Retro gledanje – The Art Of War (s1e20)

Epizodu je otvorio ljubavni trokut – Son of Havoc i njegova djevojka Ivelisse, koja je bila kraj ringa, protiv Angelica, koji je zadnjih tjedana koketirao s mladom damom. Meč koji smo već hrpu puta vidjeli? Ne baš. Ivelisse je vrištala iz petnih žila, a Son of Havoc je napokon našao razlog svojih poraza – Ivelisse. Te je odlučio prekinuti s njom usred meča, nakon čega je ostvario pobjedu. Ona sigurno nije bila sretna.

Klikom na sliku priključite se raspravi

Cueto je u uredu, a s njime je novi član rostera. Nakon igre kamere, napokon saznajemo da je to Hernandez, kojeg je Konnan preporučio. Nešto kasnije ćemo vidjeti kako se Konnan i Hernandez pozdravljaju u svlačionici, dok se Prince Puma sprema za finalni meč večeri. A između ta dva segment imali smo meč za AAA titulu. Alberto El Patron i Texano su imali Bullrope meč. Sasvim solidan meč u kojem su dobro koristili stipulaciju i u kojem je EL Patron pametno iskoristio neopreznost svog protivnika za polugu za pobjedu.

Main event je bio Prince Puma i Cage. Prije početka meča Cueto je predstavio novi pojas, koji izgeda sjajno. Dobili smo jedan veoma dobar i atraktivan meč u kojem je Cage bio bolji, sve dok se nije odlučio za verbalni sukob s Hernandezom, koji je iz prvih redova gledao meč. A sve to je iskoristio Konnan kako bi udario Cagea. Kako je to Boyle Heights Street Fight to je bilo ‘legalno’. I uz sve to puma je zadržao titulu.

About the Author

Vedran Karlić
Glavni urednik, ljubitelj video igri, sporta i matematike.

Be the first to comment on "Retro gledanje – The Art Of War (s1e20)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*