ROH TV pregled – Future Shock ujedinjen

Vraćamo se pregledu ROH TVa. Prošlotjednu epizodi ROHa nisam gledao stoga nisam niti napisao pregled jer mi se nije činila zanimljivom pa nisam ništa propustio. No, ova bi mogla biti zanimljiva.

 

Epizoda je započela s promom Rodericka Stronga. Strong je rekao da su on i Lethal se borili za titulu 60 minuta i Lethal nikako ga nije mogao pobijedio. Stoga je Strong proučio Nigelu da kada god Lethal bude branio svoju titulu idući puta, bit će to u revanšu protiv njega. To je u redu. Kao što ste moglo vidjeti, nije mi se toliko svidio njih 60-minutni meč, no ako ovdje dobiju 15-20 minuta, moglo bi biti puno bolje.

 

War Machine vs Young Bucks – ***

Ovo je bilo jako dobro. Svidjela mi se taktika Young Bucksa ovdje. Izvanredno. Prvi dio meča je bila zabavna Back-and-Forth akcija s očekivanim Highflying potezima Young Bucksa. No, onda je Nick Jackson napravio Tope Con Hillo i krenuo se hvatati za nogu. To je ostavilo Matta da se bori sam u ringu i War Machine je preuzeo kontrolu. No, onda je AJ Styles došao da Nicka da vidi je li sve u redu, a nakon nekog vremena ušao u meč kao zamjena za njega. Styles je slučajno udario sudca tokom meča, Nick Jackson je ušao u meč i to je onda bila 3 na 2 situacija te su Young Bucksi ostvarili pobjedu i Nicku zapravi nije bilo ništa nego je to sve bio plan kako da pobijede War Machine. Izvrsno.

 

Romantic Touch vs Cedric Alexander – *3/4

Solidan kratki meč i očekivana pobjeda za Alexandera. Poslije meča, Veda Scott je imala promoa i htjela je od Cedrica da skine masku Romantic Touchu. On je to krenuo raditi, no Moose je izašao van i potjerao Alexandera iz ringa. U redu segment koji govori da se priča između Alexandera i Moosea nastavlja što je dobro. Alexander je ostvario pobjedu na Death Before Dishonor stoga očekujem da će Moose ostvariti pobjedu u njihovom idućem meču.

 

Truth Martini i Jay Lethal su imali promo u backstageu kao odgovor na izazov Rodericka Stronga. Jay Lethal je poručio Strongu da se vrati na kraj reda jer ima još ljudi koji trebaju dobiti meč za titulu. Zanimljivo. No, ja mislim da je njihov meč najavljen za Field of Honor ili tako nešto.

 

Adam Cole vs Kyle O’Reilly – **

Christopher Daniels je bio na komentatorskom mjestu. Šteta što ovaj meč nije trajao duže jer je mogao biti vrlo dobar, a ovako jedva solidan. Reilly je tijekom meča stalno hvata Colea u Headlock što je oduševilo publiku koja je vikala ‘Headlock City’. No, tokom meča, Adam Cole je napao Danielsa, no ovaj mu je uzvratio i to je izazvao diskvalifikaciju. Poslije meča Kazarian je došao pomoći Danielsu, no Reilly i Cole su se ujedinili i pretukli Addictione. Cole je zatim zatražio od Reillya da se njih dvojica ujedine na jednu noć u Tag Team meču kao Future Shock protiv Addictiona. Oni su taj meč prihvatili.

 

Future Shock vs The Addiction – **

Još jedan kratak meč. Sviđa mi se ideja ujedinjenja Future Shocka na jednu noć, no malo mi je loše izvedeno. Bolje da su ovaj meč ostavili za idući tjedan ili tako nešto. Ništa pretjerano dobar meč. Adam Cole je ostvario pobjedu Roll Up-om. Poslije meča, Chris Sabin je došao u ring i zajedno s Addictionom napao Colea i Reillya. No, Bobby Fish je također došao i ova trojica su pobjegli. Onda su na stage došli Kingdom zajedno s Mariom. Ovo je definitivno zbunjujuće. Hoće li sada Cole i Reilly dobiti meč za Tag Team titule ako su pobijedili prvake? Što onda s Bobby Fishom kao pravim partnerom Reillya? Što će sada biti između Kingdoma i Colea? Nadam se da ćemo odgovore dobiti uskoro.

 

Dobra epizoda ROH TVa. Bilo je dobro vidjeti Stylesa i Young Buckse. Svidjela mi se ideja ujedinjenja Future Shocka, ali nije baš dobro izvedeno. Vidjet ćemo što će biti idući tjedan s njima. 6.75/10

 

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "ROH TV pregled – Future Shock ujedinjen"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*