Retro gledanje – Thrill Of the Hunt (s1e04)

Četvrta epizoda u našem retro gledanju Lucha Undergrounda bila je jako fokusirana na mečeve. Četiri meča, te pokoji kraći promo između njih.

Klikom na sliku priključite se raspravi

Akciju je otvorila Sexy Star, koja je prvo uputila par biranih riječi Chavou, a onda je došla Ivelisse, te je nakon par minuta akcija krenula. Meč u kojem nismo vidjeli ništa posebno odnosi Sexy Star. Na sličan način je počeo drugi meč, samo je ovog puta Pentagon Jr. imao promo u ringu. Njegov protivnik, a u konačnici i pobjednik, bio je Fenix. Puno bolji meč, te show polako pokazuje Fenixa kao veoma zanimljivog lika, samo uzmite u obzir kako je Fenix tu još uvijek u ranim dvadesetima. Meč je imao par jako lijepih poteza i pokazatelj je onoga što lucha libre stil je.

King Cuerno je predstavljen kao novi lik, a možda ćete uloviti činjenicu kako nije dobro biti novi i imati prvi meč u ovoj kompaniji, često to dovodi do poraza. Pa tako je i ovog puna. Lovac protiv lovine, protiv zmaja – Drago. E pa zmaj je bio bolji. Kratak i sladak meč s par high flying poteza i jednim jako lijepo postavljenim i odrađenim krajem.

Main event nam je pak kazao kako kraj nije ni blizu, Mundo je dobio protivnika kojeg je htio, ali ostao je ukraćen za osvetu. Pošto su ga i ovog puta napali, kao što su napali i Pumu koji mu je htio doći pomoći. Big Ryck i društvo ostali su stajati. Ova priča će se nastaviti. U konačnici jedna solidna epizoda s dosta akcije.

About the Author

Vedran Karlić
Glavni urednik, ljubitelj video igri, sporta i matematike.

Be the first to comment on "Retro gledanje – Thrill Of the Hunt (s1e04)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*