Retro gledanje – Los Demonios (s1e02)

Nastavljamo Retro gledanje Lucha Undergrounda, i nastavljamo točno tamo gdje smo zadnji puta stali. Ekipa koja je napala sudionike se predstavila. Cortez Castro, Mr. Cisco i njihov šef Big Ryck krenu nešto govoriti, a onda postaju meta napada. Mundo se dolazi osvetiti, a Prince Puma mu dolazi pomoći. Pa kada je već krenulo naguravanje, zašto ne imati službeni meč. Meč je bio prilično zabavan te su oba tima imala što za pokazati, no ništa što će vam se urezati pamćenje. Jedan dobar hot tag i dupli 450 za kraj meča su definitivno bili vrhunac meča.

Klikom na sliku priključite se raspravi

Princu Puma je osim meča dobio dva promo paketa u epizodi, koji govore jako slično kao i onaj iz prošlotjedne epizode. A ako bolje prtite, vidjet ćete da Puma u njima nije kazao niti jednu jedinu riječ. S druge strane, Cueto je održao riječ i doveo je tisuću smrti – pošto Mil Muertes znači baš to. A njega ćemo vidjeti u akciji nešto malo kasnije.

Drugi meč večeri je bio još jedan tag tim meč. Son of Havoc i Ivelisse vs Chavo Guerrero Jr. i Sexy Star je meč koji je zorno pokazao što Lucha Underground nudi. Nešto zbog čega su mnogi prekinuli gledati promociju – borbe u kojima spol nije važan. Hoće li vama to odgovarati, na to pitanje ne mogu odgovoriti umjesto vas. Pošto su dva načina razmišljanja. Jedan je da su žene jednako sposobne kao muškarci i trebaju se boriti za iste titule, te drugo da je ovo na kraju meč u kojem muškarac tuče ženu. Sami izaberite u koji kamp pripadate. Također zabavan meč u kojem je bilo lijepo vidjeti kako je Chavo, nakon omaža rođaku, dao Sexy Star da odradi i dovrši meč.

Blue Demon Jr. vježba te mu se odjednom približava neka žena. Njeno ime je Catrina, suradnica Mil Muertesa, te šalje veoma zanimljivu poruku, u obliku lizanja maske. A nekoliko minuta kasnije, kada Blue Demon Jr. uđe u meč s Mil Muertesom, Catrina će napraviti par prljavih poteza kako bi pomogla dobiti. Meč nije bio baš nešto, ali je pokazatelj kako lucha libre stil nije samo mali i niski hrvači puni atleticizma, nego i gromade od ljudi.

Puno više ćemo pamtiti ono što se nakon meča dogodilo. Kada Chavo dolazi pomoći Blue Demon Jr., zatim ga izdaje i napada stolicom. Istu sudbinu doživljavaju i dva lokalna hrvača te sudac, a na kraju i Sexy Star, koja mu je prije nekoliko minuta bila partnerica u tag tim meču. Chavo je prso k’o kokica. Te uz zvuk sirene i pogled na ambulantna kola koja se udaljavaju opraštamo s ovom epizodom.

About the Author

Vedran Karlić
Glavni urednik, ljubitelj video igri, sporta i matematike.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*