Retro gledanje – Last Luchador Standing (s1e11)

Vrijeme je da ispravim dva tjedna zaostatka gledanja Lucha Undergrounda. I bogme imamo o čemu govoriti. Ova epizoda pružila je nekoliko zanimljivih momenata. Prvi takav dogodio se nakon meča u kojem je The Crew dobio Pimpinela Escarlatu i Mascarita Sagradu. Meč nije bio ništa posebno, ali nakon meča Big Ryck došao je održati promo, no nije znao da će cigara koju je imao postati kobna. The Crew, koji mu je do sada pomagao, okrenuo se protiv njega i užario mu oko cigarom, ostavili su ga ležati u ringu, te otišli kod šefa u ured po zasluženu plaću.

Klikom na sliku priključite se raspravi

Cage je imao intervju u kojem je Vampiru objasnio zašto je napao novog prvaka. Da ne duljim, kazao je svima da ga se čuvaju. Niti iduća dva meča nisu bila nešto bolja. Pentagon Jr. je dobio Super Flya i održao promo nakon meča, dok je Sexy Star dobila El Mariaschi Loco.

Zadnji meč večeri nije bio zabboravan, ali nije bio niti nešto nabolje što ste gledali. King Cuerno vs Drago u last man standing meču su pokazali što je bit Lucha Undergrounda – korištenje pravila u svoju korist. A baš to je napravio King Cuerno kada je zavezao Dragu uz stup ringa kako ne bi mogao ostati. Sve unutar pravila. Sudac je odbrojao do 10, Drago nije uspio ustati te je izašao kao poražen iz ovog meča. Još mu je kao sol na ranu King Cuerno stavio soj trofej na glavu.

About the Author

Vedran Karlić
Glavni urednik, ljubitelj video igri, sporta i matematike.

Be the first to comment on "Retro gledanje – Last Luchador Standing (s1e11)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*