SmackDown pregled – Ambrose protiv Owensa

Neville vs Alberto Del Rio- **1/2

Prije meča, Zeb Colter i Del Rio su imali promo o tome kako će MexAmerica uskoro postati velika zajednica, ali da u toj zajednici nije dopuštena mržnja, a to je upravo ono što su fanovi osjećaju prema njima. Meč je bio solidan, ali ni približno dobar onome s Rawa prije tjedan i pol. Ovo je imalo malo više dosadnijih dijelova i publika je bila dosta tiha. Alberto Del Ri oje dobio s Foot Stompom. Sviđa mi se njegov finisher. Nakon meča, Del Rio je nastavio tući Nevillea, no Swagger je dotrčao u ring i Del Rio je otišao. Logičan slijed događaja nakon onoga segmenta s Rawa. Sviđa mi se kako su započeli ovo, dobro je što su stavili Swaggera u feud s Del Riom pošto je Colter bio sa Swaggerom jedno vrijeme.

 

The Usos vs The Ascension – *1/2

Kratak meč i očekivana pobjeda za Usose kojima je ovo prvi meč na SmackDownu nakon nekoliko mjeseci. Lijepo ih je vidjeti opet, izgleda da će sada njih gurnuti prema Tag Team titulama što je sasvim u redu. Mislim da bi mečeva njih i New Daya trebali biti super. Veselim se gledati taj meč. Vjerojatno će i ubrzo staviti titule na Usose.

 

The Wyatt Family vs Lucha Dragons & Prime Time Players (Elimination Match) – **1/2

Ovo je bio solidan meč, ali ipak ne tako dobar kao onaj Survivor Series Elimination meč s Rawa. Bilo je prilično puno dosadnih trenutaka, no Lucha Dragonsi su uspjeli unijeti brzinu u ovaj meč i učinili meč zanimljivijim. No, WWE je postigao ovime ono što je i htio, Wyattsi su pobijedili ovaj meč bez da je itko od njih bio eliminiran. Volio bih da je čak i kraće trajalo, ali i ovo je jako dobro. To je dobro bookiranje za njih prije Survivor Seriesa gdje će imati ovakav isti meč, samo protiv Undertakera, Kanea i još nekoga.

 

Ryback vs King Barrett – NR

Jako kratak meč i stvarno ništa posebno. Nije ničemo služilo ovo. Ryback je pobijedio, no ova pobjeda mu ništa ne znači jer WWE izgleda nema ništa za njega. Barrett nastavlja gubiti i izgleda da je izašao iz tima sa Sheamusom. Sada može opet računati na to da će gubiti stalno. Bezveze je ovo bilo.

 

Natalya vs Tamina – *1/2

Team B.A.D. je prije meča imao intervju u backstageu. Natalya je ranije izazvala šefa njihovog tima na jedan na jedan meč nakon onoga što se dogodilo na prošlom SmackDownu. Natalya je očekivala Sashu Banks, ali dobila je Taminu. Ništa posebno meč nije bio, dosta kratko i prilično dosadno. Iako se Sasha Banks pokušala uplesti u meč, Natalya je uspjela uzeti pobjedu. Želim samo vidjeti meč Sashe i Natalye ovdje. To je sve.

 

Dean Ambrose vs Kevin Owens – ***

Ranije u showu, Renee je u backstageu imala intervju s Dean Ambroseom gdje je Ambrose izjavio kako je spreman za Owensa. Owens ga je prekinuo i govorili o Intercontinental tituli. Nakon što je ostavio pin na Owensu u Elimination meču na Rawu, Ambrose je dobio priliku ići jedan na jedan protiv Owensa i pobjeda bi ga stavila u lov na IC titulu. Meč je bio dobar, definitivno najbolji meč na showu. Dobri potezi i solidna akcija tokom cijelog meča. Završetak je bio drugačiji i prilično dobar. Ambrose je udario Owensa nogom u trbuh, no Owens je prodao kao da ga je udario u međunožje i sudac je diskvalificirao Ambrosea. Dobar završetak, već sam mislio da će Owens pobjeći iz meča, no ovo je puno bolje. Poslije meča, Ambrose nije bio sretan i zaletio se u Owensa Suicide Diveom. Njih dvojica su imali kratak brawl, no Owens je uspio pobjeći kroz publiku. Dobar završetak SmackDowna. Izgleda da će se ovo s njim dvojicom nastaviti što je dobro. Iščekivao sam zavadu ove dvojice i sada će ju izgleda dobiti. Veselim ih se vidjeti u još jednom meču, možda na Survivor Seriesu.

 

S obzirom da je pola rostera otišlo u Europu, bilo je očekivano da će SmackDown biti ovakav. Nisu baš uspjeli izvući dobar show jer osim Main Eventa, ništa nije bilo tako dobro. 5/10

 

 

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

1 Comment on "SmackDown pregled – Ambrose protiv Owensa"

  1. Nije Barrett izašao iz tima sa Sheamusom nego je ovaj bio na europskoj turneji toj (u Irskoj je bilo, a on je Irac) pa ga zato nije bilo. Doduše, nije mi jasno zašto Barrett nije isto išo u Europu, al dobro

Leave a comment

Your email address will not be published.


*