Retro gledanje – Fire In The Cosmos (s1e23)

Pa kako početi epizodu u kojoj završava best of 5 serija između Aerostara i Drage? Pa na krovu, gdje Aerostar gleda u nebo, dok mu Dario Cueto nešto govori. Dario je najbolji šef. Ali ne bih nikada rdio za njega.

Klikom na sliku priključite se raspravi

I dok čekamo to veliko finale, idemo vidjeti tko će u finale trios turnira. U veoma dobrom meču u kojem je bilo svega i svačega, a ponajprije dobroga, King Cuerno, Cage i Texano su dobili prvaka i njegov tim. Prince Puma, Johnny Mundo i Hernandez su izgubili. No to nije bilo sve…

… Cueto je izašao i rekao da će fanovi vidjeti preview finalna trios turnira, u jednom three way meču gdje je sudjelovao po jedan član svakoga tima. Cage je pokazao koliko je dominantn i upisao drugu pobjedu dana, Son of Havoc i The Mack su bili dobri, ali ne dovoljno dobri da uzmu pobjedu. Sreća po njih, poraz ovdje ne znači baš puno.

Cueto je odlučio posjetiti i Dragu u svlačionici. Ne bi bilo fer da samo jedan sudionik main eventa dobije tu privilegiju. Za to vrijeme Melissa Santos najavljuje Pentagona, no sigurno nije očekivali ono što će se dogoditi nakon toga. U ime svog mastera Pentagon joj je odlučio strgati ruku, kao mnogima prije nje. Srećom, Sexy Star je došla pomoći i spasila je.

Kako Melisse nije bilo, Ceuto je preuzeo najavu main eventa. Drago i Aerostar nisu imali svoj najbolji meč, bilo je tu problema. Uvijek to možeš to kazati za meč u kojem je nekome glava ublažila pad prilikom poteza koji uključuje stol. Ovog puta je to bio Aerostar, koji je u konačnici izgubio taj meč.

Drago je dobio tu uniktnu priliku. A ona kaže – imaš priliku za titulu, ali ako izgubiš onda letiš odavde. Što će od toga biti?

About the Author

Vedran Karlić
Glavni urednik, ljubitelj video igri, sporta i matematike.

Be the first to comment on "Retro gledanje – Fire In The Cosmos (s1e23)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*