SmackDown pregled – Ambrose u svom rodnom gradu

Roman Reigns vs Bo Dallas – NR

Bo Dallas je prije meča imao promo kako će Reigns iz Hell in a Cella izaći na nosilima. Očekivano kratak meč i laka pobjeda za Romana. Volio bih da je bilo još kraće i da je Reigns za minutu sredio Dallasa jer je Dallas ovdje dobio malo previše ofenzivnih poteza. Poslije meča, Reigns je imao kratak promo o Wyattu i Hell in a Cell meču, a onda se Wyatt pojavio na ekranu i rako kako će na Rawu u ponedjeljak dostaviti proročanstvo. Ne znam što ovo zapravo znači, ali u redu, nadam se da će biti zanimljivo kako i zvuči.

 

Neville & Cesaro vs Sheamus & King Barrett – **

Stardust i Ascensioni su bili u publici i Stardust je držao ‘Stardust section’ natpis. Interesantno. Meč je bio u redu, ništa posebno sve do završnica koja je bila zabavna zbog Hot Taga Cesara. King Barrett i Sheamus su još jednom ostvarili pobjedu tako što je Barrett, iako ilegalan u meču, dao Bullhammer Cesaru dok sudac nije vidio i Sheamus je uzeo pin. Neville i Cesaro opet gube, to definitivno nije dobro za njih. Ništa se nije dogodilo sa Stardustom i Ascensionima poslije meča, ne znam zašto su ih stavili ondje.

 

Dean Ambrose je imao komični intervju s Byronom Saxtonom kojim je promovirao Payday. Ambrose je na kraju zagrizao tu čokoladicu bez da je skinuo omot s nje. I onda recite da Dean Ambrose nije super.

 

Kevin Owens vs Zack Ryder – NR

Očekivano kratak meč i laka pobjeda za Owensa. Ryback je sjedio na stolici pokraj ringa tijekom meča i onda je nakon njega brzo uletio u ring kako bi napao Owensa, no Owens je uspio brzo pobjeći iz ringa i spasiti se. Ova zavada Owensa i Rybacka je postala pomalo dosadna jer se ništa ne događa, Owens samo bježi od Rybacka. Owens se treba maknuti od Rybacka nakon Hell in a Cella. Ryback je dosadan.

 

U backstageu, Paige je naišla na Natalyu i pokušala joj se ispričati za sve ono što je radila u zadnjih nekoliko tjedana. Natalya nije odmah prihvatila nego je rekla kako će joj trebati još dosta da je uvjeri da se ona zapravo želi ispričati, a ne je zavarati. Nadam se da ovo ne vodi tome da će Paige ponovno postati pozitivac nego da će zavarati Natalyu.

 

Dolph Ziggler vs Rusev – *3/4

Summer Rae je sudac za ovaj meč i u intervjuu ranije u showu je obećala kako će svoje osobne probleme ostaviti po strani i biti profesionalna. No, to svoje obećanje logično nije ispunila. Meč je bio kratak i ništa što nismo vidjeli od ove dvojice dosada. Summer je bila na Zigglerovoj strani i nije htjela brojati dok je Rusev pinnao Zigglera, a onda ga je ošamarila i Ziggler je ostvario pobjedu sa Zig-Zag. Poslije meča, Summer Rae je pokušala zavesti Zigglera, no on ju je elegantno odbio. Hajmo sada molim vas završiti ovo.

 

Braun Strowman & Luke Harper vs Prime Time Players – *1/2

Kratak meč i očekivana pobjeda za Harpera i Strowmana zbog toga što imaju meč protiv Ambrosea i Ortona na Hell in a Cellu. Ne sviđa mi se što je meč na Kickoffu, definitivno zaslužuje biti na glavnom dijelu showa, ali ok. Dobro bookiranje Strowmana i Harpera ovdje. S druge strane, O’Neil i Darren su jako pali otkako su izgubili Tag Team titule.

 

Charlotte vs Alicia Fox – *

Kratak meč i ništa posebno. Charlotte je očekivano ostvarila pobjedu s Figure Eight. Poslije meča, Belle su ušle u ring i napale Becky i Charlotte te je Nikki krenula šamarati Charlotte, no Paige je došla u obranu Becky i Charlotte te su Belle pobjegle. Nekoliko trenutaka u backstageu, Paige je pokušala ispričati se Becky i Charlotte za sve što je napravila, no onda su one naišle na Natalyu koja je ležala na podu i doktori su je pregledavali. Ovo je zanimljivo, moram priznati. Sviđa mi se ovo što rade s ovom pričom, bolje nego išta što su dosada napravili s ovom Divas revolucijom na glavnom rosteru.

 

Dean Ambrose & Dudley Boyz vs New Day –  **3/4

Prije meča, New Day je imao još jedan u nizu zabavnih promoa o tome kako su razbili sve koji su im se suprotstavili.  Ovo je bio jako zabavan meč s obzirom na vrijeme koje su dobili. Meč nije trajao dugo, tako da nismo imali puno one dosadne sredine. Cincinnati obožava Ambrosea i bili su stvarno zagrijani tokom cijelog meča. Meč je završio diskvalifikacijom kad je Woods udario Bubbu trombonom. Poslije meča, New Day je nastavio svoje prebijanje trombonom i tako završio SmackDown pozirajući s titulama. Dobar završetak.

 

Okej, ali ništa posebno SmackDown. Mečevi nisu bili previše dobri osim Main Eventa. Bilo je nekoliko dobrih segmenta i trenutaka, ali ništa posebno sve skupa. 5.75/10

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "SmackDown pregled – Ambrose u svom rodnom gradu"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*