Sirov pogled – Rođendan iz pakla

Koji vam je najdraži rođendanski dar kojeg ste u životu dobili? A koji vam je najgori? Jeste li ikada dobili tuđi rođendanski dar, onu prokletu bocu vina koja kruži kao poklon već godinama, a nitko je ne želi otvoriti, ili barem baciti. Zato treba paziti kada nekome čestitate rođendan kako vam se to u budućnosti ne bi obilo o glavu.

Ako se pitate na kojim sam drogama i o čemu dovraga govorim onda očigledno imate pamćenje zlatne ribice i zaboravili ste prošli RAW. Znate onaj prilično zabavan RAW u kojem se pojavio Sting. Probajte odvrtjeti film par minuta ranije kada su Steph i Triple H izašli iz okvira dogovorene skripte, čak i keyfabea, te kao jednu lijepu gestu otpjevali vlasniku kompanije sretan rođendan. Stari prdonja Vince McMahon tog dana je napunio 70 godina, lijepa okrugla brojka, zar ne? Čangrizav kakav je nije dobro prihvatio tu gestu, štoviše, odlučio je sve nas kazniti zbog toga.

Kazna je zaista okrutna. Nije digao cijenu Networka, ili dao otkaz svim talentiranim hrvačima. Kazna koju je za nas pripremio je ovaj RAW. Ako smo prošli hvalili zbog kvalitete, ovaj moramo kuditi zbog nedostatka iste. Ovaj RAW je bio toliko loš da su mi uspjeli i Stinga uništiti – nije došao kako bi kaznio varalicu Rollinsa nego kako bi pokazao kako trenutni prvak nije ni upola dobar kao njegov mentor Triple H. Nikada nije kasno za ulizivati se šefu?

Revolucija se nastavila. WWE je našao legitiman način za pokopati dive – staviti ih u mečeve u kojima je poanta da taj bude što kraći. Tri meča koja smo vidjeli su zajedno trajala kraće od sedam minuta, no glavno da smo imali ulazak PCB tima čak tri puta. To je trajalo dulje nego sami mečevi, no nekako treba popuniti tri sata programa.

Sviđala mi se sapunasta Ziggler Rusev zavada, no sada su i to uspjeli ubiti nekom morbidno glupom idejom koja nije smiješna niti klincima iz vrtića. Mislio sam kako će mu Summer Rae samo uzeti odjeću pa će Ziggler morati hodati gol, al ono što su izveli bilo je gluplje od najveće gluposti koje sam se pribojavao.

Interkontinentalna titula je imala meč za kojeg nikog nije briga, s idejom Big Show ima pravo na još jedan pokušaj zato što nije pobrao pin, a Miz je pa nema. Oba ste izgubili, ‘ajmo se maknuti od borbe za koju je malo koga uopće bilo briga. US titula nije bila ništa bolja, zato što je Cena u njoj – čovjek s manje karaktera od pločica u mojoj kupaonici.

Owens i Cesaro su imali dobar meč koji opet nikamo ne vodi, Braun je još jednom prebio Ambrosea i Reignsa i to je sjajno napravljeno, Dudley Boys i New Day su opet bili zabavni – to su stvari za koje me je bilo briga. Al’ kada je sve ostalo smeće, teško je uživati u ono malo dobrih stvari koje smo vidjeli.

I onda vi nekome čestitajte rođendan…

About the Author

Vedran Karlić
Glavni urednik, ljubitelj video igri, sporta i matematike.

Be the first to comment on "Sirov pogled – Rođendan iz pakla"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*