SmackDown pregled – Bloodline vs The Club

Cesaro vs Kevin Owens (13:50)

Ovotjedni SmackDown započeli smo mečom za promjenu. Veoma zadovoljavajuć i kvalitetan meč ispunjen zabavnom akcijom i lijepim potezima. The Miz i Sami Zayn su bili na komentatorskom mjestu. Owens je udario Zayna jednom prilikom, a Cesaro je isto to učinio Mizu. Zayn se zatim pokušao umiješati u meč, Cesaro ga je udario, no Owens je onda pobijedio Cesara Roll Upom. Nakon meča smo vidjeli još jedan kratak brawl i Miz je udario Zaynu SCF za kraj. Vrlo dobro odrađeno sve skupa, jako sam zainteresiran za ovaj meč u nedjelju, mislim da bi trebalo biti izvrsno. ***1/4

Dana Brooke vs Paige (2:18) 

Nakon što je ostvarila pobjedu protiv Becky Lynch, Dana Brooke nastavila je svoj pobjednički niz i u ovom meču pobijedivši Paige u prilično kratkom meču. Becky Lynch je bila na komentatorskom mjestu te su nakon meča njih dvije izmijenile pokoju riječ. Iznenađen sam što je Dana Brooke dobila ovako dobar tretman već u početku, nisam očekivao da će biti nešto od nje. Nisam još uvijek oduševljen njenim vještinama u ringu, no vidjet ćemo što budućnost nosi. Pošto je Emma ozlijeđena, vjerojatno će Becky nastaviti ovu priču samo sa Brooke.

Dolph Ziggler vs Sheamus (10:20) 

Prilično zabavan meč kojeg smo se nagledali dosta prošle godine, ali ga nije bilo u zadnje vrijeme, tako da nisam imao problema s ovim ovdje. Ziggler je pobijedio sa Zig-Zagom. Nakon meča, Corbin je izašao van i rekao kako će razbiti Zigglera na Extreme Rulesu. Njih dvojica imat će No DQ meč na Kickoffu. To bi mogao biti jako zabavan meč, nadam se da neće razočarati. Što se tiče Sheamusa, izgleda da ništa od nekog rivalstva s Del Riom ili Rusevom zbog raspada Lige Nacija. Iznenađen sam što su mu ovdje dali poraz, mislio sam da će ga opet gurnuti kao individualca sad kada Lige Nacija više nema.

Chris Jericho je došao u ring. Jericho je govorio o Asylum meču protiv Ambrosea na Extreme Rulesu i onda računao na koliko će dana poslati Ambrosea na godišnji sa svim oružjem koji će biti u tome Asylumu. Asylum se zatim spustio, no jedan radnik s bradom i kapom je ostao u ringu kada se kavez spustio, ali se ispostavilo da je to zapravo bio Ambrose. On je napao Jericha, prebio ga s Kendo Stickom i poslao mu jasnu poruku za Extreme Rules. Vrlo dobar segment. Zainteresiran sam za ovaj meč, to je zapravo Steel Cage ali mi je drago da je pobjeda pinom ili zahvatom jedini način kako pobijediti što sprječava sve nelogičnosti u vezi Cage mečeva. Tu su još dodatno i oružja što bi trebalo učiniti meč još zabavnijim.

New Day & Big Cass vs The Vaudevillains & Dudley Boyz (10:10)

Solidan meč koji je bio tu samo da popuni vrijeme i podsjeti nas da Vaudevillainsi i New Day imaju meč na Extreme Rulesu. Napravili su dobar posao s Vaudevillainsima u ovih par tjedana i učinili ih kredibilnim izazivačima iako po meni nemaju velike šanse za pobjedu. Big Cass je trenutno u zavadi s Dudleyima što je u redu dok se Enzo ne vrati pa njih dvojica krenu na titule. Zadnji dio meča kada je Cass dobio hot tag je bio jako zabavan. Big Cass je uzeo pobjedu za svoj tim u malo nespretnom završetku.

Roman Reigns vs Luke Gallows (10:35)

Ovaj meč se zapravo trebao dogoditi prošli tjedan na SmackDownu, no iz nekog razloga nije bio održan, ali je zato održan na ovotjednoj epizodi. Nije bilo loše, vidjeli smo stiff udaraca, prilično zabavnu dominaciju Gallowsa i nekoliko solidnih poteza Reignsa. Ostatak oba dvije ekipa je bio pokraj ringa standardno. Meč je očekivano završio diskvalifikacijom zbog miješanja Cluba i Bloodlinea u meč. Nakon toga smo vidjeli jedan vrlo zabavan brawl koji je i završio ovotjednu epizodu. Jedva čekam ovaj meč. Usosi, Gallows i Anderson će također imati Tornado Tag meč na Extreme Rulesu što bi trebalo biti zabavno, ali meč Reignsa i Stylesa bi trebao razvaliti. Ovo je bio dobar način da se stvori dodatan hype oko ovoga meča, ali njega već ima dosta. Spremni smo za PPV.

Dobra epizoda SmackDowna koja se fokusirala na izgradnju mečeva koji su najavljeni za Extreme Rules.

 

 

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "SmackDown pregled – Bloodline vs The Club"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*