SmackDown pregled – 900. epizoda završava prijetnjom

  • 7/10
    SmackDown 15.11.2016. - ocjena - 7/10
7/10
Sending
User Review
8.25/10 (4 votes)

Nakon što je Raw dostavio, prilično dobar go-home show za Survivor Series, bilo je na redu i za SmackDown da to dostavi, a uz činjenicu da je ovo bilo 900-ta epizoda, dosta toga je obećavalo i na kraju se ispostavilo takvim.

Glavni segment večeri bio je Cutting Edge sa SmackDown timom. Svidjelo mi se kako su svi većinom imali ulogu u segmentu. Edge je bio tu da pokuša ohrabriti cijeli tim i osvijestiti Shanea da što bolje pripremi njihov tim za meč, a i pritom se osvrnuo na Ortona kojega više ne prepoznaje, no Orton je samo gledao u prazno, a umjesto njega se oglasio Bray Wyatt. Na Rawu smo vidjeli kako je Orton zastupao Braya protiv Strowmana, a sada je bilo obrnuto, što mi se svidjelo. Isto tako, konfrontacija između Stylesa i Ambrosea bila je odlična jer su nas podsjetili da njihov meč na TLC-u nije tako daleko nego za samo tri tjedna.

No, svi smo čekali onaj glavni trenutak, a to je pojava Undertakera. Taker se prvo suočio sa Shaneom, što je bio ispravan potez zbog njihova meča ranije ove godine. Promo je bio jako dobar i zapravo mi se svidjela njegova uloga u svemu ovome – ako SmackDown tim ne pobijedi, imat će posla s njim pošto je Undertaker bio lice SmackDowna dugo vremena. To je čak i dosta dobro jer sada to stavlja dodatan pritisak na tim zato što moraju opravdati Takerova očekivanja, inače će im on puhati za vratom. Vjerojatno će sada netko koštati SmackDowna meča i taj netko će ići u feud s Takerom. Iskreno bih volio da taj netko bude AJ Styles pa bismo onda vidjeli feud između njih dvojice. Dobar su hype po meni stvorili ovim segmentom. Ovo nam garantira da ćemo još vidjeti Undertakera u bližoj budućnosti, za što mi je drago.

Dolph Ziggler i Miz imali su još jedan meč za IC titulu koji je ponovno bio dosta dobar, iako nije bio na razini njihovih prethodnih. Ipak, rezultat je bio pomalo iznenađujuć jer je Miz ponovno vratio pojas u svoje vlasništvo i sada će on braniti titulu protiv Zayna na PPV-u. Iako je malo čudno i možda glupo što je Ziggler izgubio samo mjesec dana nakon njegove ponajveće pobjede u karijeri, sada imamo tu heel-face dinamiku u meču između Zayna i Miza, a i priča između Bryana i Miza ide dalje jer sada je sudbina SmackDowna u Mizovim rukama, a to je nešto što Bryan sigurno ne želi. Ali, moram se još jednom osvrnuti. Prebace li kojim slučajem IC titulu na Raw, to će im biti najlošiji potez ikada jer to tako nema smisla. Zamijeniti IC titulu i CW titulu je tako glupo jer tada SmackDown neće imati mid-card titule. CW pojas je ograničen i nije dostupan za sve kečere, a što bi onda ovi u mid-cardu na SmackDownu trebali raditi? S druge strane, Raw bi imao dvije titule u mid-cardu i upropastili bi i ovo malo hypea što je IC titula dobila na SmackDownu. Recimo NE Intercontinental tituli na Rawu!

Carmella i Nikki Bella imale su prilično dobar meč s velikom dozom agresivnosti, osobito kod Carmelle što mi se izrazito svidjelo. Ipak, taj meč je prekinut kada se Charlotte pojavila u publici i Nikki je je napala. Tada je cijeli Raw ženski tim doletio, a zatim i SmackDown tim i nastupio je brawl koji je bio dosta dobar, iako magični Raw tim odjednom funkcionira u najboljem redu. Razumjet ću to pošto je Survivor Series za manje od tjedan dana i trebali su pokazati neke složnosti ipak. Sve u svemu, dosta dobar brawl smo vidjeli, nadam se da će i meč biti takav.

Timovi su imali meč također. Četiri SmackDown tima (osim Rhyna i Slatera) koja će biti u meču na PPV-u borili su se protiv četiri tima koja neće. Meč je bio zabavan u neku ruku, posebno zadnjih nekoliko minuta. SmackDown tim bi trebao pobijediti Raw tim pošto su se pokazali dosta složnima u ovome meču. Raw tim je i lošiji što se tiče same kvalitete timova.

Kalisto je imao meča protiv NXT-ovog Oneya Lorcana. Nije bio pretjerano dug, ali je bio prilično zabavan, iako je imao onaj botch Kalista. Očekivana pobjeda za Kalista s obzirom da ima meča protiv Kendricka na PPV-u. Recimo NE Cruiserweight tituli na SmackDownu! Recimo čak i NE Cruiserweight tituli na Rawu! Recimo DA Cruisrweight titulu na 205 Live showu!

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

1 Comment on "SmackDown pregled – 900. epizoda završava prijetnjom"

  1. Dobar SD i naravno super što smo vidjeli Edge-a,Taker je posebna priča i zanima me tko će biti njegov sljedeći protivnik.Aj i Dean su također bili spremni za fajt,ali Ellswortha štp prije izbaciti iz šoua.
    Prvi ću se javit za NE IK tituli na Raw-u,volio bih da je Zigller duže zadržao titulu i išao na Zayna,razumljivo što žele da heel Miz ide na face-a,publika je bodrila žene i to SD tim protiv Raw-a što mi se svidjelo.Ali Bayley se ponašala kao heel,valjda iz odanosti brandu.

    Lakoteškaši sigurno neće na SD,već imaju svoj novi 205(kako se već zove),dobra epizoda iako
    su loše izgradili taj “brand feud” gdje nikoga nije bilo briga za suprotnu ekipu i onda najednom svi se mrze.Koja je kazna u slučaju poraza,prelaze li gubitnici na suprotni brand?

Leave a comment

Your email address will not be published.


*