ROH TV pregled – Je li Lethal obranio ROH TV titulu?

Adam Page vs Matt Sydal – **3/4

Dobro je što ROH većinom započinje showove s mečom. Zabavan meč s poprilično brzom akcijom. Nekoliko dobrih udaraca od Sydala i jedan jako fora Lariat Pagea pri kraju. Sydal pobjeđuje sa Shooting Star Pressom. No, poslije meča, ostali članovi Decadea, Whitmer i Corino su napali Sydala. U pomoć mu je pristigao ACH, ali je Decade uspio zaustaviti i njega i onda je na kraju Page daje Sydalu Back-to-Belly Piledriver na stolice. Dobar segment poslije meča, nastavak od onoga Tag Team meča s Best in the Worlda. ACH i Page će imati No DQ meč na Death before Dishonor što bi moglo biti dosta dobro.

 

Veda Scott je došla pokraj ringa i imala kratak promo o meču Cedric Alexander i Moosea i rekla kako će Alexander pobijediti Moosea i oduzeti mu ono što on nikada nije niti zaslužio. Kratak promo Vede, ništa posebno. Ne zanima me baš previše taj meč između njih dvojice iako bi možda mogao biti solidan meč.

 

Silas Young vs Will Ferrara – *3/4

U redu meč, ništa posebno. Ferrara je imao nekoliko kul poteza, a na kraju je i on pobijedio s Roll Up-om nakon što su oni dečki Daltona Castlea došli i omeli Younga. Young je naravno bio frustriran i poslije meča ih je razbio. Priča Dalton Castlea i Silas Younga se nastavlja i izgleda da će imati još jedan meč uskoro. Nadam se da će taj meč biti bolji jer mi se onaj prvi s Best in the Worlda nije pretjerano svidio.

 

Jay Lethal (c) vs Mark Briscoe (ROH Television Championship) – *1/2

Roderick Strong, Lethalov izazivač za ROH World titulu, je bio na komentatorskom mjestu. Truth Martini je pri početku meč pokušao udariti Briscoea knjigom, no ODB je došla do ringa i stala na Markovu stranu. Jay Diesel je također se umiješao u meč kako bi uzrokovao diskvalifikaciju te bi tako titula ostala kod Lethala, no Briscoe je to izbjegao. Dijak se također pokušao umiješati, no Jay Briscoe ga je spriječio. No, Briscoe je dobio Low-Blow i Lethal je pobijedio. Ovo je sve zajedno ispalo overbookirano što mi se nije svidjelo. Ne bih imao ništa protiv da su se samo ovi Lethalovi umiješali u meč, no valjda šest ljudi se tijekom meča pojavilo i umiješalo. Uopće se nisam mogao snaći tko je više s kime i tko kome pomaže. Akcija u meču je bila dobra i meč bi mi se svidio da nije bilo glupih uplitanja svake sekunde. Poslije meča, Roderick Strong i braća Briscoe su razbili Lethala i njegove pomoćnike i Strong ih je izazvao na 6-Man Tag Team meč idući tjedan. No, ODB je to pretvorila to u 8-Person Tag s njom i Martinijem. Sviđa mi se taj meč mogao bi biti dosta dobar, solidan segment poslije meča.

 

U redu epizoda ROHa, no definitivno lošija nego nekoliko prethodnih. Dobar početni meč i stvar oko Lethala i ROH titule je dobra, no taj Main Event mi se definitivno nije svidio s bezbroj uplitanja. Idući tjedan je 200-ta epizoda ROHa, nadam se da će biti dobra. 6/10

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "ROH TV pregled – Je li Lethal obranio ROH TV titulu?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*