Retro gledanje – Top Of the Ladder (s1e07)

Sedam kao sretan broj? Za neke da, za neke malo manje. Jedan od onih za koje nije bila sretna je Super Fly, koji nastavlja tradiciju da oni koji dođu ne dobiju prvi meč. Ili je barem u grupi onih koja nije dobila. Njega je dobio King Cuerno, dok je Drago nadgledao meč. Za razliku od obrnutih uloga prije kojeg tjedna.

Klikom na sliku priključite se raspravi

Prije idućeg meča Pentagon Jr. je imao svoju vinjetu, jednu ninja vinjetu. Par minuta kasnije bio je pratnja Chavo Guerreru Jr. u meču rotiv Fenixa, kojem je pak Sexy Star bila pratnja. Neto kul poteza, nešto kaosa, Chavo koji dobiva i Sexy Star koja mu nakon meča govori kako će se Blue Demon Jr. vratiti po njega.

Druga vinjeta večeri bila je za nekoga tko se zove Cage. Ili ako vam je draže, pošto ipak živimo preko 5 godina od kada se ovo originalno emitiralo – Brian Cage. On nije imao meč, no jedan drugi veliki lik je. Big Ryck vs Johnny Mundo vs Prince Puma.

Ladder meč za 100 tisuća dolara bio je pun kaosa, ljudi koji se upliću u meč, što vas ne bi trebalo čuditi kada je kaos furka koju Lucha Underground fura. Ovo je meni bio najbolji meč do sada, definicija spotfest kaosa. Overbookirano, puno poteza, zapravo sve što sam očekivao. Mundo je uzeo kofer, a nakon što ga je Cueto tražio ključ natrag, pokazao je kako mu nije problem udariti šefa. Sjajan kraj sjajnog meča i epizode.

About the Author

Vedran Karlić
Glavni urednik, ljubitelj video igri, sporta i matematike.

Be the first to comment on "Retro gledanje – Top Of the Ladder (s1e07)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*