Royal Rumble 2020 predviđanja

Došao je taj i taj dan u godini ponovno kada imamo Royal Rumble PPV. Da vam budem potpuno iskren, nisam u toku s onim što se događa u WWE-u jer od silnih obaveza čak ne stignem pogledati ni ono što bih htio, poput Dynamitea i NXT-a, a kamoli ono što mi se ne gleda. No, predviđanja moraju biti napisana. Tako da će ovo biti više intuitivna predviđanja nego išta drugo. Pa idemo redom.

Muški Royal Rumble meč

Čim se nekako glavna priča vrti oko Corbina i Reignsa, a u pozadini je Lesnar, onda znam da to nije dobro. Volio bih vjerovati da će recimo Styles osvojiti ovo ili još manje vjerojatno Drew McIntyre, ali to je naprosto nemoguće. Ne očekujem neki posebno zabavan meč i kladim se da publika neće otići kući zadovoljna nakon ovoga.

Ženski Royal Rumble meč

S pozitivne strane, ovdje bar nemamo Barona Corbina. Bilo bi fantastično kad bi iznenadili s nekim autsajderom poput Shayne, ali baš kao i u muškom meču, pored Charlotte, Alexe i ostalih glavnih igrača na koje smo već navikli, to se čini nevjerojatnim. Mogao bi biti okej meč, a mogla bi biti pušiona jer nikad ne znaš sa ženskim mečevima ovog tipa. Sve ovisi kako ih potrefi.

Fiend Bray Wyatt (c) vs Daniel Bryan – Universal titula

Eh, ovo je mogao biti super meč, ali će vjerojatno biti najgori meč Bryanove karijere. Katastrofa stipulacija. Strap meč ovdje? Zašto pobogu? I ako još na to dodamo standardne Fiendove kerefeke s crvenim svjetlima i ostalim stvarima, dobit ćemo stvarno grozan meč. Toliko potencijala za Fiendov title reign, toliko loše je ispalo. Kako više vjerovati u WWE kada je Wyatt u pitanju?

Becky Lynch (c) vs Asuka – Raw Women’s titula

Malo mi se ovaj projekt zvan Becky Lynch odužio da vam budem iskreno i postao čak i malo naporan, ali da se ne lažemo, ovo je potencijalno najbolji meč na showu. Imali su odličan meč isto na Rumbleu prije par godina, nadam se da će ga i ovdje ponoviti i spasiti show od potonuća. Čak bih osobno volio vidjeti twist ovdje pa da Asuka uzme titulu i da Lynch ne ode na WrestleManiju kao prvak, ali sve indikacije govore drugačije. Nema veze, bitno je da dobijemo odličan meč.

Baron Corbin vs Roman Reigns – Falls Count Anywhere

Odbijam komentirati ovaj meč. Znaš da ti je show sranje ako ti je ovaj feud u glavnom fokusu showa. Obično stipulacija pomogne hrvačima da imaju bolji meč, no ovdje ne mislim da će biti tako. Bit će jednako grozan meč jer više organski ne mogu podnijeti Corbina.

Bayley (c) vs Lacey Evans – SmackDown Women’s titula

Nisam pozorno pratio Lacey u zadnje vrijeme i ne mogu točno odrediti kakav bi ovaj meč mogao biti, ali mislim da Bayley zadržava titulu i da nećemo dobiti ništa više od solidnog meča u najveću ruku. Vidjet ćemo, možda i iznenade.

Sheamus vs Shorty G

Jadni Chad Gable i dalje ima ovo debilno ime, ali bi ovo mogao biti dobar meč i zapravo jedan od rijetkih dark horsea na ovom cardu koji bi mogao iznenaditi. Nadam se samo da neće biti squash jer Gable zaslužuje više od toga. Pobjeda za Sheamusa je neupitna ovdje.

Andrade vs Humberto Carillo – United States titula

Ne znam zašto sam stalno mislio da je ovo meč za Cruiserweight titulu. Samo čekam trenutak kada će ga do početka showa premjestiti na kickoff. Mislim da je to neupitno. No, ovo bi mogao biti jako, jako zabavan meč. Carillo se čak i solidno etablirao van Cruiserweight divizije, tako da nije loše što su ga ovdje stavili na US titulu. No, pretpostavljam da Andrade zadržava.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "Royal Rumble 2020 predviđanja"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*