SmackDown pregled – Curb Stomp za sve

SmackDown je započeo s mečom između Daniel Bryana i The Miza. Meč je bio poprilično kratak, tako da nije bilo ništa posebno. Nesuglasice između Miza i Mizdowa su se i ovdje oglasile i Bryan je pobijedio. To je sve bitno o ovome.

Meč između Rybacka i Kanea je bio također poprilično kratak. Ryback je ostvario pobjedu. Ništa značajno, ništa posebno.

Dean Ambrose je došao na komentatorsko mjesto, a meč između Barretta i R-Trutha je bio na redu. Ambrose nije bio dugo na komentatorskoj poziciji, tako da sam ga se zaželio. Iako je Ambrose ignorirao Barretta i čak mu otkrenuo leđa i tako komentirao meč, Barretta je to omelo i tako je R-Truth ostvario pobjedu. Ne znam baš da je poraz za Barretta pred sami PPV dobar za njega, ali makar je interakcija između Barretta i Ambrosea dobro odrađena ovdje.

Meč između Ascensiona i New Daya je isto bio još samo jedan u nizu kratkih mečeva. Ascensioni su ostvarili pobjedu i to je to. Nikakav znak meča s PTP sudeći po onome s Raw-a.

Napokon jedan kvalitetniji meč na SmackDownu. Kul. Meč između Roman Reignsa i Luke Harpera, iako nije trajao Bog zna koliko duže od prijašnjih mečeva, bio je dosta solidan i uspjeli su dosta toga ugurati u ovih par minuta. Reigns ostvaruje pobjedu. Ne sviđa mi se tretiranje Harpera. na Raw-u poraz od Ambrosea, sada od Reignsa. On zaslužuje puno bolje.

Big Show je prebio Ericka Rowana prije meča, ugurao ga u ring, ponovno ga prebio, dao mu Chokeslam i pobijedio ga. Užasno tretiranje Rowana se nastavlja ovdje i izgleda da poslije njegovog ssix man tag meča na Fastlaneu, vrlo vjerojatno će se vratiti porazima. Raspad Wyatt obitelji je svakako koban za Harpera i Rowana.

Paige je ostvarila pobjedu nad Cameron. Belle su bile na komentatorskom mjestu i poslije meča se derale kao što su uvijek deru.

Imamo meč između Goldusta i Stardusta na Fastlaneu! Nisam očekivao ovako brzo, ali vidim što žele napraviti. Goldust je imao dobar promo u backstageu, ali ga je onda na ekranu prekinuo Stardust. Stardust je također imao dobar promo. Kul stvar ovdje, svidjelo mi se ovo. Nadam se dobrom meču ove dvojice.

Tyson Kidd i Jimmy Uso, dva ponosna muža, imali su meč kada je Rusev odjednom uletio i sve pobacao, i one van ringa i one u ringu. Dobra građa za Ruseva, trebao je nekako se malo stabilizirati nakon Ceninog brutalnog napada na Raw-u, kako bi ušao što jači na Fastlane. Jedino su možda mogli, već kad je ovaj SmackDown dosada imao hrpu bespotrebnih mečeva, staviti još jedan između dva nebitna lika da ih Rusev onda pobaca, a ovako ovaj napad Ruseva ne čini uslugu nikom od ove četvorice u tag team meču na Fastlaneu.

Main Event ovoga SmackDowna je bio meč između Zigglera i Seth Rollinsa koji je bio najavljen na Raw-u u ponedjeljak. U Rollinsovom kutu su bili Big Show i Kane, a u Zigglerovom Ryback i Erick Rowan. Kao što smo mogli i očekivati, meč je bio dobar, kao i svaki njihov dosada. Rollins je ostvario pobjedu nakon što je Kane odlučio zaprljati svoje ruke, ali je dobio šakom od Zigglera, no to ga je svejedno omelo i Rollins je to iskoristio. Poslije meča, imali smo segment gdje su članovi Authority nastavili prebijati trojac Zigglera, Rybacka i Rowana. U jednom trenutku izgledalo je kako bi Ryback mogao preuzeti dominaciju, ali je taj problem Authority lako riješila. Dobar segment za kraj showa. Kasnije na wwe.com je potvrđeno kako ćemo na Fastlaneu imati meč između Zigglery, Rybacka i Rowana protiv Authority.

 

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "SmackDown pregled – Curb Stomp za sve"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*