RTL će emitirati RAW i Smackdown

Dodatne informacije (26/3): RTL je potvrdio kako kreće emitriati RAW i Smackdown.

U službenoj najavi koju su objavili na svojim stranicama u zadnjem paragrafu (što otprilike daje i informaciju kolika će biti važnost produkta) navode kako kreće emitiranje. Dani koji su odabrani bit će subota i nedjelja s terminom u 19:15 na RTL 2 (premda u satnici za ovaj tjedan navoe 19:00). To znači kako će ići u vremenu kada konkurentske televizije imaju svoju centralnu informativnu emisiju (što su neke od najgledanijih emisija na TV programima).

Nadalje, satnica kaže kako će trajanje biti sat vremena, znači skraćeni program u kojem neće biti sve prikazano. No i to je početak…

Komentatori će biti Fil Tilen i Marko Petrak.

Originalna vijest (23/3): Prema glasinama koje je ProHrvanje čulo, televizijska kuća RTL planira kupiti prava na emitiranje WWE sadržaja za područje Hrvatske.

Glasina kaže kako planiraju uzeti godinu dana programa, emitirati RAW i Smackdown. To je otprilike sve što znamo. Nismo sigurni da li je riječ o godinu dana već emitiranih epizoda, ili godinu dana budućih, što bi značilo kako idu dalje s programom o kojem redovito možete čitati na našoj stranici. Nismo sigurni ni kada bi se program emitirao. Monday Night Raw počinje ponedjeljkom u Americi, no kada uračunate razliku u vremenu, kod nas je već utorak. Ista stvar vrijedi i za Smackdown, premda je vjerojatno za pretpostaviti kako neće ići uživo. No ako je glasina istinita, vrlo brzo ćemo saznati detalje te nas čeka vrlo zanimljivi period za wrestling.

Nas itekako zanima ima li istine u tome, poslali smo službeni upit RTLu kako bi saznali nešto više. Čekamo službeni odgovor.

About the Author

Vedran Karlić
Glavni urednik, ljubitelj video igri, sporta i matematike.

2 Comments on "RTL će emitirati RAW i Smackdown"

  1. Pozdrav! Volio bih da se na RTL2 ponovno prikazuje WWE – Pro Hrvanje? Možete li mi odgovoriti???

    • Možemo. Mi nemamo nikakve veze s time hoće li jedna komercijalna televizijska kuća prenositi WWE ili ne. To je isključivo njihova odluka u koju mi nemamo uvid.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*