SmackDown pregled – Sve oči uprte u titulu

Miz TV je otvorio ovotjedni SmackDown i četiri gosta su bila ujedno i četiri polufinalista turnira za WWE titulu, Dean Ambrose, Roman Reigns, Kevin Owens i Alberto Del Rio. Miz je bio frustriran što mu gosti nisu dali da ih uljudno predstavi nego su izašli prijevremeno. Četvorica polufinalista raspravljala su o svojim mečevima na Survivor Seriesu kada je R-Truth iznenada došao u ring. Truth je rekao kako će on postati WWE prvak. Miz ga je podsjetio da on nije u turniru, a Truth je zatim otišao ispričavši se prije toga svima. Miz je bio ljut što nije bilo nikakve akcije, no onda mu je Ambrose dao šaku u glavu i to je označilo kraj segmenta. Ovo je bio zabavan segment. Svi promoi su bili relativno kratki, ali sve zajedno je ispalo dobro i fora s R-Truthom je bila smiješna, slična onoj kada je izašao među Money in the Bank učesnike ranije ove godine. Također je najavljeno da ćemo imati Tag Team meč ove četvorice u Main Eventu.

 

Cesaro vs The Miz – NR

Miz je htio da se njegov meč odgodi jer je bio toliko ljut što je Miz TV završio kako je, no Cesaro je ipak došao u ring i meč je započeo. Miz je uspio preuzeti kontrolu u prvim sekundama meč, ali je Cesaro kontrirao, stavio Miza u Crossface i pobijedio za manje od jedne minute. Ovo je bilo dobro. Pobjeda Cesaru za kratko vrijeme ipak nešto znači, dok ovaj poraz Miza ne ugrožuje.

 

Cosmic Wasteland vs Dudley Boyz & Neville – **1/4

Dok je Cesaro odlazio u backstage nakon svoga meča, Stardust i Ascensioni su ulazili za svoj meč, zastali pored Cesara na stageu i onda produžili. Ne razumijem baš ovo. Znam da se ovo između Cesara i njih odvija već duže vrijeme, ali svo to vrijeme oni se samo gledaju i ništa se iz toga nije razvilo. Što se tiče meča, bio je kao i svaki Six Man Tag. Nije bilo previše dugo, tako da nije bilo niti tako dosadno. Dudley Boyzi su ostvarili pobjedu s 3D.

 

Tyler Breeze vs Zack Ryder – *

Prije meča, Breeze je imao promo kako Ryder ništa ne zna o modi i time ga podsjeća na Zigglera. Ovo je prouzročilo Zigglerov dolazak koji je tijekom meča uništavao Breezeov VIP. Breezea to nije uspjelo omesti i ipak je s Unprettierom ostvario pobjedu. Ziggler ga je poslije meča napao i dao mu Superkick. Solidan nastavak priče njih dvojice koja ja doživjela stanku zbog turnira za WWE titulu. Najavljeno je kako će njih dvojica imati meč na Survivor Seriesu. To bi trebalo biti dobro.

 

Druidi s maskama Wyatt obitelji su stali pored ringa. Cijela Wyatt obitelj je došla u ring i Bray Wyatt je govorio o tome koja dvojica od njih bi se mogla suočiti s Undertakerom i Kaneom na Survivor Seriesu i uništiti ih. Zvono su čulo i Undertaker se pojavio na ekranu. Taker je obećao uništiti Wyatt obitelj, a Kane se zatim pojavio pokraj njega sa zapaljenom maskom ovce, a onda napravio svoj taunt i stupovi ringa su ispustili vatru, a druidi što su stajali pokraj ringa ležali su na podu kao mrtvi. Wyatt se samo smijao na to. Ovo s druidima je bilo malo čudno, ali pošto idu tom nadnaravnom direkcijom, onda je bilo jako dobro. Cijeli segment mi se dosta svidio također. Još uvijek nisam zadovoljan odlukom da ovo bude Tag meč na Survivor Seriesu, ali što je tu je.

 

Charlotte vs Brie Bella – *3/4

Ovo je bio zabavan kratki meč gdje je Charlotte očekivano ostvarila pobjedu s Figure Eight. Ništa posebno ovdje, samo pobjeda za Charlotte da dobije još momentuma za njen meč protiv Paige na Suvivor Seriesu. To je u redu. Paige je nakon meča imala intervju u backstageu kako će uzeti titulu na Survivor Seriesu. Mogao bi biti dobar meč ove dvije na PPVu. Zainteresiran sam.

 

Big E vs Kalisto – *

Prije meča, New Day je imao klasičan zabavan promo gdje su bili ljuti što oni nisu stavljeni u turnir za WWE titulu. Meč je bio kratak i uz pomoć distrakcije ostatka New Daya, Big E je uspio ostvariti pobjedu na Kalistu. New Day je nastavljao prebijati Lucha Dragonse nakon meča, no pošto je u svome promou New Day ismijavao Rybacka, on je došao u ring i spasio Dragonse. Ovo je bilo solidno i vjerojatno postavlja taj famozni Survivor Series Elimination meč koji je ove godine zapostavljen. Barem neće biti toliko nasumičan jer će protivnici imati neke veze jedni s drugima.

 

Dean Ambrose & Roman Reigns vs Kevin Owens & Alberto Del Rio – **1/2

Uobičajen SmackDown Tag Team Main Event. Nije traja predugo, što je dobro i završetak s dvostrukim odbrojavanjem je imao smisla pošto nijednom od ovih nikako ne treba poraz prije Survivor Seriesa. Poslije meča smo imali brawl gdje su Reigns i Ambrose izvukli bolje, a onda došli do WWE titule koja je bila na stalku pokraj ringa i gledali jedno u drugog. Solidan segment je bio, iako bih volio da Ambrose i Reigns nisu pobijedili u ovom brawlu jer su Del Rio i Owens ispali malo slabi u odnosu na njih. Vrlo vjerojatno će i njih dvojice biti u finalu turnira. To će biti jako zanimljivo. Jedva čekam.

 

Solidan SmackDown. Mečevi nisu bili ništa previše posebno, no pojedini segmenti su bili dobri i posljednji hype pred PPV je donekle stvoren. 6.25/10

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "SmackDown pregled – Sve oči uprte u titulu"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*