SmackDown pregled – Borba Nakamure i Zigglera najavljena

Ovotjedna epizoda SmackDowna bila je nešto bolja od prošlotjedne jer su se uglavnom bazirali na Backlash i izgradili neke mečeve koji će se dogoditi ondje. Pokoji zabavan meč i segment uz vrlo malo loših stvari učinili su ovu epizodu prilično zabavnom i lakom za gledati.

Posjetite naš forum i raspravljate o SmackDownu u ovoj temi.

Otvoren je show s prvakom Ortonom kojega je ubrzo prekinuo njegov izazivač Jinder Mahal koji je pokazivao svoje slike s WWE titulom koju je prije nekoliko tjedana ukrao Ortonu. Njih dvojicu je prekinuo Owens koji je rekao da nakon što pobjedi Stylesa će krenuti na WWE titulu, no tu je bio i AJ Styles koji je kazao kako će pobijediti Owensa i osvojiti US titulu te spriječiti da Owens postane glavni na SmackDownu. Corbin se također pojavio, no prije nego je uspio mnogo reći, napao ga je Zayn i nastupio je brawl između šestorice te je najavljen six man tag za main event.

Bio je ovo klasičan segment u kojem su spojili nekoliko priča u jedan segment i na kraju krajeva meč. Rad na mikrofonu uglavnom je bio dobar, izuzev Mahala koji je ovaj tjedan pak bio malo čudan, njegov ton glasa je zvučao prilično drugačije nego inače i nije imao tu neku agresiju ili želju da zaista napravi ono što je rekao. Jednom kada se Owens pojavio segment se znatno popravio, no Styles je bio najbolji što se tiče promoa u tom segmentu. Njegovom feudu s Owensom nešto fali do ovog trenutka, mislim da su ovim segmentom to malo nadoknadili, no očekujem neku jedan na jedan konfrontaciju sljedeći tjedan. Mahal jednostavno nije kliknuo ovdje, imao je koji solidan promo u zadnjih nekoliko tjedana, no ovdje je bilo baš čudno. Svidjela mi se činjenica kako Zayn nije čekao mnogo vremena da napadne Corbina nego čim ga je vidio, odmah ga je napao. Zabavan segment sve u svemu koji je postajao sve bolji kako je trajao.

Sam meč u main eventu je bio jako zanimljiv i dug, no uspjeli su ispuniti tih dvadesetak minuta solidnom akcijom. Služio je svrsi, dobili smo interakcije svih međusobnih protivnika i sve su bile prilično dobre. Tako da, ovo nije bio neki meč u kojem ćete vidjeti nešto konkretno, ali je bio dobar za ono što je služio. Nemam problema s tim što je Mahal ovdje pobijedio Ortona, ipak je ovi multi-man meč u kojem je Orton skrenuo pažnju s Mahala na koju sekundu i to ga je koštalo pobjede. Barem je Mahal prikazan kao netko tko ima barem nekakve šanse u ovom feudu, iako svi znamo kako je bookiran bio zadnjih godina. Iako ova pobjeda ovdje nagovještava da neće pobijediti na Backlashu. I ja se iskreno nadam se da to neće dogoditi.

Nakon prilično glupog segmenta prije dva tjedna koji nije imao nimalo smisla, Nakamura i Ziggler su ovdje vratili, odnosno unijeli to nešto u feud što mu je do sada falilo. Ziggler je izašao prvi i govorio kako je on ovdje svaki tjedan i da ima meč kad god treba, a kako svejedno nije poštovan, dok Nakamura još nijednom nije imao meč na SmackDownu, a publika ga voli. Nakamura je izašao van i htio meč protiv Zigglera odmah, no Ziggler je odbio i rekao da će se to dogoditi na Backlashu. Napokon smo dobili nešto konkretno, neku priču koja je to zapravo i bila. Jer sve što smo do sada vidjeli je bilo prosječno i ništa posebno. Ovo je već bilo dobro. Zigglerov promo je bio odlično odrađen i svidjelo mi se što je spomenuo to kako Nakamura još nije imao meč. I tu dajem naklon WWE-u što su tako predstavili Nakamuru kao zvijezdu za koju treba platiti 9.99 da ga se vidi kako prvi puta hrva. Jer to neće biti na SmackDownu ili negdje drugdje nego na nekom većem showu odnosno PPV-u. Nakon ovoga sam zainteresiran za njihov meč.

Policajci su opet bili u akciji ovaj tjedan kada su naišli na prosutu boju u backstageu i pomislili da su to Usosi, ali na kraju su naišli na sobu u kojoj su bili Konor i Viktor. Protiv njih su kasnije imali meč koji su osvojili za svega nekoliko minuta, no onda su se pojavili i prvaci Usosi i kazali kako će pobijediti Breezanga na Backlashu. Bilo je ovo sve skupa jako dobro, policajci su još jednom bili fantastični u onom segmentu. Isto tako im je ova pobjeda dobro došla jer meč nije trajao dugo i ispali su ga prilično legitimni izazivači. Promo Usosa je bio jako energetičan i svidio mi se, a drago mi je da su napravili nešto s njima jer se nisu već nekoliko tjedana pojavili. Jedva čekam ovaj meč, mislim kako bi mogao biti jako zabavan.

Natalya je pobijedila Becky Lynch nakon što su se u meč uplele Carmella i Tamina, iako su kraj ringa bile i Naomi i Charlotte. Nisu bila loša događanja sve u svemu, no ništa se nije niti konkretno dogodilo. Iako je bio backstage segment nakon toga u kojem su se Becky, Charlotte i Naomi uspjele dogovoriti da će se ujediniti protiv Welcoming Commiteea. Zanima me ova priča i dalje jer je prilično jasno da će netko od ove tri napraviti heel turn u nekom trenutku, no u ovom trenutku ne znam tko i baš me interesira. Mislim kako će to biti Becky i zbog toga bi moglo biti jako interesantno.

Jedina stvar koja mi se nije svidjela je bilo ono što su napravili s Rowanom i Harperom. Na forumu sam rekao kako su trebali napraviti nešto s ovom dvojicom nakon WrestleManije, no ovdje su im samo dali nasumičan meč. Mogli su i bolje od toga. Čak nisam imao problema sa samim mečom, bio je solidan za dobiveno vrijeme, no volio bih da su umjesto njega napravili ili nekakav brawl u backstageu ili da su eventualno završili ovaj meč diskvalifikacijom i tučnjavom. Nadam se da će njih dvojica imati duži meč na Backlashu.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "SmackDown pregled – Borba Nakamure i Zigglera najavljena"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*