuniti Becky Lynch koja ju je pobijedila za 5 minuta. No, ne mislim da je to nužno loš booking. Definitivno nije najbolji da se predstavi Nikki Cross, ali Becky treba imati ovakve pobjede prije meča s Rondom. Tako da nisam vidio problema s ovime toliko.

Paige je pak predstavila ženski tim za SmackDown, no jedan pojedinac se pobunio na to, a to je bila Mandy Rose koja je krenula blatiti sve cure koje su bile u ringu, a onda je na kraju i popila malo batina. Solidno odrađeno, ponajviše me zanima što će biti s njenim odnosom sa Sonyjom koja je odmah postala dio tima, a Mandy nije. Što se tiče tima, izgleda solidno, a učesnici su očekivani.

Usos i New Day imali su jako dobar meč kojim su odredili kapetana tima za Survivor Series, a tu su bili Usosi koji su uzeli pobjedu u ovome meču, a onda su izabrali New Day kao prvi tim koji će ući u taj meč na stranu SD-a. Lijepo odrađeno sve skupa, s jako dobrim mečom naravno nikad ne možeš pogriješiti. Dobro je što su Usosi uzeli ovu pobjedu, bilo bi previše spotlighta za New Day da osvoje i ovo.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "SmackDown pregled – Dva rivala kao kapetani SmackDowna"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*