Sami Zayn o NXT meču na WrestleManiji

Nakon što je popularnost NXT-a jako porasla u vrlo kratkom vremenu, fanovi su počeli raspravljati o potencijalnom NXT meču na WrestleManiji. No, iako fanovi imaju želju gledati NXT-ovce na najvećem hrvačkom događaju godine, jedan hrvač iz NXT-a baš i nema pretjeranu želju za time, a njegovo ime je Sami Zayn koji je u interviewu objasnio zašto NXT meč na WrestleManiji ne bi funkcionirao.

 

Dio NXT-ovog priziva za mene posebno među ljudima poput sebe, kao da govoriš dugogodišnjim fanovima hrvanja koji rade nešto poput istraživanja NXT-a i budu kao “Čekaj, ovo je vrsta hrvanja koja mi se sviđa” ili “Meni se ovo sviđa”. To je jasno. Traje jedan sat, imaš nekoliko odličnih hrvača, imaš odličan storytelling i to je jednostavno i dobro. 

Dok u isto vrijeme, to je tako smiješno što ljudi zaboravljaju da je ovo PG produkt, ali da je to i stvarno te odlučno. Što je pokušavam reći ovime je da je to kao isklesano iz vlastitog utočišta unutar ogromne kompanije kao WWE. Mi smo skoro u našoj podzemnici i imamo svoj kult što je vrlo čudno za reći jer smo i mi dio WWE-a. 

S time, mislim i da imamo taj meč za NXT Titulu na WrestleManiji za mene bi to osobno bilo ogromno uzbuđenje, mislim da to baš i ne bi pokazalo svu čarobnosti koju NXT trenutno ima i to baš u potpunosti iskoristiti te staviti to na cijeli zaslon svijetu da razumiju, na tako velikoj skali kao što je WrestleMania.

 

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "Sami Zayn o NXT meču na WrestleManiji"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*