Royal Rumble 2016 predviđanja

Prvi PPV u WWE godini je Royal Rumble, jedna od potencijalno najzanimljivijih događaja u čitavoj godini. Pobjednik dobiva priliku biti u glavnoj borbi na WM 32, ovog puta preko pojasa koji je u igri. Što mi mislimo kako će sve završiti? Pročitajte u redovima koji slijede.

20160119_RoyalRumble_Roman_Light_HOMEPAGE

Royal Rumble meč za WWE World Heavyweight Championship

Alen Butumović: Ovo bi mogao biti najuzbudljiviji Royal Rumble meč u dugo vremena. Meč ja za WWE titulu, a njemu će biti Lesnar, Reigns, Jericho, HHH, Styles i još tko zna koje iznenađenje. Morate biti uzbuđeni za ovaj meč. Siguran sam kako će biti napeto do samoga kraja. Mnogo različitih varijanti dolaze u obzir što se tiče pobjednika. HHH i Lesnar su glavni kandidati i prilično sam siguran kako će netko od njih i pobijediti. Reigns ne bi trebao izaći s titulom oko pojasa. Bit će zanimljivo, sve u svemu.

Vedran Karlić: Postoje tri glavna favorita: Roman Reings, Brock Lesnar i toliko (ne)očekivani Triple H. Moja bojazan je ta da će Roman Reings ući kao prvi, u pravoj underdog maniri, a onda poput supermena preživjeti sve i doći do naslova. Taj strah me ne pušta od kada su najavili kako će meč biti za naslov. To nije ono što želim vidjeti i bit ću prilično razočaran ako se to dogodi. Moje tipiziranje ide na tome da će se Daniel Bryan vratiti i ugrabiti Rumble, ako ne on, onda se zbilja nadam kako Bray Wyatt ima šanse. Ali ne mogu se oteti dojmu da će Roman Reigns osvojiti. E da, Brock Lesnar će biti životinja i ovaj Royal Rumble meč će poslužiti za postavljanje temelja njegova iduća protivnika na WM.

Emir Ahethodžić: Lesnar ili Reigns imaju najveće šanse da osvoje ovo. Triple H ima daleko najmanje, dok ostali nemaju nikako. Reigns bi mogao retainati i na taj način da se builda kao najjače lice kompanije, “uprkos svemu” Cena model, ali opet, zašto bi WWE to napravio? Mislim da ni oni nisu toliko glupi da shvate da to publika nikako ne bi prihvatila. Pogotovo kada je jasno da će pobijediti na Wrestlemaniji (opet protiv Lesnara najvjerovatnije). Lesnar će osvojiti po mome, nakon što Triple H pomogne pri eliminaciji Reignsa. Tako dobijamo Reigns v Triple H na Fastlaneu za #1 contendera, a Reigns vs Lesnar na Wrestlemaniji gdje Reigns konačno pobjeđuje Lesnara.

Tko će osvojiti Royal Rumble i ujedno WWE titulu?

View Results

Loading ... Loading ...

20151230_1920x1080_RR_Match_DeanKevin

Dean Ambrose vs Kewin Owens – Last Man Standing za WWE Intercontinental Championship

Alen Butumović: Odlično građena priča. Jako mi se svidjelo što su napravili s ovom dvojicom u zadnjih par tjedana. Od brutalnosti pa do jako dobrih promoa i izvrsne stipulacije, jako sam zadovoljan što se ovdje zbilo. Očekujem odličan meč od ove dvojice. Obojica su dobro snalaze u gimmick mečevima i mislim kako bi mogli jako dobro kliknuti zajedno. Očekujem da Ambrose zadrži titulu ovdje jer ne vjerujem kako će vratiti titulu Owensu. Ambroseov reign s IC titulom zasada je super, nadam se da će tako biti i dalje.

Vedran Karlić: Kada je Royal Rumble meč dobio stipulaciju za Heavyweight naslov, moje pitanje je bilo kako će WWE srediti to da u tom meču ne bude niti Owensa niti Ambrosea. I premda ne isključujem opciju da se jedan od njih (ili čak oba) pojavi, mislim da su meču dali stipulaciju koja će napraviti fizički brutalan meč zbog kojih njih neće biti tamo. To je svakako dobra stvar, na taj način IC titula dobiva na dodatnom značaju, kada dvije nadolazeće zvijezde ne mare za Royal Rumble meč, nego za titulu koja im je na dohvat ruke i kada će jedan drugoga probati ubiti kako bi je u nadolazećim tjednima imali oko struka. Mislim da je meč bio dobro građen i očekujem da će kvaliteta biti jednako dobra, pogotovo ako budu više izvana ringa nego u njemu, štoviše, ja bih meč započeo još u svlačionici. Mislim kako će Ambrose zadržati titulu.

Emir Ahmethodžić: Najzanimljiviji match ovdje definitivno. Mislim da bi trebao biti sjajan i dosta brutalan. Owensov stil je brutalna snaga, a Ambrose se vrlo lahko prilagođava tome, i mislim da mu takav stil najviše i odgovara. Mislim da WWE ide na to da naprave Jericho vs Ambrose za Wrestlemaniju, tako da očekujem Ambroseovo retainanje ovdje. Ali jako teško. Owens mora da izgleda dobro ovdje.

Tko će zadnji stajati u meču?

View Results

Loading ... Loading ...

20160112_RR_Match_DelRioKalisto_Thumbnail

Alberto Del Rio vs Kalisto – WWE United States Championship meč

Alen Butumović: Njihovo rivalstvo sastoji se od tri meča i malo toga ostaloga. Ne veselim se baš tako meču je kao što rekoh, već smo ih tri vidjeli u zadnjih par tjedana. No, to ne znači da neće proizvesti dobar meč jer sam siguran da hoće. Trebaju samo dodati nečega novog. Volio bih da Kalisto osvoji, no siguran sam kako će Del Rio zadržati.

Vedran Karlić: Očekujem dobar meč u na brzinu složenom rivalstvu s obzirom na to da se John Cena ozlijedio. Do sada su imali samo mečeve i nikakvu priču, mečevi su barem bili dobri i mislim da će i ovaj biti takav. Štoviše, mislim da je Kalisto jedini koji je od Del Ria izvukao dobar meč od njegova povratka.  Nadam se da će mali borac ugrabiti naslov. Momak ima puno potencijala za puno više, bez ikakvih degeneričkih gluposti iz kompanije da nije za prvaka zato što nije visok.

Emir Ahmethodžić: Nadam se da će biti dobro. Trebao bi da bude, jer su imali dosta dobre matcheve na Smackdownu. Mislim da će čak Kalisto pobijediti ovdje na dosta uvjerljiviji način nego na Rawu kada je uzeo titulu, jer ako neće, onda ne vidim ni poentu zašto je uopće pobijedio?

US prvak na kraju večer biti će?

View Results

Loading ... Loading ...

20160112_RR_Match_CharlotteBecky_Thumbnail

Charlotte vs Becky Lynch – WWE Divas Championship meč

Alen Butumović: Ovo je bilo super. Polako, ali jako lijepo su izgradili ovu priču. Trebalo je par tjedana da dođe do momenta kada će Charlotte napasti Becky, ali vrijedilo je čekati. Izvrsno su bookirali Becky Lynch, dali su joj vremena na mikrofonu i stvarno je napravila konekciju s publikom. Meč će zasigurno biti dobar. Volio bih da Becky Lynch ovo osvoji i da upravo Ric Flair bude krivo sa poraz svoje kćeri, ali slučajno ne namjerno. To bi postavilo daljnji razvoj priče koja bi se mogla produžiti i na sljedeći PPV.

Vedran Karlić: Bila je ovo najbolje napisana priča u kojoj je svaki idući korak bio logičan i prirodan. I ne samo to, imali smo negativku koja je dobro odradila svoju ulogu, te pozitivku koja je preboljela rak mozga (neki njeni potezi prije nego što je ova priča zaživjela bili su glupi), našla lukavost i dobila priliku za naslov. Ric Flair samo smeta svojoj kćeri, a pošto je on bio taj koji je pristao na meč, nadam se da će biti i taj koji će kćer koštati naslova. Ili se nadam kako Becky ima asa u rukavu kako bi izjednačila omjere u tom meču. Kako god, nadam se da će naslov promijeniti ruke.

Emir Ahmethodžić: Rivalitet između ove dvije je sjajan. Becky odlično odrađuje svoju ulogu, a i Charlotte očito mnogo više voli ulogu negativca nego obrnuto. Želim svim silama da Becky osvoji, ali mislim da neće, i razumijem. Becky i treba da izgubi ovdje i pobjedu da sačuvaju za Wrestlemaniju, gdje će atmosfera biti sjajna i gdje će biti mnogo bolje prihvaćena zbog internacionalne publike, kojoj je više stalo do ženskog hrvanja.

Tko će pobijediti u ovome meču?

View Results

Loading ... Loading ...

20160111_1920x1080_RR_Match_NewDayUsos

The New Day vs The Usos – WWE Tag Team Championship

Alen Butumović: Puno međusobnih mečeva su imali ova dva tima u zadnjih par tjedana, tako da ne očekujem ništa novo od ovoga meča, ali svejedno će biti zabavno. Istina je da New Day malo postaje naporan u zadnje vrijeme, ali ne bih volio da Usosi osvoje titule jer su još naporniji.

Vedran Karlić: New Day je bio puno bolji kada nije imao direkciju, kada su se zabavljali. No postali su popularni, njihovi proizvodi su se počeli prodavati pa je korporativni WWE odlučio ubiti svu zabavu u njima uz glupe segmente. Meni su i dalje dragi, nadam se kako će zadržati naslov. Uso blizanci su zabavni u ringu, ali njihova karizma mi je skoro pa nepostojeća. Osim toga, kada vas je zadnji puta PPV Tag tim meč razočarao?

Emir Ahmethodžić: Nisam nešto zagrijan za match, ali mislim da će biti dosta dobar. Usosi su sjajni uprkos mržnje koju dobijaju od nekih fanova, a i New Day su pokazali da su jako dobri. Očekujem i ovdje retain, jer ne vjerujem da će WWE oduzeti tiutle New Dayu na vrhuncu njihove popularnosti. Osim ako ne žele da ih turnaju face koji su protiv autoriteta, nešto kao DX iz Attitude Ere samo manje edgy. Što bi bilo sjajno, ali ne očekujem da je WWE spreman da razmišlja izvan kutije.

Novi Dan ili Usosi?

View Results

Loading ... Loading ...

20160119_1920x1080_RR_Match_kickoff_nosponsor

Darren Young and Damien Sandow vs The Dudley Boyz vs The Ascension vs Mark Henry and Jack Swagger – Kickoff meč

Alen Butumović: Nasumičan meč koji bi u najboljem slučaju trebao biti zabavan. Mislim da će ili Dudleyzi ili Swagger i Henry uzeti ovo i otići u Rumble.

Vedran Karlić: Aspolutno me nije briga za ovaj nasumični meč. Tako svejejdno tko će na Royal Rumble, nitko od njih ga neće osvojiti, pa niti biti među zadnja četiri.

Emir Ahmethodžić: Ne zanima me ovo zaista. Nasumični match sa nasumičnim i nebitnim timovima i Dudleysima. Nadam se samo da će se Sandow pojaviti sa starim gimmickom. 3D osvajaju ovo.

Tko će dobiti priliku u Royal Rumble meču?

View Results

Loading ... Loading ...

About the Author

Vedran Karlić
Glavni urednik, ljubitelj video igri, sporta i matematike.

Be the first to comment on "Royal Rumble 2016 predviđanja"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*