Retro gledanje – Johnny Mundo Vs. The Machine (s1e13)

Nastavljamo s Lucha Underground retro gledanjem. A kako bolje početi epizodu nego dati mikrofon Ivelisse, u kojem ona govori kako je sjajna i kako je njen dečko Son of Havoc sjajan, pošto ona ne izlazi s gubitnicima. E pa, Angelico se pobrinuo da Son of Havoc završi upravo tako. Puno više zbog toga što Son of Havoc nes(p)retno udario svoju djevojku te pobrao pin dok je bio zabrinut za njeno zdravlje.

Klikom na sliku priključite se raspravi

Prebacujemo se u Cuetov ured gdje vidimo jedno poznato live. Johnny Mundo koji će imati main event protiv Cagea. Za to vrijeme, saznajemo malo o Pentagon kroz vinjetu, zatim u veoma kratkom meču dobiva Famous B-a, a usprkos pobjedi to mu nije dosta pa mu usput trga ruku. To je trajalo kratko, opet je Cueto u fokusu, razgovara s nepoznatom figurom gdje saznajemo kako se misteriozna žena iz prošle epizode zove Black Lotus.

Drago i AeroStar imaju jedan kratak meč u kojem zmajo dobiva. Za to vrijeme Catrina posjećuje Fenixa koji trenira, kako bi mu poslala poljubac, ali Mil Muertes ne smije znati za to… Što će biti ako sazna?

Main event je bio zabavan. Cage i Mundo su imali zanimljiv meč i bili su al pari. Sve dok se nije vrtio King Cuerno i napao Munda, i to onako pošteno ga napao. Sudac je svirao kraj meča zbog svih tih događaja. Cage je već bio na odlasku, pošto nije htio biti dio te šarade, sve dok se nije pojavio Cueto i kazao kako on ovo neće trpiti. Kako meč treba imati pobjednika kako spada i naredio da se meč ponovo započne, znajući pri tome kako Mundo nema šanse. Cage ga je lakoćom dobio.

Za kraj epizode, opet Cueto kojem u ured dolazi Alberto El Patron.

About the Author

Vedran Karlić
Glavni urednik, ljubitelj video igri, sporta i matematike.

Be the first to comment on "Retro gledanje – Johnny Mundo Vs. The Machine (s1e13)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*