Samoa Joe uskoro na main rosteru, Undertaker/Cena meč više nije u planu?

Wrestling Observer prenosi kako bi Samoa Joe mogao uskoro debitirati na main rosteru, a to uskoro može značiti već na Royal Rumbleu. Plan za Joea je da debitira upravo u Royal Rumble meču, a nakon toga ga navodno čeka ogroman push koji bi čak mogao rezultirati tim da sudjeluje u jednom od glavnih mečeva na WrestleManiji. Na koji bi brand mogao dospjeti trenutno još nije poznato.

Kad smo već kod WrestleManije, Wrestling Observer isto tako prenosi kako meč između Undertakera i Cene više nije u planu za taj show. Glasine već nekoliko godina kruže da bi se taj meč trebao dogoditi na WrestleManiji. Prijašnjih godina se nije dogodio, ove godine su se ponovno pojavile glasine o potencijalnom meču, ali nove glasine kažu kako to više nije slučaj.

Vince navodno ne želi Undertakera u meču za World ili Universal titulu, a s obzirom kako bi Cena mogao postati prvak na Rumbleu, to bi mogao biti i razlog. Navodno niti potencijalni Strowman/Undertaker meč također nije u planu više, iako smo na Rawu dobili jasan znak da bi se to moglo dogoditi kada je Strowman iz backstagea promatrao Undertakerov segment.

Ako su ove tvrdnje istinite, ostaje pitanje – tko će pak na kraju biti Undertakerov protivnik?

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "Samoa Joe uskoro na main rosteru, Undertaker/Cena meč više nije u planu?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*