ROH All Star Extravaganza VII recenzija

All Star Extravaganza je sljedeći PPV za ROH. Baš kao što će to i Rollins napraviti sutra na Night of Championsu, Jay Lethal također ovdje brani obje titule. Imamo i #1 Contender’s meč, Best of Series meč i još puno toga. Pa krenimo na recenziju. Lijep video za početak showa.

 

Jay Lethal vs Bobby Fish (ROH TV Title) – ***1/4

Jay Lethal će započeti i završiti ovaj PPV. Oba meča su protiv članova reDRagon tima. Prvi na redu je meč protiv Fisha. Mogu reći da je ovo prešlo moja očekivanja. Na papiru, ovo mi nije izgledalo kao potencijalno dobar meč, no pokazali su suprotno ovdje. Odličan početak meča. Lethal je pokušao usporiti tempo i prilagoditi ga sebi, no Fish ga je hvatao u iznenadne zahvate odmah na početku. Lethal je čak udario finisher u petoj minuti meča, no Fish se spasio otkotrljavši se iz ringa. Sredina je bila ispunjena Lethalovom dominacijom, no onda je završnica opet bila jako zabavna s dosta odličnih kontri i udaraca. Fish je imao Lethal u Heel Hooku, no Lethal ga je kontrirao u Roll Up i ostvario pobjedu. Jako zabavan meč.

 

Dalton Castle vs Silas Young – **1/2

Stipulacija je ta da ako Silas Young izgubi, postat će dio Castleove skupine dječaka koji mašu lepezama i plešu, a ako Young pobijedi, ti dečki će biti pod njegovom kontrolom. Meč je bio prilično dobar, puno bolji nego njihov prvi okršaj s Best in the Worlda. Dobra akcija tokom cijelog meča i uzbudljiva završnica s dobrim near fallovima. Young je ostvario pobjedu ovdje tako što je dao Castleu Low Blow što mu je omogućilo pobjedu u meču te on sada ima kontrolu nad dečkima. Ovo je definitivno odličan nastavak jedne od najzabavnijih zavada u ROHu po meni. Castle nastavlja biti odličan u odrađivanju svojeg karaktera.

 

The Briscoes vs The All Knight Express – **3/4

Ovo je bio otvoreni izazov Briscoesa, stoga nismo znali do prije početka meča tko će biti njihov protivnik. Adam Page je bio na komentatorskom mjestu jer će on uskoro imati meč s Jay Briscoeom. Romantic Touch je došao prije meča u ring, no Briscoesi su ga prebili. No, tim Kenny Kinga i Rhett Titusa, poznatiji kao The Knight Express su odgovorili izazovu i tako napravili svoj povratak kao tim uz dobru reakciju publike. Meč je bio prilično dobar, zabavna akcija u završnim dijelovima i nekoliko dobrih timskih poteza. All Knight Express je ostvario pobjedu s Doomsday Blockbusterom. Mislim da će sada njih polako gurati prema Tag Title sceni, sad kada su se ponovno vratili jer koliko sam razumio, tehnički nisu niti izgubili titule kada su ih zadnji puta držali.

 

Moose vs Cedric Alexander (No DQ Match) – ***

Ovo je definitivno bio jako zabavan meč, kao što ovakvi mečevi i znaju biti jer ROH redovito radi No DQ mečeve na PPVima. Dobra akcija, odlično korištenje oružja i puno dobrih poteza s njima. Ovo je bio jedan od boljih SIngles mečeva za Moosea koje sam pogledao, prilično se popravio otkako sam ga prvi puta gledao. Zanimljiva završnica, Hathaway i Veda Scott su se umiješali u meč, no Moose je ipak preuzeo kontrolu i s jednim izvrsnim, brutalnim Spearom kroz stol u kutu ostvario pobjedu ovdje. Odličan završetak, stol se razbio u komadiće.

 

ACH vs Matt Sydal (Best of 5 Series) – ***1/2

Ovo je treći meč meč ove serije pet mečeva između Sydal i ACHa. Obojica su pokupili po jednu pobjedu, stoga je rezultat 1-1. Nisam gledao njihova prva dva meča, stoga se radujem gledati ovaj. Vrlo dobar meč, definitivno. Početak je bio odličan, brz i uzbudljiv tempo. Sydal je bio izvrstan tokom meča što se tiče Submission Holdova. Sredina je bila malo sporija i publika je malo zaspala, no završnica je opet bila jako dobra s puno odličnih poteza. ACH je ostvario pobjedu sa Shooting Star Press i tako poveo 2-1 u ovoj seriji.

 

The Addiction vs The Kingdom vs The Young Bucks (ROH Tag Team Titles) – ***1/4

Zabavan meč, no većinom zbog Young Bucksa koji nastavljaju biti zvijezde u ovakvim mečevima i bez njih ovaj meč ne bi bio niti upola dobar kao što je bio s njima .Dobra akcija u početku, sredina je bila nešto lošija, no završnica je opet bila zabavna i uzbudljiva kada su svi ulazili u ring i ispucavali svoje poteze. Neki lik s crvenom maskom je došao u ring, napao Addictione i ispucao poteze koji su inače potezi Chrisa Sabina. Young Bucksi su imali pobjedu u svojim rukama, no nisu vidjeli da se Taven stavio u meč te je on s Roll Upom uzeo pobjedu ovdje te su Bennett i Taven postali novi Tag Team prvaci. Eh. Kingdom je najlošiji tim od ova tri. Addictioni su postali pomalo dosadni kao prvaci, no preferirao bih njihovu pobjedu ovdje više nego pobjedu Kingdoma. Ali što je tu je.

 

AJ Styles vs Roderick Strong vs Michael Elgin vs Adam Cole – ***1/2

Pobjednik ovoga meča dobit će meč za ROH titulu u budućnosti. Jadan Elgin, iako je imao odlične mečeve na Climaxu, ROH publika ga još uvijek ne prihvaća ni pod koju cijenu. Vrlo dobar meč, definitivno meč večeri, ali ništa manje nisam očekivao s obzirom na wrestlere koji su u meču. Akcija je bilo konstantna i tempo je bio isti kroz cijeli meč. Puno dobrih udaraca, pogotovo od Stronga. Elgin je radio svoje klasične snagatorske poteze i dobro poslužio u ovome meču. Styles je na kraju ostvario pobjedu sa Styles Clashom na Coleu. Pa, mogu reći da baš i nisam očekivao pobjedu Stylesa. Mislio sam da će dati Elginu pobjedu ili čak još jednom Strongu. Ali, sviđa mi se što je Styles dobio, meč njega i Lethala bi trebao biti dobar.

 

Jay Lethal (c) vs Kyle O’Reilly (ROH World Championship) – **

Eh, nije mi se ovo svidjelo. Sami meč nije kao prvo imao osjećaj velikoga meča po meni, a publika je još odmogla atmosferi meča jer je bila potpuno tiha i nezainteresirana. Zatim smo imali drugi ‘Ref Bump’ ove večeri, potpuno overbookirano, umiješali su se Cole, Dijak i ostali te je na kraju Cole koštao Reillya meča i na kraju krajeva, titule. To je jedino zanimljivo što se dogodilo ovdje jer su njih dvojica bili dio Future Shocka pa me zanima kako će sada ovo s njima izgledati dalje. Akcija nije bilo ništa posebno, Reilly je izveo pokoju dobru kontru u Kimura Lock, no to je otprilike to. Najlošiji meč na showu po meni što i nije dobro s obzirom da je ovo Main Event.

 

Ovo je bio dobar ROH PPV koji je pomalo uništen završetcima pojedinih mečeva. Akcija u ringu je bila dobra kroz cijeli događaj i iako nije bilo kandidata za meč godine, bilo je nekoliko vrlo dobrih mečeva. 6.75/10

 

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "ROH All Star Extravaganza VII recenzija"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*