Retro gledanje – Open Mic Night (s1e14)

Polako se stvari zahuktavaju kako se naše Lucha Underground Retro gledanje nastavlja. I nastavljamo tamo gdje smo stali. Alberto El Patron je zatvorio prošlu te otvoio i zatvorio ovu epizodu. Otvorio ju je u šefovom uredu, gdje je od Cueta tražio mikrofon, uz obećanje kako će idući put tražiti krv.

Klikom na sliku priključite se raspravi

Prvi meč večeri bio je Argenis vs Fenix, u kojem je ovoj potonji pokazao dominaciju. Prije nego je došla Catrina kako bi polizala poraženog – doslovno. Nešto sa čime Mil Muertes neće biti sretan, baš kao što ni Big Ryck nije sretan što sada mora nositi povez preko oka.

Među onima koji nisu sretni naći će se i Ivellise, pošto je Son of Havoc ponovo izgubio. Ovog puta od Johnny Munda. Prilično zabavan meč u kojem je Ivelisse pokušavala sve prljave trikove dok je van ringa. Neće biti sretan niti Ricky Mandel, koji je u zadnjem meču večeri završio strgne ruke – naravno, Pentagon.

A ond je lberto dobio mikrofon. To je bio period kada je napustio WWE, otišao u AAA i uzeo tamo titulu. I dok je pričao med i mlijeko, i on je dobio razlog za biti nesretan. Napao ga je El Texano Jr.

About the Author

Vedran Karlić
Glavni urednik, ljubitelj video igri, sporta i matematike.

Be the first to comment on "Retro gledanje – Open Mic Night (s1e14)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*