SmackDown pregled – Ambrose vs Jericho

The Club je otvorio SmackDown. Styles je izjavio kako svi uspoređuju ovogodišnji Money in the Bank PPV s WrestleManijom zbog toga što će se na njemu dogoditi meč između Stylesa i Cene. Styles kaže da je sve ovo bio plan kako bi njih trojica nasamarili Johna Cenu, isto tako da će on Johna Cenu i pobijediti, a Gallows i Anderson će na tome istom PPV-u osvojiti Tag Team titule. Enzo i Cass prekinuli su Club i bacili pokoju rimu kako Gallows i Anderson nisu jedini tim u tome meču na Money in the Banku. Gallows je imao svoje rime, a Stylesova reakcija kada se udario mikrofonom po glavi i pao je bila genijalna. Dobar segment. Styles je imao veoma dobar promo, meni jedan od najdražih do sada. Enzo i Cass su imali svoje uobičajene rečenice, ništa novo, ali barem je cijela konfrontacija bila svježa.

 

Enzo & Big Cass vs Karl Anderson & Luke Gallows – **

Solidan meč, ali ništa jako posebno. Čim sam vidio New Day za komentatorskim stolom, znao sam da ovo neće završiti na čist način. Onda su se i Vaudevillainsi pojavili također. Na kraju su se svi krenuli tući sa svima, što je bilo izrazito zabavno za gledati i služilo je kao odličan preview za ono što nas čeka na Money in the Banku. Veoma dobar brawl timova.

 

Rusev je imao intervju gdje je rekao kako je bolji od Muhammada Alia, no Titus ga je prekinuo i citirao jedan citat iz Muhammadove knjige. Solidna konfrontacija, ali nemam osjećaja za ovo rivalstvo, Titus me uopće ne zanima.

 

Cesaro & Sami Zayn vs Kevin Owens & Alberto Del Rio – ***

Izrazito zabavan meč, iako smo sličan takav meč vidjeli i prošli i pretprošli tjedan. Barem je Owens bio zabavan sa zafrkavanjem svojeg vlastitog partnera, Alberta Del Ria. Kao što rekoh, akcija je bila zabavna i konstantna, a Cesaro je definitivno bio najbolji u meču. Na kraju, Del Rio je udario Double Foot Stomp Cesaru, no njegov partner Owens ga je izbacio iz ringa, pinnao Cesara i time uzeo pobjedu. Izvrstan potez Owensa, predobro je bilo. Sviđa mi se što Owensa nije briga ni za svoga partnera tko god on bio, nego samo brine za sebe.

 

Becky Lynch vs Dana Brooke – *1/2

Ništa previše posebno, kratak meč s pokojim solidnim potezom i dobrom sekvencom ali to je to. Charlotte i Natalya bile su kraj ringa, no obje su otjerane zbog previše distrakcije. Barem je Becky pobijedila, pošizio bih da je Brooke još jednom uzela pobjedu protiv nje. Iako sam siguran da ćemo vidjeti tag team meč ove četiri cure na Money in the Banku, želim vidjeti kako Becky uzima titulu i to brzo. To je potrebno ženskoj diviziji da se opet osvježi.

 

Baron Corbin vs Kalisto – *

Meč je prikazao Corbina kao dominantnog hrvača koji je spreman uništiti Zigglera bilo kada bilo gdje, ali osim toga meč je bio bezveze. Ziggler je bio solidan za komentatorskim stolom. Corbin je očekivano dobio s End of Days. Kalisto je opet nitko i ništa nakon što je izgubio titulu. Šteta. Zaista šteta.

 

Sheamus je pokazivao svoj film Goldustu, Truthu i ostalima, no onda se pojavio Crews i udario ga šakom. Kratko, jasno, efikasno i dobar nastavak od onoga što se dogodilo prije dva tjedna na Raw-u kada je Sheamus napao Crewsa.

 

Dean Ambrose vs Chris Jericho – ***1/4

Još jedan dosta dobar meč ove dvojice, otprilike slične kvalitete kao i onaj s Paybacka, no bilo je dosta inovativnih poteza tako da nisam imao osjećaj da gledam isti meč kao i na Paybacku. Nekoliko dosta dobrih kontri i sekvenca te sve skupa dosta zabavna akcija. Chris Jericho je na kraju ostvario pobjedu s Codebreakerom nakon što je Ambrosea umalo gurnuo u sudca. Nekako sam očekivao Jerichovu pobjedu ovdje, ali to je sasvim u redu. Bilo bi nepravedno da on ostane bez ijedne pobjede prije Money in the Banka. Nakon meča, Jericho je išao gurnuti Ambrosea u ljestve, ali je Ambrose na kraju gurnuo njega, a onda mu udario Elbow Drop s ljestava. Solidan segment. Slično se dogodilo i na Raw-u kada je Owens ovo napravio Ambroseu.

 

Solidno izdanje SmackDowna, iako se ništa posebno nije dogodilo.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "SmackDown pregled – Ambrose vs Jericho"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*