Royal Rumble predviđanja

Dio našeg uredničkog tima skupio se kako bi napisao svoje viđenje nadolazećeg WWE PPV događaja – Royal Rumble. Kojeg su mišeljenja? Pročitajte u nastavku:

Royal Rumble

Alen Butumović: Meč će vjerojatno biti zabavan kao što to bude i inače, ali i ove godine vode se problemi i rasprave oko pobjednika. Roman Reigns mi se ne sviđa i ne bih želio vidjeti njega kao pobjednika ovoga velikog meča. Postoje mnogo, mnogo bolji hrvači od njega poput Ambrosea, Bryana ili Zigglera koji to zaslužuju najviše. Moj favorit je Dean Ambrose. On je po meni najzanimljivija stvar trenutno u WWE-u i bio bih sretan kad bi on pobijedio. To bi i postavilo mogući Triple Threat meč članova bivšeg Shielda za Wresltemaniju što je meč kojeg bih želio vidjeti više nego neki meč koji bi se dogodio kada bi Reigns pobijedio, tipa Brock Lesnar vs Roman Reigns ili još gore, John Cena vs Roman Reigns.

Vedran Karlić: Sve glasine govore kako postoje dva velika kandidata za pobjedu: Daniel Bryan i Roman Reigns. Gdje ima dima često ima i vatre i vjerojatno će jedan od njih dvojce ugrabiti pobjedu. Neću imati ništa protiv toga, premda sam mišljenja da ovogodišnji Royal Rumble nije dobar trenutak niti za jednog od njih. Pogotovo za Reignsa koji će neosporno biti prvak u jednom trenutku, ali još jedna godina solo karijere bi mu dobro došla da dosegne ono što WWE želi da on odmah sada odmah bude. Moj glas stoga će otići Dolph Ziggleru, mislim da je zadnjih nekoliko mjeseci imao sjajne nastupe i bio ključna figura ključne priče. Svatko može sanjati, zar ne?

Matko Pejar: Dakle, nagađanja su da je pobjednik ovog neizvjesnog meča Roman Reigns, ali ja sam za to da ovo osvoji Dolph Ziggler, čovjek koji je već bio WHC te Intercontinental champion. Što se tiče Romana u nijednom pogledu ga ne mogu vidjeti kao lice kompanije ili da mu daju ovako veliki momentum osvajanjem Royal Rumblea. Uglavnom, moje mišljenje da ovo trebaju dati Ziggleru ili druga opcija je Daniel Bryan, iako je bio odsutan duže vrijeme zbog ozljede, njegova kemija s publikom se nastavila i YES MANIA WILD IS STILL GOING!

Royal Rumble 2015 Cena Lesnar Rollins

Brock Lesnar vs John Cena vs Seth Rollins – WWE World Heayvweight Championship

Alen Butumović: Ova zavada mi se jako svidjela i dodavanje Seth Rollinsa u ovaj meč je samo točka na i. I da je ostalo na John Cena vs Brock Lesnar, vjerovatno bi i to bilo dobro, ali Seth Rollins je stvarno sjajan u zadnjih nekoliko tjedana, pa i mjeseci sa svojim govorima, mečevima i izvedbom općenito i sigurno je zaslužio biti u ringu s ovom dvojicom. Što se tiče pobjednika, iskreno, ovo mi je jako nepredvidljivo. Brock može zadržati titulu, ali s druge strane, Cena kao pobjednik ovoga meča je lako moguć scenarij. No, imamo to i Seth Rollinsa kojega nikako ne možemo zanemariti. Rollins, ako ne uspije pobijediti u meču, ima pokraj sebe MITB ugovor kojega može unovčiti i postati prvak u bilo koje vrijeme. Meč će biti odličan, u to sam siguran i bit će jako napeto do samoga kraja, a takve mečeve volim.

Vedran Karlić: Royal Rumble i ova borba usko su povezane i gotovo ključne za to što ćemo gledati kao završni događaj Wrestlamanije. Isto tako, ishod jako ovisi o tome hoće li Brock Lesnar potpisati za WWE ili otići u neku MMA kompaniju. U svakom slučaju, mislim da moraju svu trojcu napraviti jakima i nitko od njih ne smije izaći kao gubitnik iz meča. Moje mišljenje ide prema tome da Brock Lesnar uspijeva obraniti naslov pinom nad Seth Rollinsom, ali onda uz pomoć Authoritya Seth ih sve prebija, koristi Money in the Bank te odlazi doma s naslovom.

Matko Pejar: Nije mi se svidjela odluka što su dodali Setha Rollinsa jer je to nema smisla. Što će Rollins osvojiti titulu na RR i unovčiti MITB kovčeg sam na sebe i imati ćemo Rollins vs Rollins? Jednom u životu!

Royal Rumble 2015 Usos Miz Mizdow

The Usos vs The Miz & Damien Mizdow

Alen Butumović: Iako me ovo ne zanima previše, očekujem da će biti dobar meč. Već smo vidjeli dva njihova međusobna meča i desetak 1 na 1 mečeva između te četvorice, ali ako ovdje naprave nešto orginalnije i drugačije, bit će jako dobro. Njihov meč na Raw-u prije par tjedana mi se svidio i ako bude bilo na razini toga, ja zadovoljan. Usosi ovo osvajaju i zadržavaju titule, a Miz i Mizdow će vjerojatno u zavadu. To možemo zaključiti po nekoliko njihovih segmenata u zadnje vrijeme gdje su nesuglasice bile očite.

Vedran Karlić: Koliko god ja navijao za Miza i Mizdowa mislim da će sve osim njihova poraza biti iznenađenje. Postaje sve jasnije da ih žele razdvojiti, što ostavlja jedno veliko pitanje na koje nisam siguran da WWE ima dobar odgovor – kuda za Sandowom, sada Mizdowom.

Matko Pejar: Nisam previše zainteresiran za ovo, ali će Usosi zadržati naslov.

Royal Rumble 2015 The Ascension New Age Outlaws

The Ascension vs New Age Outlaws

Alen Butumović: Od ovoga očekujem solidno i ništa više. Ascensioni nisu nešto jako dobri da mogu napraviti nekakav uzbudljiv meč, a uz to s druge strane imamo NAO koji i baš i nisu više u formi u kakvoj su bili prije. Možda me i iznenade, što bih volio, ali ne vjerujem. Ne bih me začudilo da ovo bude kratak, jednostran meč u korist Ascensiona i njihova pobjeda. To i ne bi bila loša odluka i takva pobjeda bi im značila nakon što su tjednima pobjeđivali lokalne hrvače. Ovaj meč je za njih korak unaprijed.

Vedran Karlić: Ascension je po meni tim koji ima jako puno potencijala, pogotovo uz Iluminirati spiku koja se uz njih veže. Možda bi im trebao pravi Iluminat da njima upravlja. Vjerujem kako će dobiti ovaj meč, no ne mogu reći da me briga za isti – tim koji je do sada dobivao samo lokalne talente, bez obzira na to što je bivši NXT prvak, protiv tima koji je daleko od vrhunca svoje slave.

Matko Pejar: Ascensionu će dati pobjedu jer ih planiraju dalje gurati, a ova pobjeda će im biti dobar momentum u daljnjem wrestlanju. PS: meni nisu napeti.

Royal Rumble 2015 Bellas Paige Natalya

Paige & Natalya vs Bella Twins

Alen Butumović: Meč bi mogao biti dobar ako im WWE dopusti i da dovoljno vremena jer su sve četiri vrlo talentirane i mogu napraviti dobar meč kada im se da prilika. Nemam puno toga govoriti o zavadi. Nije bilo ništa jako posebno, na standardu današnjih ženskih zavada. Začudilo me je da ovo nije na kraju ispao kao meč za Divas Titulu jer je tako izgledalo, ali promjena je nekad nužna i kao takva, dobra. Mislim da ovo Paige i Natalya dobivaju i u budućnosti dobivaju priliku za Divas Titulu.

Vedran Karlić: Ovo bi mogao biti kvalitetan meč ako im daju malo više vremena, a bit ću izrazito razočaran ako opet završi nekom distrakcijom. To je već postalo iritantno. Volio bih da Paige i Natalya dobiju zato što u njima ima malo više života nego u Bella blizankama. I života i potencijala.

Matko Pejar: Ovaj meč mi nije nimalo interesantan jer ne dajem puno pažnje ženskoj diviziji u WWEu, volim tu i tamo pogledati Paige jer je daleko najbolja u ringu od svih Divasica i mislim da će ona dobiti titulu ili Natalya koja je isto sjajna tehničarka.

About the Author

Vedran Karlić
Glavni urednik, ljubitelj video igri, sporta i matematike.

Be the first to comment on "Royal Rumble predviđanja"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*