SmackDown pregled – Dolazak kralja

Nakon super Rawa u ponedjeljak s mnogo iznenađenja, SmackDown je po meni donio još nešto bolji show i tako službeno završio taj WrestleMania period u WWE-u. Dva debija, jedan povratak i jedan veoma dobar meč, a od ostalog se ništa loše nije dogodilo. Jako sam zadovoljan post-WM epizodama.

Glavni highlight showa je naravno bio Nakamurin debi. Najprije su Miz i Maryse došli u ring prerušeni u Cenu i Nikki te su ih opet ismijavali usprkos porazu. Posebno mi se svidjelo Mizovo oponašanje Ceninog načina trčanja. Genijalno. Rekli su da napuštaju WWE odmah (kao Nikki i Cena naravno), no prije nego su izašli, pojavio se violinist na rampi, isti violinist koji je svirao prošle godine u Brooklynu na Takeoveru. Odmah smo znali o čemu je riječ. Nakamura je zatim debitirao uz sjajan entrance, izvanrednu izvedbu violinista i pjevanja publike njegove ulazne pjesme. Čak nije niti ništa rekao, ali mislim da nije bilo niti potrebno. Čovjek je ostavio više dojma nego što bi itko drugi samo svojim ulaskom koji je imao mnogo efekta. Sama njegova prisutnost, karizma, ponašanje i njegovi pokreti su ga učinili čovjekom od trilijun dolara. Jedva čekam ovaj Miz/Nakamura feud. Mislim kako je to sjajno uparivanje jer Nakamura nije sjajan na mikrofonu iz očitih razloga, ali je upravo Miz taj koji može izvući situaciju. Zainteresiran sam.

Još jedan debi se dogodio, a to je onaj Dillingerov. Doduše se on pojavio na Rumbleu, ali je ovo bio službeni debi. Meč protiv Hawkinsa je bio kratak, no takav je i trebao biti. Publika je bila zagrijana za Dillingera, on je ispucao svoje signature poteze i pobijedio Tye Breakerom. Prezadovoljan sam kako se ovo odvilo. Ima ogromne šanse da Dillinger postane netko i nešto na SmackDownu. Ja se nadam da hoće.

Najbolji meč večeri bio je Street Fight između Ambrosea i Corbina. Taj meč je bio sve što su fanovi priželjkivali da će se dogoditi na WrestleManiji. Dogodilo se ipak samo dva dana kasnije. I bilo je izvrsno. Publika je bila investirana, akcija je bila odlična, udarci remenom su bili posebno brutalni i intezivni, a onaj drugi table spot je bio izvanredan. Sve u svemu sam jako zadovoljan i drago mi je da je Corbin ovdje dobio u non-title meču jer ćemo sada sigurno vidjeti njihov treći meč koji će vjerojatno također imati stipulaciju jer je i ovaj imao. Veselim se tome i drago mi je da će se feud nastaviti.

Orton je pak otvorio show s kratim govorom sve dok ga nije prekinuo Wyatt na ekranu koja ga je izazvao na House of Horrors meč. Orton, ne znajući što je to, svejedno je prihvatio izazov, a onda su ga Wyatt i Rowan koji je napravio svoj povratak, napali sve dok se nije pojavio Harper koji je došao Ortonu u spas. Dobar segment koji je razvio priču u novom smjeru jer me sada zanima što je to sada House of Horrors meč. Ja se nadam da je to nešto slično Final Deletionu ili onome što su napravili s Wyattima i New Dayom prošlo ljeto. Odnosno borba na nekoj livadi, polju i divljini. To bi bilo baš fora nakon svega što se dogodilo u ovom feudu i nakon razočaravajućeg meča na WrestleManiji.

Sam timski meč na kraju show je bio prilično zabavan, iste kvalitete kao i main event Rawa. Zanimljiva akcija u početku i završnici. Također dobar završetak, Wyatt je izbjegao Ortonov RKO te poslao Rowana da se žrtvuje za njega. Zanima me kamo će i Rowan ići, pretpostavljam kako bi on i Harper mogli u feud. Htio bih vidjeti priču gdje Harper uvjerava Rowana da biti uz Wyatta više nije dobra stvar.

Naomi je obranila titulu protiv Alexe Bliss u zabavnom meču. Bio sam iznenađen koliko je Naomi dobro prodala nogu. Mnogo bolje nego što sam očekivao. Dobro su funkcionirale tijekom meča obje. Alexa će se sada vjerojatno maknuti od titule, a ja pretpostavljam da, ako Becky možda ne ode na Raw, ona bi mogla biti ta koja će otići. Ne bih imao nekih problema s time, Alexa je sjajna i dala bi svježine Raw diviziji. Naomi će sada biti prvakinja malo duže, što mi se sviđa. Meni je ona fora, ovdje je to i pokazala.

Shane i AJ su imali kratki segment gdje je AJ rekao kako ne želi ići nigdje jer je SmackDown kuća koju je on izgradio i koja njemu sada pripada. Na kraju su se rukovali. Mislim kako ovo definitivno vodi k Stylesovom prebacivanju na Raw. Zanimljiv segment je bio, zanima me hoće li sada Bryan sljedeći tjedan ponuditi Stylesa Rawu jer je pokazao nepoštivanje prema vlasti, usprkos što je ovaj rekao da ne želi ići jer je SmackDown njegov.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "SmackDown pregled – Dolazak kralja"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*