Samoa Joe uskoro na main rosteru, Undertaker/Cena meč više nije u planu?

Wrestling Observer prenosi kako bi Samoa Joe mogao uskoro debitirati na main rosteru, a to uskoro može značiti već na Royal Rumbleu. Plan za Joea je da debitira upravo u Royal Rumble meču, a nakon toga ga navodno čeka ogroman push koji bi čak mogao rezultirati tim da sudjeluje u jednom od glavnih mečeva na WrestleManiji. Na koji bi brand mogao dospjeti trenutno još nije poznato.

Kad smo već kod WrestleManije, Wrestling Observer isto tako prenosi kako meč između Undertakera i Cene više nije u planu za taj show. Glasine već nekoliko godina kruže da bi se taj meč trebao dogoditi na WrestleManiji. Prijašnjih godina se nije dogodio, ove godine su se ponovno pojavile glasine o potencijalnom meču, ali nove glasine kažu kako to više nije slučaj.

Vince navodno ne želi Undertakera u meču za World ili Universal titulu, a s obzirom kako bi Cena mogao postati prvak na Rumbleu, to bi mogao biti i razlog. Navodno niti potencijalni Strowman/Undertaker meč također nije u planu više, iako smo na Rawu dobili jasan znak da bi se to moglo dogoditi kada je Strowman iz backstagea promatrao Undertakerov segment.

Ako su ove tvrdnje istinite, ostaje pitanje – tko će pak na kraju biti Undertakerov protivnik?

About the Author

Alen Butumović
Urednik ProHrvanja koji obožava Deana Ambrosea.

Be the first to comment on "Samoa Joe uskoro na main rosteru, Undertaker/Cena meč više nije u planu?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com