ROH TV pregled – Adam Cole napušta Kingdom?

 

Dalton Castle vs Watanabe – **1/4

Ovo je bio poprilično dobar meč. Dobili su dosta vremena i napravili solidnu akciju. Izmjena Small Packagea je bila kul. Ovi plemenaši pokraj ringa mi nisu smetali, naviknut ću se na nje. Zanimljiva akcija u završnim minutama i Dalton Castle pobjeđuje sa Spining Facebusterom. Poslije meča, Castle je rekao kako je on jedini pravi čovjek ovdje. Oni njegovi pomoćnici su nekako napravili stolicu za njega te je on sjeo na njih i od toga trenutka ja sam postao Castleov fan. Silas Young se pojavio u publici i nešto govorio Castleu. Njih dvojica su imali meč na BITW-u stoga pretpostavljam da se ta njihova priča nastavlja.

 

Nigel McGuinness predstavlja novog ROH prvaka Jay Lethala. Trebalo mu je tri tjedna da se pojavio na epizodi ROH-a. Lethal drži ROH World titulu i ROH TV titulu. Nigel čestita Lethalu. Fanovi su vikali da je zaslužio, a Martini je rekao kako fanovi nisu Lethalovi ljudi, a zatim nahvalio Lethala. Lethal govori da je najbolji na svijetu. Lethal kaže da je ROH najveća kompanija na svijetu jer je on njihov prvak. Lethal kreće odlaziti, no Nigel ga zaustavlja i pita koju titulu planirati predati sada kada ima obje. Lethal govori da ne planira niti jednu titulu predati jer je zaslužio obje i onda se kreće derati na Nigela. Nigel govori da su to dvije različite titule i ako bude trebao, branit će obje titule u jednoj noći u dva različita meča. Nigel ga stavlja u meč za ROH titulu protiv Roderick Stronga na Death before Dishonor PPV, a idući tjedan imamo Lethal vs Mark Briscoe za ROH TV titulu. Lethal govori da će pobijediti oba meča, no Strong izlazi van. Strong govori samo jedno, a to je da će izaći iz PPV-a kao ROH World prvak. Vrlo dobar segment. Sviđao mi se promo Lethala, no stavi su se zahuktale kad je Nigel pitao ga koju će titulu predati. Dobro je što Lethal ne želi predati niti jednu titulu jer je osvojio obje, no bolje bi bilo da ROH TV titulu izgubi ili tako nešto. Sada kada je ROH World titula kod njega, ROH TV titula neka ide nekome drugom. Dobar meč za idući tjedan najavljen za ROH TV titulu, no najviše me zanima meč za ROH titulu na Death before Dishonor između Lethala i Stronga.

 

The Kingdom vs Michael Elgin & reDRagon – ***1/2

Malo mi je glupo sada ovo jer su članovi Kingdoma ovdje još uvijek IWGP Tag Team prvaci i tako se predstavljaju, a izgubili su te titule na Dominionu. Prije meča, Maria se obratila Kingdomu i rekla da je ona kriva za onaj poraz sa Best in the Worlda. Vrlo, vrlo zabavan meč. Odlična akcija tokom cijelog meča, niti u jednom trenutku nije bilo dosadno. Reilly i Fish su imali jednu super kombinaciju poteza sredinom meča. Spotfest u završnim minutama s puno odličnih poteza. Elgin & reDRagon pobjeđuju. Poslije meča, Cole diže Reillyevu ruku i odlazi sam bez Kingdoma na njihov šok. Vrlo zanimljivo, izgleda da Cole odlaze iz njihove grupe.

 

Vrlo dobra epizoda ROH-a. Super Main Event i jedan vrlo dobar segment s Lethalom. 7.5/10

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "ROH TV pregled – Adam Cole napušta Kingdom?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*