SD Women’s titula, El Hijo del Fantasma, Rob Gronkowski

Evo nekoliko glasina za danas.

Nakon što je Charlotte neočekivano osvojila SD Women’s titulu, pokrenuo se veliki val špekulacija o tome kakva je budućnost SD Women’s titule, ali i Asuke na WrestleManiji. Prema novim glasinama očekuje se da će WWE sve sumnje i dvojbe riješiti na Rawu u ponedjeljak, a do tada će odluka ostati tajna.

Za one koji se nadaju kako će Asuka možda biti dio već najavljenog triple threat main eventa na WrestleManiji, Dave Meltzer je donio loše vijesti jer se to ne očekuje.

Njegov kolega Alvarez pak navodi kako se ni SmackDown Women’s titula neće braniti na WrestleManiji, a razlog tome je što navodno WWE želi da svaka cura NXT Four Horsewomen družine drži svoju titulu na kraju showa te kako bi se čak i mogao dogoditi segment gdje će Bayley, Becky, Banks i Charlotte biti zajedno u ringu držeći titule.

Ponovno se priča kako bi El Hijo del Fantasma, Lucha Underground fanovima kao King Cuerno, mogao u WWE. On je ponude za WWE ima još i dok je bio pod ugovorom za LU, tako da definitivno postoji mogućnost da ga vidimo u WWE-u.

A evo i fotkice koja je probudila glasinu kako bi i Rob Gronkowski mogao uskoro potpisati za WWE.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "SD Women’s titula, El Hijo del Fantasma, Rob Gronkowski"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*