Retro gledanje – They Call Him Cage (s1e12)

Nakon duge pauze koju je uzrokovao nedostatak motivacije zbog Covid-19, ponovo se vraćamo retro gledanju Lucha Undergrounda. Točno tamo gdje smo stali, a to je na epizodi 12. Jedina razlika je što sada nećemo imati fiksan termin nego u ‘kad stignem’ principu. Stoga, bez da puno duljimo, idemo na pregled epizode.

Klikom na sliku priključite se raspravi

Jedna stvar je jasna već iz samog naslova epizode – Cage će biti njen centar. Od njegova vježbanja u teretani, do vinjete gdje na parkiralištu mlati neke nasumične likove pa sve do kraja meča u kojem je imao priliku za titulu protiv Pume. Meču koji je završio uz DQ, gdje Cage nije htio izgubiti nego je radije napravio DQ te u konačnici prebio Princa Pumu i njegova menadžera Konnana, kao i strgao pojas.

Nešto prije toga Vampiro je držao intervju s Pumom, u kojem maskirani ratnik u žutom nije kazao niti riječi, zato što je Konnan uzeo riječ u svoje ruke. Ili usta, ako vam je tako draže. Što je naravno eskaliralo skoro do fizičkog sukoba. Osim toga u epizodi Fenix je na prilično spretan način ukrao pobjedu Mil Muertesu, u jednom veoma kratkom meču. A u sredini epizode Crew je dobio AeroStara, Argenisa i Super Flya u meču gdje smo imali par veoma lijepih high flying poteza, no ništa više od toga.

Epizodu je zatvorila misteriozna žena koja je pritisnula Cueta u uredu, tražeći pri tome nekoga tko se zove Matanza…

About the Author

Vedran Karlić
Glavni urednik, ljubitelj video igri, sporta i matematike.

Be the first to comment on "Retro gledanje – They Call Him Cage (s1e12)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*