Retro gledanje – The Key (s1e06)

Klikom na sliku priključite se raspravi

Šestu epizodu otvorili su Big Ryck i Dario Cueto u uredu, gdje su uz šampanjac proslavili potpis novog ugovora.

Iza njih su Ivelisse i Son of Havoc imali promo prije meča, u kojem je Pimpinela Escarlata prihvatio meč. I ne samo prihvatio, nego kada se Mascarita Sagrada pojavio, dobio meč. Son of Havoc nastavlja svoj niz poraza, u jednom slabom meču.

Mundo napada Cueta u zahodu i otima mu ključ kojeg Cueto stalno nosi oko vrata, zatim smo imali još jedan slab meč u kojem je Famous B poslužio da Mil Muertes nastavi niz pobjeda.

Drago je isto dobio vinjetu, a nakon nje meč u kojem ga je King Cuerno ovog puta dobio, sada su jedan jedan u međusobnom omjeru. Solidan meč, ništa posebno.

Mundo s ključemdolazi u ring gdje govori kako želi svoje pare te zajedno s publikom odbrojava. Prvo dolazi Big Ryck pa nastaje kaos, onda dolazi Konnan te on nešto ispriča, pa Prince Puma doda još više na kaos za jedan pull apart, a kako je kaos ono što Cueto volio, najavljuje kako će staviti taj novac na liniju. Mundo, Ryck i Puma imat će… ma znate što… zašto da vam ja govorim kada video to govori bolje od mene?

Taj pogled i ta sreća kada izgovori.

Već sam kazao kako sve ide prema tag tim meču, a tako je i bilo. Chavo Guerrero Jr. i Pentagon Jr. protiv Fenixa i Sexy Star. Daleko najbolji meč večeri, premda ništa što ćete baš pamtiti. Jedan u kojem je Sexy Star ugrabila pobjedu za svoj tim.

About the Author

Vedran Karlić
Glavni urednik, ljubitelj video igri, sporta i matematike.

Be the first to comment on "Retro gledanje – The Key (s1e06)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*