Retro gledanje – Mask Vs. Mask (s1e22)

U ovu epizodu retro gledanja krećemo u Cuetovom uredu. Konnan i njegov proteže Prince Puma su tamo, gdje saznaju kako moraju naći dva člana tima za trios turnir. I da će večeras imati meč za titulu, protiv jednog člana tima s kojim će se sukobiti na turniru. Valja napomenuti kako su na stolu bile trios titule, koje izgledaju sjajno.

Klikom na sliku priključite se raspravi

Kada smo kod turnira, time se nastavila epizoda. Son of Havoc, Ivelisse i Angelico imali su meč, imali su nesuglasice, tolike da je Ivelisse odustala od meča, a ipak su pobjedili. Fenix je imao nesrreću što su mu partneri bili Drago i Aerostar, koji su na korak do pobjede morali imati nesuglasice. Prijateljstvo koje su imali prije par tjedana sve više puca pod pritiskom tog petog meča i unikatne prilike. Prilično zabavan high flying meč.

U svlačionici smo saznali kako je Konnan izabrao Hernandeza za partnera Pumi, koji nije sretan tom odlukom. Dok je Puma izarao Johnny Munda, sa čime pak Konnan nije sretan. A nisu sretni niti Sexy Star i Super Fly kojima je prima meča Cueto kazao kako će ovo biti mask vs mask meč. Luchas de Apuestas su jedna od najvažnijih svari lucha kulture i najčešće su kulminacija dugih priča. Ovdje je to bilo malo drugačije, Cueto je to stavio zato što može, zato što istovremeno to poštuje i ne poštuje. U konačnici Super Fly je izgubio masku, iako je Sexy Star nije htjela uzeti. A izgubio je i ruku, pošto ga je Pentagon Jr. napao nakon meča i slomio mu je. Sexy Star ga ovaj put nije stigla spasiti.

Za finale smo imali jedan veoma zabavan meč u kojem je King Cuerno dobio priliku za titulu. Prilikom ulaska u meč smo imali sjajan vizual, gdje su i Puma i Cuerno imali životinjske motive na glavi. Cuerno je predstavio i svoje tag tim partnere. Texano i Cage su mu prilično pomogli u meču, gdje je bilo dosta testosterona sa svih strana kako bi saznali tko je alfa mužjak, ali mu to nije bilo dovoljno za uzeti tutlu.

About the Author

Vedran Karlić
Glavni urednik, ljubitelj video igri, sporta i matematike.

Be the first to comment on "Retro gledanje – Mask Vs. Mask (s1e22)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*