SmackDown pregled – Šetaj, Owens, šetaj

Dean Ambrose vs Sheamus – **3/4

Isuse, pa WWE je odlučio započeti svoj show mečom! Kakvog li iznenađenja! Ne, stvarno, iznenađen sam jer uvijek imamo nekakav segment, no WWE je ovdje odlučio promijeniti formulu. Sheamus je prije meča imao promo prije meča da će razbiti Ambrosea, no Ambrose mu je rekao da izgleda glupo. Jako zabavan meč s dobrom akcijom tokom cijelog meča. Sheamus je pobijedio Ambrosea nakon što je Wyatt izašao na stage, a Harper je stajao na komentatorskom stola. Ambrose je pokušao napasti Harpera, no Sheamus mu je dao dva Brogue Kicka za pobjedu. Izgleda da će Ambrose biti uključen u tu priču s Wyattom što je dobro. Drago mi je da će imati meč na SummerSlamu nakon što je ostao bez meča na Battlegroundu. Dobra pobjeda za Sheamusa ovdje dok Ambrose nije oštećen.

 

Neville vs Adam Rose – *1/4

U obliku stripa prikazano je ono što se dogodilo na prošloj SmackDown epizodi kad je Neville dobio Stardusta, no ovaj ga je napao poslije meča u backstageu. Neville je prije meča imao intervju u backstageu gdje je Stardusta nazvao kukavicom. Nakon što je Neville otišao, Stardust se pojavio na ekranu u backstageu i smijao se. Kratak meč i očekivana laka pobjeda za Nevillea. Poslije meča, Stardust se pojavio na ekranu, smijao se kao luđak i pozvao Nevillea da mu bude heroj. Ovo se čini jako zabavno! Prvo su napravili prikaz u obliku stripa što je inovativno i osvježavajuće i izgleda sada da će se ovo i nastaviti. Sviđa mi se zasada, možda budu imali meč na SummerSlamu. Nadam se da će dobiti vremena jer su prva dva meča bila kratka.

 

King Barrett je je došao na stage i nazvao se najboljim kraljem u povijesti WWEa. Zatim je rekao da je na Battlegroundu pokazao što se dogodi bilo kome tko pokušava ismijavati njega. Dobar promo King Barretta. Drago mi je da je pobijedio R-Trutha na Battlegroundu i da će sada dobiti nešto ozbiljnije od Trutha s kojim je imao 100 mečeva u zadnjih mjesec dana.

 

Kevin Owens vs Rusev – **1/2

Ovaj meč je napravljen zato što je Kevin Owens na Raw-u dao Superkick Rusevu i napustio ga u njihovom 6-Man Tag meču. Prije meča, Owens je imao promo kako stalno čuje ‘Tap, Owens, Tap’ riječi u zadnjih par dana, no njega to ne zanima jer je on dao najtežu borbu Ceni u njegovoj karijeri i nije htio riskirati karijeru u meču protiv Cene zato što ima kod kuće obitelj. Owens je zatim spomenuo Lanu, a Rusev je bijesan izašao van. Dobar meč za vrijeme dobiveno. Nekoliko dobrih poteza s obje strane. Owens je opet otišao u backstage prije završetka meča i tako je Rusev dobio odbrojavanjem. Ne volim baš što Owens stalno odlazi iz meča u zadnje vrijeme, no ovdje niti jedan niti drugi nije mogao izgubiti, stoga je ovo u redu. Poslije meča, Cesaro je imao intervju u backstageu gdje je rekao kako je ovo njegov san i cijeli život je želio biti u ovom poslu. Owens ga je prekinuo i rekao da mu da nikoga nije briga o tome, a Cesaro mu je poručio da napravi ono što najbolje radi, a to je ‘Walk, Owens, Walk’. Odlična konfrontacija ove dvojice. Volio bih da imaju još jedan meč, možda i na SummerSlamu.

 

Naomi & Sasha Banks vs Bella Twins – **1/2

Zabavan ženski meč gdje su još jednom dobile dosta vremena. Dobra akcija tokom cijelog meča, osim u sredini kada je bilo dosadno s rest holdovima. Alicia Fox i Tamina su se također umiješale u meč pri kraju. Nikki je iskoristili gužvu i pobijedila Naomi s Rack Attack. Dobro je, jedna pobjeda za Belle je u redu nakon silnih poraza u zadnjih par dana. Drago mi je da Sasha nije bila ta koja je primila pin. Štite svi tri cure iz NXTa zasada, nadam se da će tako i ostati.

 

Seth Rollins vs Cesaro – ***1/2

Očekivano jako dobar meč i definitivno meč večeri na ovom showu koji je bio popunjem poprilično dobrim wrestling mečevima. Jako zabavna akcija, još jedna odlična izvedba Cesara, a i Rollins je bio bolji nego uobičajeno te su napravili jedan jako dobar meč. Cesaro je imao pobjedu u rukama, no Rollins je uzeo titulu i pokušao otići, ali ga je Cesaro vratio natrag u ring. Dok je sudac vraćao titulu, Rollins je Cesara panuo u oko i tako ostvario pobjedu s Pedigree. Napokon jedna dobra pobjeda za WWE World prvaka, dok Cesaro i nije oštećen. Poslije meča, Owens je došao u ring i dao Pop-Up Powerbomb Cesaru. Cesaro i Owens nastavljaju sa svojom pričom i to mi se jako sviđ. Nadam se da će imati meč uskoro.

 

Ovo je bila možda i najbolja epizoda SmackDowna ove godine. Sve je bilo dobro. Show je bio popunjen dobrim wrestling mečevima i Main Event je definitivno meč kojeg trebate pogledati. Nisu dosađivali s nekakvim segmentima nego su otvorili show s mečom što nismo vidjeli dugo u WWE-u. Kad bi SmackDown bio ovakav češće. 8/10

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "SmackDown pregled – Šetaj, Owens, šetaj"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*