SmackDown pregled – Brie i Maryse u main eventu

Posljednja epizoda pred Hell in a Cell je iza nas, pa idemo vidjeti što nam je donijela.

Show je otvorio na moje iznenađenje meč. Inače ga u 98% slučjeva otvaraju segmenti, ali evo, dogodila se i iznimka. A tko bi rekao, desila se baš na go-home showu koji je obično krcat segmentima, to je eto malo paradoksalno, ali se ne bunim. Doduše, bio je prije meča promo Jeff Hardyja koji je bio solidan, ali ne možemo to računati baš kao segment. Sam meč je bio poprilično solidan, definitivno mnogo bolje od njihovog meča na SummerSlamu koji je bio grozan. Dobro je i došla pojava Nakamure na TV-u jer ga nismo vidjeli već neko vrijeme, a izgleda da neće imati izazivača za Hell in a Cell što je zaista šteta i definitivno loša odluka. Završetak meča je bio takav kakav je, možda malo i očekivan, ali i otprilike ispravan – nisu htjeli naštetiti Jeffu prije meča s Ortonom, a nisu htjeli napraviti još veću parodiju od Nakamure.

Post-meč nam je donio zanimljiv brawl između Jeffa i Ortona kao uvod u njihov Hell in a Cell meč za koji se nadam da će biti nešto više od solidnog meča jer trebaju dokazati da zaslužuju tu stipulaciju.

AJ Styles i Samoa Joe dobili su svoj dio na showu. U obliku promo videa govorili su o njihovom meču u nedjelju. Oba dijela su mi se svidjela, ali Joeov je stvarno pokidao na apsolutno svaki način. Stylesov je bio više onako klasičan, ništa posebno inovativan, ali Joe je bio izvanredan s pričanjem svoje bajke u kojoj je završetak njegova pobjeda i osvajanje titule, ali i Stylesove familije. Stvarno, ogromna propuštena prilika što ovaj meč nije dobio HIAC stipulaciju i što ćemo ih opet gledati u običnom meču. A s obzirom da se priča nakon SummerSlama još više zahuktala, ako je na SummerSlamu meč završio diskvalifikacijom, kako će tek onda ovdje. Zato je stipulacija bila potrebna.

Charlotte je pobijedila Sonyju Deville u solidnom meču, a nakon njega se pojavila Becky koja je bila zamaskirana u publici i napala Charlotte. Nekako je ovo bilo malo plaho, odnosno čak malo i zabrinjavajuće jer prvo, ovo je bio totalni heel napad, a drugo, Becky nije dobila tako snažne reakcije. A to bi moglo biti ohrabrujuće za stručnjake u WWE kreativnom timu koji bi ponovno mogli naumiti to da Becky bude heel. Sve će pokazati njihov Hell in a Cell meč koji ipak neće  dobiti tu stipulaciju kako se mislilo u par navrata.

Rusev i English novi su izazivači za titule koje drži New Day nakon što su pobijedili Bar u dobrom tag meču. Pomalo iznenađujuća odluka po meni, mislio sam a će zbog dinamike timova ići na Bar, a i bilo je nekako logično da su oni sljedeći izazivači, a da će Rusev i English nastaviti svoju priču neslaganja. No, nije da se bunim, svakako mi je drago da će biti na cardu i da će biti u borbi za titule, a vjerujem i da ćemo dobiti jako dobar meč.

Almas je pobijedio Trutha u kratkom meču kako je i trebalo biti. Sviđa mi se zapravo ovaj tandem Trutha i Carmelle i ovaj feud bi čak mogao biti i okej, ali nadam se da se Almas neće dugo zadržati na Truthu i da uskoro ide na neku titulu. Glasine kažu kako je Vince njime impresioniran, tako da eto.

U main eventu su se borile Brie Bella i Maryse. Možda malo i nezaslužena pozicija budući da je Brie Bella grozna u ringu od povratka jer je na Rawu prije dva tjedna prilikom izvođenja Suicide Divea ovu prvu riječ shvatila doslovno izgleda. A Maryse nije imala singles meč 7 godina, tako da od nje očekivati nešto dobro nije se moglo ni tada, a bome ni sada. No, drago mi je da je ovo više bio segment nego meč, da su miz i Bryan imali veliku participaciju u njemu i da su nas spasili tog klasika koji bi nastao. Odradili su to solidno, dali posljednji pečat ovom programu prije njihovog mixed taga na Hell in a Cellu, ali nadam se da nakon PPV-a fokus ide na Bryana i Miza isključivo.

Sve skupa, solidan i fokusiran showu za razliku od Rawa. Nije sve bilo vezano uz Hell in a Cell PPV, ali sve one glavne točke koje su trebale biti jesu.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "SmackDown pregled – Brie i Maryse u main eventu"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*