Retro gledanje – Grave Consequences (s1e19)

Kada danas pogledam na ovu epizodu, s odmakom od oko šet i pol godina, mogu kazati kako je ovo jedna od važnijih epizoda u Lucha Underground povijesti. I jedva sam dočekao da u ovom retro gledanju dođemo do nje. Mislio sam si – hoće li biti jednako dobra kao i prvi puta? Odgovor je ne, pošto sam znao kako će završiti, no to je jedina ‘mana’ koju mogu naći. Pošto je ovo i dalje vrhunska epizoda.

Klikom na sliku priključite se raspravi

Prvo su Aero Star i Drago nastavili svoj best of five sukob. U veom zabavnom high flying meču vidjeli smo kako tenzije između njih rastu, a nakon meča Aero Star je korak bliže unikatnoj prilici koju je Dario Cueto obećao. Što je ona? Još nemam niti najmanje ideje.

Nakon njih smo imali vinjetu za Konnana koji je malo mlatio ljude, a malo igrao šah. Vjerojatno je chessboxing njegova neispunjena želja. Nakon njega na red osvete došao je Big Ryck koji je u prilično kratkom roku prošao kroz The Crew.

Kao veliko finale bio je casket meč između Fenixa i Mil Muertesa. I to je razlog zašto ova epizoda ima veliko značenja. Meč je imao ispisan Meksiko po sebi. Od početka od kraja bila je tu Día de Muertos vibra, uz cijelu popratnu procesiju. A onda u meču smo imali nešto što nisam vidio u mečevima casket tipa – gdje se sam lijes koristi kao oružje. Kaos koji je izgledao kao šora na sprovodu, Catrina kao wild card faktor. I ako se ne varam, prvi meč kompanije koji je dobio ocijenu u Wrestling Observer Newsletteru – 4.5*. Zato što je zbilja bio odličan i dugujete sebi pogledati ga. Na kraju, čovjek od tisuću smrti doživio je još jednu. I procesija gaa je odvela na počinak.

About the Author

Vedran Karlić
Glavni urednik, ljubitelj video igri, sporta i matematike.

Be the first to comment on "Retro gledanje – Grave Consequences (s1e19)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*