Samoa Joe napušta TNA?

UPDATE: Izgleda daje razlog ovome to što Joe i TNA nisu se mogli složiti oko novoga ugovora. Situacija je slična kao i sa Stylesom iz 2013. godine. Kompanije nije mogla ispuniti sve ono što je Joe želio i on je onda odlučio dati otkaz.

I Joe i TNA su stalno pokušavali doći do neke točke gdje će se obje strane složiti i potpisati ugovor, ali izgleda da im to nije pošlo za rukom. Kompanije je puno drugačija trenutno nego što je bila kada je Joe potpisao svoj posljednji ugovor pa je TNA dala priliku Joeu da odluči o ovome nakon što su mu ponudili posljednju ponudu.

Iako je ovo ovako ispalo, između Samoe i TNA nema nikakvih ljutnji niti nesuglasice i vrata će za njega uvijek biti otvorena ako se odluči vratiti. Njima je žao što Joe napušta TNA, ali isto tako i vjeruju da je ova odluka najbolje rješenje za sve.

 

ORGINIAL: Prije samo nekoliko minuta na Twitteru je osvanula poruka gdje je Samoa Joe izjavio kako napušta TNA. Nemamo još puno informacija o ovome, ali sigurno će se kroz neko vrijeme saznati o čemu se točno radi.

 

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "Samoa Joe napušta TNA?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*