Retro gledanje – Eye For An Eye (s1e15)

Petnaesta epizoda Lucha Undergrounda u našem retro gledanju je bila jedna od lošijih po pitanju kvalitete wrestlinga, ponajprije zato što su imali fokus na razvoju priče u skoro svim segmentima.

Klikom na sliku priključite se raspravi

Počeli smo s mečem gdje Mil Muertes dobiva Chavo Guerrera u veoma kratkom meču, no ono važnije dogodilo se nakon meča. Kada je Catrina odbila poslušati Milove naredbe, u kojem mora polizati poraženog. Mil se taman spremao lansirati je u pod kada se pojavio Fenix, spasio je i dobio strastveni poljubac. Mil nije sretan.

Black Lotus provaljuje, a nešto kasnije nalazi osobu koju želi ubiti vlastitim rukama. Za to vrijeme Ivelisse ulazi umjesto Son of Havoca. I za razliku od njega ona uspjeva dobiti Angelica. Uz jako puno seksualnih aludacija u meču. Texano dobiva Super Flya, ali nakon toga mora preživjeti od Alberta ono što je on njemu napravio tjedan ranije.

Cage od Cueta traži titulu, a main event je Mascarita Sagrada, Pimpinela Escarlata & Sexy Star vs, The Crew (Bael, Cortez Castro & Mr. Cisco). I sve je postavljeno na trenutak kada da Big Ryck vraća u hram. Poraz za Crew.

About the Author

Vedran Karlić
Glavni urednik, ljubitelj video igri, sporta i matematike.

Be the first to comment on "Retro gledanje – Eye For An Eye (s1e15)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*