ROH TV pregled – 6-Man Tag Main Event

Best in the World PPV je iza nas, imamo novog ROH prvaka i sada je vrijeme za ROH TV show. Nisam nikako gledao tjedni show ROH-a no vidjevši mečeve koji su bili na ovoj epizodi, svakako su me privukli da pogledam.

 

Shinsuke Nakamura vs Roderick Strong – ***3/4

Odličan meč ove dvojice kao i očekivano. Jedva sam čekao pogledati ovaj njihov meč. Vrlo dobra akcija, puno lijepih poteza, dobrih kontri i nekoliko uzbudljivih near fallova pri kraju. Nakamura pobjeđuje sa Shining Wizard. Čovječe, Roderick Strong nastavlja imati izvrsnu godinu i ovaj meč je samo još jedan meč u njegovoj kolekciji odličnih mečeva ove godine. Pošto je on sad prvi izazivač za ROH titulu i ići će protiv Lethala na ROH-ovom sljedećem PPV-u ‘Death before Dishonor’, nadam da će ondje ugrabiti tu titulu jer je stvarno zaslužuje. Nakamura je i dalje moj favorit u NJPW-u i pred njim je Climax kojeg će, nadam se, osvojiti.

 

Michael Elgin vs Gedo – **

Iako poprilično kratak meč, bio je vrlo dobar za vrijeme dobiveno i pomalo me iznenadio. Gedo se pokušavao izvlačiti kukavičkim potezima te je tako jednom napravio i ‘Eye poke’. No, ipak Elgin je dominirao većim dijelom meč i  na kraju očekivano pobjeđuje s Turnbuckle Powerbomb/Sit-out Powerbomb kombinacijom poteza.

 

Roppongi Vice & Kazuchika Okada vs Bullet Club – ****1/4

Ovo je bio izvrstan meč! Stvarno odlično. Početak je bio poprilično spor i većinom jednostran, no zadnje minute su bile izvanredne. Kamera se mijenjala svake sekunde i jedva su uspjeli pohvatati sve poteze koje su radili. Okada i Styles su imali nekoliko odličnih izmjena tijekom meč, jedva čekam njihov meč na Dominionu. Stretch je stvarno bio ultra zabavan i to su bile možda najzabavnije minute wrestlinga koje sam pogledao ove godine. Bullet Club pobjeđuje s kao i uvijek odličnom kombinacijom poteza. Uglavnom, pre zabavan meč. Jedan od boljih Multi-Tag mečeva ove godine. Stvarno, ako ste ljubitelj ovakvih spotfesta s ludom akcijom, konstantnim potezima i brzim tempom, ovo je definitivno meč za vas.

 

Izvrsna epizoda ROH-a. Imali smo dva odlična meča i sv dva meča su vrijedna gledanja ako ih dosad niste pogledali. Nastavit ću gledati ROH TV i dalje. 8/10

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "ROH TV pregled – 6-Man Tag Main Event"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*