SmackDown pregled – Borba za mjesto na WrestleMania cardu

SmackDown je put prema Fastlaneu nastavio s još jednom solidnom epizodom koja nam je donijela jednu novost, ali osim toga, bilo je prilično isprazna epizoda po pitanju vijesti i builda za Fastlane koji ionako nije impresivan. Trebali bi nešto više izvesti na go-home epizodi da me kompletno zainteresiraju.

John Cena, nakon što je ispunio sve svoje bonuse na Rawu, došao je na SmackDown kako bi pronašao svoj put do WrestleManije. Pitao je za meč za WWE titulu na Fastlaneu, a Shane i Bryan, ovaj puta nešto složniji su mu to omogućili, odnosno dali priliku da taj meč zaradi…ako pobijedi Stylesa u main eventu SmackDowna.

Solidan segment i vjerovali ili ne, Cena je donio malo potrebne svježine u main event SmackDowna. Malo je uspio prekinuti to monotoniju koja je zavladala u zadnje vrijeme. Imao je solidan promo ovdje, nešto slično što je govorio do sada na Rawu i meč između Stylesa i njega je na dobar način postavljen. Ono što mi se ne sviđa je to što će potencijalno još jedno ime biti dodano u meč u kojem već ionako ima previše ljudi. Izgleda da svi samo tako dobivaju priliku.

Meč između Stylesa i Cene bio je dobar, ne i odličan. Malo su previše spotova imalo, što znači da je izgledalo kao priličan spotfest. To nužno nije loše, ali vidio sam i boljih struktura u njihovim dosadašnjim mečevima, tako da mi je ovo bilo “samo” jako dobro. No, napetosti i reakcije publike je bilo tu. Dobrih sekvenca je bilo, kao i near fallova. Klasično, bilo je dosta finishera i kickouta na istih, ovdje možda malo i previše za jedan TV meč. Nije mi se svidjelo što je Cena napravio kickout na Styles Clash u prilično ranoj fazi meča i to još za vrijeme reklama, tu nisu uspjeli uskladiti vrijeme izgleda. Ono što mi se još ne sviđa je još jedan poraz za Stylesa. Nisam se vraćao da vidim, ali mi se nekako čini da je poprilično punio gubio u zadnjih nekoliko tjedana, a ovdje je pretrpio još jedan čist poraz.

Cena je službeno u meču, što znači da ovo postaje six-pack challenge. Opet, ne sviđa mi se pretjerano ta odluka, ali eto. Segment nakon meča je bio solidan da dodatno prikažu Cenu jakim, iako svi znamo da on taj meč neće pobijediti. I ne znam je li Ziggler sada pozitivac ili ne. Malo me stvari bune previše.

Usosi i New Day imali su još jednu jako dobru konfrontaciju gdje su pokazali koliko su sjajni na mikrofonu. I koliko god mi nije drago što ćemo vidjeti još jedan njihov međusobni meč na PPV-u jer smo ih se tijekom ljeta nagledali dosta, oni su dva najbolja tima na SmackDownu i ovim segmentom su me zainteresirali za njihov meč koji bi trebao biti kvalitetan. Pojava Bludgeon Brothersa je dovoljno upečatljiva da me zainteresira za budućnost ove divizije i potencijalne stvari koje bi se mogle desiti na WrestleManiji. No, nadam se da se oni neće uplesti u meč na Fastlaneu.

Corbin i Zayn imali su jedan prilično zabavan meč koji je nažalost bio isprekidan i reklamama, a i onom konfrontacijom između Shanea i Bryana u backstageu koja je bila pomalo nepotrebna. Čak su se i dvije takve konfrontacije dogodile, ako se dobro sjećam. Owens je odradio odličan posao za komentatorski stolom. Pobjeda Corbina me malo iznenadila, premda mi je bilo tako svejedno tko će ovdje pobijediti. Pojava Zigglera je solidno odrađena i bila je tu da mu se dadne malo heata prije Fastlane meča.

Nakamura i English imali su pristojan meč koji je bio puno kraći. Nakamura nije zastupljen na SmackDownu u zadnje vrijeme jer nema neke konkretne priče za Fastlane. I dok nemam problema s tim, mislim da bi se barem trebali potruditi da taj njegov nastup učine značajnim. Ovaj meč protiv Englisha nije bio značajan, niti je pobjeda učinila mnogo usluge. Štoviše, kao što sam napomenuo, trebao je meč biti dosta kraći da ima više efekta. Trebali su možda ipak nešto dati Nakamuri za Fastlane. Rusev ionako ništa ne radi.

Ruby i Naomi imale su solidan meč koji nije bio od nekog velikog značaja. Par solidnih poteza i to je to. Premda mi se donekle sviđa kako je Ruby pobijedila sve i sad joj još ostaje Charlotte da ju pobijedi na Fastlaneu.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "SmackDown pregled – Borba za mjesto na WrestleMania cardu"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*