Rezultati ProHrvanje ankete, prvi dio

Prije otprilike dva tjedna zamolili smo vas za veše vrijeme, da ispunite anketu vezanu uz rad ProHrvanja, kako bi znali kuda i kako dalje, to jest čega po vama ima dovoljno, a čega ne. Što bi htjeli vidjeti u budućnosti, a što ne.

I sada je vrijeme kako vam kažemo dio tih rezultata, no ne sve, nešto ćemo zadržati za sebe. I kako vam naslov kaže, ovo je samo prvi dio objave, drugi dio će biti drugačije predstavljen i to isključivo na našem forumu, tako da ako želite čuti o tome morat ćete tamo potražiti. U ovom članku ćemo se fokusirati na dvije stvari.

Prva od njih je prosječna ocjena koju ste dali radu ProHrvanja. Na skali od jedan do pet, gdje je jedan najlošija opcija, a pet najbolja, mi smo u konačnici dobili 4,58. Jako smo ponosni na tu brojku, nismo očekivali tako visoko, a još manje to da svi koji su glasali su dali četiri ili pet, nismo dobili niti jednu ocjenu manju od toga. Imamo dva načina gledanja na to. S jedne strane nam se čini kako je možda malo previsoka, zato što smo svjesni kako smo jedina web stranica posvećena wrestlingu na ovim prostorima, te da iz tog aspekta nemamo ništa sa čime bi bili usporedivi. S druge strane, ta brojka ima ti svoje temelje što se vidi na pitanju koje je bilo vezano uz naš trenutni sadržaj.

Pitali smo koliko vam se sviđa trenutna količina sadržaja, brojka jedan označava kako imamo puno premalo pojedinog sadržaja, dok brojka pet predstavlja kako imamo puno previše. Tri je zlatna sredina koja kaže kako je taman traženog sadržaja. I kako možete vidjeti, sve je tu negdje – oko te trojke. Točnije, za svaku od ponuđenih opcija izbor ‘taman’ je izabran u više od 50% slučaja. Isto tako, u svim kategorijama drugi najčešći izbor bio je ‘manje nego što bih htio’, to znači kako imamo mjesta za napredovanje kojeg vi želite.

Kada se svi odabiri zbroje i oduzmu, jasno je kako najslabiju ocjenu imaju autorski članci. Svjesni smo toga kako toga imamo najmanje. Isto tako, jedina stvar koja je preko 3, to jest da ima malo više nego bi ljudi htjeli, su vijesti o događanjima u WWE kompaniji. Razlog tome nam je također jasan. WWE je najveća i najpopularnija wrestling kompanija na svijetu. Velika većina se upoznala s ovim oblikom zabave baš zbog nje, te iako im se ne sviđa direkcija kojom idu, i dalje znaju o njoj. Zato nam je najlakše pisati o njoj, a kako su oni sami stvorili veliku količinu sadržaja, tako i mi koji pišemo o tome količinom pratimo sve to.

Sve ovo nam je dalo neka razmišljanja za dalje, ostala razmišljanja će biti sutra objavljena i detaljno analizirana na našem forumu. Još jednom, hvala što ste nam dali informacije kako bi mogli dalje nastaviti s radom, i to na način da pružimo vama što više onoga što želite.

About the Author

Vedran Karlić
Glavni urednik, ljubitelj video igri, sporta i matematike.

Be the first to comment on "Rezultati ProHrvanje ankete, prvi dio"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*